DedaZile 6 Napisano Avgust 15, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: PEDA Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam i obecao, lutkica (cerkica je Pedu prekrstila u "Julija" jer je stigla u julu ) je dobila oklop. Malo sam morao improvizovati, neko je ukoso uvrnuo jedan saraf iza karburatora i upropastio navoj, pa sam kupio navojnu sipku, izrezao na mjeru i dodao matice i podloske. Bilo je jos sitnih intervencija kozmeticke prirode ( gumice tipli za plastiku, rezbarenje prednjeg poklopca za lanac da "fabricki" nosac crash bar moze da se uvrne...) Sve u svemu, dva sata uz muziku i kaficu, 130€ plus sitnice. Voilà 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 15, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, nikajoka je napisao: Imaš na aliexspresu produžetke za nekoliko evra. 1 Pc Universal Motorcycle Lengthen Front Fender Porucio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 15, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li i vama baca svetlo visoko? Ima li nacina podesavanja visine farova, odnosno snopa svetlosti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 15, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, nikajoka je napisao: Imaš na aliexspresu produžetke za nekoliko evra. 1 Pc Universal Motorcycle Lengthen Front Fender Porucio sam, zakacicu kako izgleda :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Avgust 17, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.8.2023. at 14:09, DedaZile je napisao: Kako sam i obecao, lutkica (cerkica je Pedu prekrstila u "Julija" jer je stigla u julu ) je dobila oklop. Malo sam morao improvizovati, neko je ukoso uvrnuo jedan saraf iza karburatora i upropastio navoj, pa sam kupio navojnu sipku, izrezao na mjeru i dodao matice i podloske. Bilo je jos sitnih intervencija kozmeticke prirode ( gumice tipli za plastiku, rezbarenje prednjeg poklopca za lanac da "fabricki" nosac crash bar moze da se uvrne...) Sve u svemu, dva sata uz muziku i kaficu, 130€ plus sitnice. Voilà Ja sam na moj isti ovakav stavio crveni crash bar, i ako fabricki ide ovaj. Nekako mi se vise svideo. nisam najbolje razumeo deo rezbario plastiku? Moj je dobro nalegao, samo sto nisam dobio dobre sarafe i poklopac na zadnjem delu. To sam kupio u gvozdjari cep plastiku crni i bas dobro izgleda. On 15.8.2023. at 14:13, Rade koenig je napisao: Drugari da li i vama baca svetlo visoko? Ima li nacina podesavanja visine farova, odnosno snopa svetlosti ? Imas ispod fara jedan krstasti saraf sa njim pomeras celo kuciste fara gore ili dole 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Avgust 17, 2023 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam necu praviti drustvo ,posto nisam nasao novi tek 250 presao sam na drugu stranu i kupio hondu cbf500 . Mozda nekom drugom prilikom kupim kojeg kineza. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10975 Napisano Avgust 20, 2023 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kako stojite sa potrosnjom ulja?Od zamene do zamene,da li potrosi nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, cezarpa je napisao: Kako stojite sa potrosnjom ulja?Od zamene do zamene,da li potrosi nesto? Meni ne trosi u opste 6700km na satu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Avgust 20, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, cezarpa je napisao: Kako stojite sa potrosnjom ulja?Od zamene do zamene,da li potrosi nesto? Iskreno retko proverim, zadnji put nije mrdnulo. a sve zbog crash bara posto je tako napravljeno da sad svaki put moram popustiti onu limenu oplatu na izduvnoj grani da bi mogao izvuci cep.. iskreno to su bas glupo napravili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grggaa 11 Napisano Avgust 20, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grggaa 11 Napisano Avgust 20, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milojevic_99 8 Napisano Avgust 20, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha MT07 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Je l sipa neko bmb100 u svog Teka? Kakva su iskustva? Da li šteti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Avgust 22, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan E drustvo, koliko vam kosta registracija Teka od 250, sa I bez tehnickog? Meni danas sve izaslo 14000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Avgust 22, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mikilesje je napisao: E drustvo, koliko vam kosta registracija Teka od 250, sa I bez tehnickog? Meni danas sve izaslo 14000din. Malo jace od 10hiljada, bez tehnickog jos ove godine. Ako si radio tehnicki to je to, tehnicki je 4000 bar kod nas u Su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Avgust 22, 2023 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Zlajo91 gde u SU si isao na tehnicki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Avgust 22, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Disko Nindža je napisao: @Zlajo91 gde u SU si isao na tehnicki? Ja radim na tehnickom, u intersped-u. Ali sa svojim motorom jos nisam isao posto je kupljen nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Avgust 22, 2023 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kod vas sam bio ove godine, ta je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Avgust 22, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Disko Nindža je napisao: Kod vas sam bio ove godine, ta je cena. Mislim da sto se motocikla i mopeda tice da je ista cena svuda. Mozda sam ti bas ja radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 82 Napisano Avgust 23, 2023 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 8. 