Rade koenig 1052 Napisano Avgust 28, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imajubi vizire. Odem danas da kupim vizir i da mi ga ugrade kad ono cvrc, pomesali nosace od 5 vrsta vizira, tako da odlozena kupovina dok se ne dogovore koji je od kojeg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Avgust 29, 2023 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Rade koenig je napisao: Novo u frenkiju na adi za nase motorice, rolbar + 2 maglenke 12.000din Zaista lepo i mocno izgleda. Ugradnja besplatna naravno. Montirali su novu 125 ali identicnk se kaci na nas Sigurno moze, ista je sasija samo su plastike drugacije. Cena je onda taman vec za te maglenke. Mislim da sam ja stari model platio oko 80e. Pre 11 sati, Rade koenig je napisao: Imajubi vizire. Odem danas da kupim vizir i da mi ga ugrade kad ono cvrc, pomesali nosace od 5 vrsta vizira, tako da odlozena kupovina dok se ne dogovore koji je od kojeg Posto je kod njih? moj nosac je bio u jednoj kesi imas dve zabice u obliku slova L sto ide na vizir dve sipkice i dva sarafa sto menjas na drzacu za volan i to je to, i 4neke bele gumice sa nekim sarafcicima sa kojim te L profile kacis bas na plastiku od vizira. ako zelis mogu ti slikati pa da ti ne daju pogresan. Promenio Avgust 29, 2023 član Zlajo91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Zlajo91 je napisao: Sigurno moze, ista je sasija samo su plastike drugacije. Cena je onda taman vec za te maglenke. Mislim da sam ja stari model platio oko 80e. Posto je kod njih? moj nosac je bio u jednoj kesi imas dve zabice u obliku slova L sto ide na vizir dve sipkice i dva sarafa sto menjas na drzacu za volan i to je to, i 4neke bele gumice sa nekim sarafcicima sa kojim te L profile kacis bas na plastiku od vizira. ako zelis mogu ti slikati pa da ti ne daju pogresan. Cena vizira 6500din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Avgust 30, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Rade koenig je napisao: Cena vizira 6500din U junu u TJ ja platio 6, ipak su se malo ugradili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Zlajo91 je napisao: U junu u TJ ja platio 6, ipak su se malo ugradili Mora malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drobac95 18 Napisano Avgust 30, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco, Jel zna neko gde u Bgu ima da se kupi vizir za Pedu TEK-a 250 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Septembar 1, 2023 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, koji tip kacige nosite, sta najvise cuci pedi?Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Septembar 1, 2023 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Juan said: Pozdrav, koji tip kacige nosite, sta najvise cuci pedi? Sent from my 2201117PG using Tapatalk Kacigu stavljas na glavu a ne na Pedu. (lepo mi zvucalo) Promenio Septembar 1, 2023 član zlatkojov Sala 1 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Septembar 1, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Juan je napisao: Pozdrav, koji tip kacige nosite, sta najvise cuci pedi? Sent from my 2201117PG using Tapatalk Обзиром да је мотор вишенаменски, препоручио бих ти да док њега тераш користиш флип ап. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus123 5 Napisano Septembar 1, 2023 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Full frame kaciga. Probao sam drugačije, ali full frame mi je najsigurniji, a i lijepo sw slaže sa Pedom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Juan je napisao: Pozdrav, koji tip kacige nosite, sta najvise cuci pedi? Sent from my 2201117PG using Tapatalk Nosis sta ti prija i u cemu se osecas bezbedno. Neko nosi ff kacigu i na tomosu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 1, 2023 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 8. 2023. at 13:04, Drobac95 je napisao: Neki bag... iskulirati poruku Promenio Septembar 1, 2023 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Septembar 1, 2023 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu stavljas na glavu a ne na Pedu. (lepo mi zvucalo) Bolje zvuci nego "prodajem pedu" Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 82 Napisano Septembar 2, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Juan je napisao: Pozdrav, koji tip kacige nosite, sta najvise cuci pedi? Sent from my 2201117PG using Tapatalk Zavisi da li ti je bitna lepota ili zaštita. Najbolje štiti naravno Fullface i tu imaš mnogo kaciga od pristupačnih do skupljih od motora. Pošto postoje standardi zaštite tu nema neke greške već samo da li želiš da pored standarda platiš i ime ili ne. To je već individulna odluka. Moje zadnje dve kacige su Nox, nije vrhunska marka ali ispunjavaju