2023. at 14:13, Rade koenig je napisao: Drugari da li i vama baca svetlo visoko? Ima li nacina podesavanja visine farova, odnosno snopa svetlosti ? I meni se to nesviđa, doduše nisam probao sa podešavanjem ali sam naručio dodatna svetla na aliju (naručio sam dve vrste pa ću videti koji mi se više sviđaju i bolje svetle) i mislio sam ih montirati na rol bar ali onda vidim da prodaju i držače pa sam i njih naručio. Mislim da će pomoći sa noćnom vožnjom a i izgledati zanimljivo. Promenio Avgust 23, 2023 član nikajoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 82 Napisano Avgust 23, 2023 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 8. 2023. at 12:12, mikilesje je napisao: E drustvo, koliko vam kosta registracija Teka od 250, sa I bez tehnickog? Meni danas sve izaslo 14000din. Toliko je i mene koštalo u Nišu, malo ispod 14000. Meni je ovo bila prva registracija sa tehničkim, posle 2 godine bez istog dok je trajala garancija. Sve oni odradili, ja platio, kad trebali da mi daju nalepnicu kažu mora nova saobraćajna, nije upisan neki odnos mase ili slično. Da platim još i saobraćajnu, ja ih pitam ko je kriv i da li sam ja njima platio pre dve godine da sve odrade kako treba ili da mi daju neispravnu saobraćajnu i kako je bila ispravna do sad itd. I oni videli koliko je sati i odradili saobraćajnu o njihovom trošku, inače je sve vreme rasprava bila bez podizanja tona i samo sam ih na svaki njihov odgovor poklapao sa pet pitanja i dokazao im da su oni krivi što su kao pravno lice meni dali neispravnu saobraćajnu a ja sam im platio za ispravnu, a to što nisu gledali šta su oni u policiji upisali je njihov problem a ne moj jer ja njih plaćam za to. Promenio Avgust 23, 2023 član nikajoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16407 Napisano Avgust 23, 2023 Integrisan, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14.000din za 250 kubika, oni nisu normalni. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10975 Napisano Avgust 23, 2023 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Oni jesu normalni ,ali bezobrazni otimaci novca gradjana. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 23, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 8. 2023. at 12:12, mikilesje je napisao: E drustvo, koliko vam kosta registracija Teka od 250, sa I bez tehnickog? Meni danas sve izaslo 14000din. Juce produzio drugu registraciju bez tehnickog 11800din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, nikajoka je napisao: I meni se to nesviđa, doduše nisam probao sa podešavanjem ali sam naručio dodatna svetla na aliju (naručio sam dve vrste pa ću videti koji mi se više sviđaju i bolje svetle) i mislio sam ih montirati na rol bar ali onda vidim da prodaju i držače pa sam i njih naručio. Mislim da će pomoći sa noćnom vožnjom a i izgledati zanimljivo. Ali expres ??? Promenio Avgust 24, 2023 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Avgust 23, 2023 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nikajoka je napisao: Toliko je i mene koštalo u Nišu, malo ispod 14000. Meni je ovo bila prva registracija sa tehničkim, posle 2 godine bez istog dok je trajala garancija. Sve oni odradili, ja platio, kad trebali da mi daju nalepnicu kažu mora nova saobraćajna, nije upisan neki odnos mase ili slično. Da platim još i saobraćajnu, ja ih pitam ko je kriv i da li sam ja njima platio pre dve godine da sve odrade kako treba ili da mi daju neispravnu saobraćajnu i kako je bila ispravna do sad itd. I oni videli koliko je sati i odradili saobraćajnu o njihovom trošku, inače je sve vreme rasprava bila bez podizanja tona i samo sam ih na svaki njihov odgovor poklapao sa pet pitanja i dokazao im da su oni krivi što su kao pravno lice meni dali neispravnu saobraćajnu a ja sam im platio za ispravnu, a to što nisu gledali šta su oni u policiji upisali je njihov problem a ne moj jer ja njih plaćam za to. Ovo je cista greska sup-a tehnicki nema sa tim ama bas nista. Ti si dobio dva papira za registraciju jedan odma za prvu i drugi za drugu. Na salteru supa kad predas tamo kucaju odma tj prepisuju sa tih papira. Ja sam menjao tri saobracajne odma jednu za drugom jer sam odma proveravao, naravno svaki put u trosku supa. A sto se tice dodatnih svetala… U zakonu stoji da izmena na svetlosnoj grupi spada ateste. Znaci da bi trebao skidati za svaki tehnicki. E sad svaki grad je zasebna drzava kod nas pa tako mozda ovo ne vazi kod vas u Nisu Promenio Avgust 23, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...