iste standarde, i po meni je bolje menjati stalno kacigu nego kupovati skupe i nositi ih godinama ili još gore kupovati polovne. Kao što rekoh individualna odluka i poštujem sve odluke a ovo gore je samo moje mišljenje pa mi nemojte uzeti za zlo ako se ne slažete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10975 Napisano Septembar 2, 2023 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Treba nositi kvalitetnu kacigu,da zastiti ako zatreba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Septembar 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Obrisano Promenio Septembar 2, 2023 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, MaxiS je napisao: Lepo definisano. Samo budala moze da se ne slozi. Ali pitanje za sve na forumu. Mozda nije za ovu temu, ali nametnulo se. Šta je kvalitetna kaciga? Zasto neka košta 1.000e, a neka 200e? Prva nije napravljena od platine, i nije mnogo naprednija od druge. Da li smo "robovi" brenda? Neka neko definise. Ali činjenicama i primerima. Meni treba nova kaciga, planiram je sledece sezone, jer ova prolazi. Meni je pored zastite, sada glavni faktor da bude tiha i full face. Imam ovu "lidlovu" flip up, i kako sam sa burgmana (koji imaodlicnu zastiru od vetra), presao na kawu, shvatio sam koliko je bucna. Tako da ce to biti moj prioritet. Nije se nametnulo samo od sebe, nego glupo pitanje koje nema veze sa temom je postavljeno a dobri ljudi daju odgovor i onda se udaljavamo od sustine ove teme. A ima posebne teme pokrenute za kacige! Nemojte puniti temu pricama koje nisu vezane za pedu tek, realno je glupo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 8. 2023. at 13:04, Drobac95 je napisao: Pozdrav braco, Jel zna neko gde u Bgu ima da se kupi vizir za Pedu TEK-a 250 ? Iskulirali smo ovo pitanje jer se zamlacujemo kacigama ... Imas u frenki motors-u na Adi , 6000-6500din. I ima ivan viziri koji ih pravi ali ne znam koliko kosta, verujem isto tu negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suka 0 Napisano Septembar 11, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je Peda Tek 250 sirok za gradsku voznju i provlacenje na semaforima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suka 0 Napisano Septembar 11, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je Peda Tek 250 sirok za gradsku vozlju i provlacenje kroz guzve izmedju automobila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, suka je napisao: Da li je Peda Tek 250 sirok za gradsku vozlju i provlacenje kroz guzve izmedju automobila? Neeeeeeee kakvi. Kao bicikla, svuda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RopePero 9 Napisano Septembar 15, 2023 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju ovog novog modela 2023 (dostupan samo za 125) i starog, osim izgleda? Po meni mozda je stariji dizajn i lepsi malo, ali to je samo moje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 82 Napisano Septembar 20, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 9. 2023. at 15:18, RopePero je napisao: Koja je razlika izmedju ovog novog modela 2023 (dostupan samo za 125) i starog, osim izgleda? Po meni mozda je stariji dizajn i lepsi malo, ali to je samo moje misljenje Koliko sam ja uspeo da zagledam, sem razlike u boji i nalepnicama nema neke druge razlike. Jedino što imaš nekoliko varijanti, konkretno znam za 250 a verovatno je isto i za 125. Pa zavisno od varijante, neki imaju žičane, neki alu felne, neki imaju hladnjak ulja neki ne itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Septembar 21, 2023 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.9.2023. at 16:43, nikajoka je napisao: Koliko sam ja uspeo da zagledam, sem razlike u boji i nalepnicama nema neke druge razlike. Jedino što imaš nekoliko varijanti, konkretno znam za 250 a verovatno je isto i za 125. Pa zavisno od varijante, neki imaju žičane, neki alu felne, neki imaju hladnjak ulja neki ne itd. Siguran si za žičane felne? Ja to nisam video kod nas samo na netu i to neki profil iz Kenije na yt.. A hladnjak ima samo 250ka a 125 nema. A ovo si upravu samo je razlika u plastikama i nalepnicama sto se tiče novog i starog. Promenio Septembar 21, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 82 Napisano Septembar 23, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 9. 2023. at 16:46, Zlajo91 je napisao: Siguran si za žičane felne? Ja to nisam video kod nas samo na netu i to neki profil iz Kenije na yt.. A hladnjak ima samo 250ka a 125 nema. A ovo si upravu samo je razlika u plastikama i nalepnicama sto se tiče novog i starog. Konkretno moj Tek250 ima žičane felne, kao neka "Racing" varijanta ali nema hladnjak za ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...