cezarpa 10974 Napisano Jul 20, 2023 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Blokiran je sa 125 ccm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Jul 20, 2023 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Rade koenig je napisao: Cena sad u frenki motorsu je 33.000 za komplet E to ne znam, ja sam oko 24 platio ali prosle godine.. cini mi se da to moze da se nadje i na aliju, negde sam ja i slikao te nalepnice sa kutije tu je negde na forumu.. mislim da treba pitati u TJ u ns, oni su generalni uvoznici A sto se tice pitanja za blokadu, ne znam sta bih rekao… Meni je sto se brzine tice sve preko 110 nije nikakav uzitak em vibrira, trese se.. do 100 je nekako najbolji i najbezbedniji osecaj Promenio Jul 20, 2023 član Zlajo91 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 20, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto planiram je da stavim gume za asfalt, mislim da ce biti potpuno drugi motor, bez vibracija kad skinem krampone. Jos stavim neke bolje da i kad je kisa moze da se ukoci. Putovah sad 100km u cugu sisao vibriro sam jos pola sata... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Jul 20, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Rade koenig je napisao: Ono sto planiram je da stavim gume za asfalt, mislim da ce biti potpuno drugi motor, bez vibracija kad skinem krampone. Jos stavim neke bolje da i kad je kisa moze da se ukoci. Putovah sad 100km u cugu sisao vibriro sam jos pola sata... Mislim da je jedan korisnik ovde rekao da nista posebno nije dobio sa gumama za asfalt… mada i meni je logicno ovo sto ti kazes, ali… Ipak je ovo jednocilindricni motor E tako sam ja prosao kad sam imao sat na ruci, leva ruka mi je vibrirala ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Jul 20, 2023 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Probajte staviti vece tegove volana, provereno smanjuju vibracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 20, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Zlajo91 je napisao: Mislim da je jedan korisnik ovde rekao da nista posebno nije dobio sa gumama za asfalt… mada i meni je logicno ovo sto ti kazes, ali… Ipak je ovo jednocilindricni motor E tako sam ja prosao kad sam imao sat na ruci, leva ruka mi je vibrirala ceo dan Nema sanse da nije povozniji, sa manje vibracija. Imao sam qvinqvi 200 sa glatkim gumama nije tako tresao, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 20, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Disko Nindža je napisao: Probajte staviti vece tegove volana, provereno smanjuju vibracije. Nemam uslov da ih stavim a da se ne odreknem stitnika za ruke sa migavcima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Jul 20, 2023 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno moze nesto da se iskombinuje, stavi teg iza stitnika ruke. Ili da se stavi sipka unutra u volan, znam da neke Honde to imaju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Jul 20, 2023 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: Probajte staviti vece tegove volana, provereno smanjuju vibracije. Mozda bi resilo problem vibracije volana, ali meni se cini da kod mene vibrira i sediste i nogostop i generalno ceo motor.. jednostavno ja mislim da je to normalno za ovaj model.. Shone San je na yt pravio recenziju za novi model pro xt gde u jednom momentu kaze da mu prepone vibriraju i da ne zna kako se ovo moze voziti na duze. Tkd nama trebaju tegovi za ceo motor Promenio Jul 20, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 20, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Zlajo91 je napisao: Mozda bi resilo problem vibracije volana, ali meni se cini da kod mene vibrira i sediste i nogostop i generalno ceo motor.. jednostavno ja mislim da je to normalno za ovaj model.. Shone San je na yt pravio recenziju za novi model pro xt gde u jednom momentu kaze da mu prepone vibriraju i da ne zna kako se ovo moze voziti na duze. Tkd nama trebaju tegovi za ceo motor Garantujem da vecina vibracija dolazi od guma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 2 Napisano Jul 21, 2023 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav razmisljam o kupovini 125cc sa koferima, prvensrveno zbog posla ,po gradu i jednom, dva puta mesecno neka medjugradska voznjica , citao sam strane forume da su kao masine veoma iizdrzljivi, ali da je plastika i neki kablovvi kada se ucvrste nema problema, i da da je problem sa menjacem resen , druga opcija je qj srv 125, molim za misljenje hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 21, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Enokizu je napisao: Pozdrav razmisljam o kupovini 125cc sa koferima, prvensrveno zbog posla ,po gradu i jednom, dva puta mesecno neka medjugradska voznjica , citao sam strane forume da su kao masine veoma iizdrzljivi, ali da je plastika i neki kablovvi kada se ucvrste nema problema, i da da je problem sa menjacem resen , druga opcija je qj srv 125, molim za misljenje hvala Ljubi te brat, samo procitaj temu odpocetka sve je do detalja objasnjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio makinu u ovlasceni da se uradi servis na 5000km i da resi migavac u stitniku ruke. Za sad sve kako treba bez greske. Promenio Jul 21, 2023 član Rade koenig 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emilprosic 1 Napisano Jul 22, 2023 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dečki. Evo ovako stoje stvari, pročitao sam sve stranice na forumu ali bez zapravo odgovora na moje pitanje. Zanima me kakav je ovaj motocikl (Tek250) što se tiče vuče sa dvije osobe i koferima, znači vozač od 95kg i suvozač od 70kg otprilike. Da li se uz uzbrdice pati i slično i da li uz tu težinu dolazi do nekog pregrijavanja uslijed daljeg putovanja (200,300km u cugu), ako je neko putovao slično pa da mi može odgovoriti. Zainteresiran sam za njega prije svega zbog cijene i izgleda, a sitne mušice nisu za zamjerku. Hvala vam mnogo Promenio Jul 22, 2023 član emilprosic Zaboravio navesti koji model motocikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Jul 22, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, emilprosic je napisao: Pozdrav dečki. Evo ovako stoje stvari, pročitao sam sve stranice na forumu ali bez zapravo odgovora na moje pitanje. Zanima me kakav je ovaj motocikl (Tek250) što se tiče vuče sa dvije osobe i koferima, znači vozač od 95kg i suvozač od 70kg otprilike. Da li se uz uzbrdice pati i slično i da li uz tu težinu dolazi do nekog pregrijavanja uslijed daljeg putovanja (200,300km u cugu), ako je neko putovao slično pa da mi može odgovoriti. Zainteresiran sam za njega prije svega zbog cijene i izgleda, a sitne mušice nisu za zamjerku. Hvala vam mnogo Јуче 200км у цугу по највећој врућини на аутопуту са сапутницом, у 6. брзини без шалтања. Значи нема грејања и брдо не види, држао брзину од 90-95км/ч. Био је и пртљаг од око 5кг. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emilprosic 1 Napisano Jul 22, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mikilesje je napisao: Јуче 200км у цугу по највећој врућини на аутопуту са сапутницом, у 6. брзини без шалтања. Значи нема грејања и брдо не види, држао брзину од 90-95км/ч. Био је и пртљаг од око 5кг. To mi je bitno. Hvala ti za informacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2531 Napisano Jul 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Jul 22, 2023 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2531 Napisano Jul 22, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 7. 2023. at 18:22, Rade koenig je napisao: Cena sad u frenki motorsu je 33.000 za komplet Svuda je toliko. Zvao sam i Niš i Leskovac. Vec gubim racunicu. Krivo mi sto mi ranije nije proradio mozak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Jul 22, 2023 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, MaxiS je napisao: Svuda je toliko. Zvao sam i Niš i Leskovac. Vec gubim racunicu. Krivo mi sto mi ranije nije proradio mozak... Probaj na aliju, tamo sam vidjao za 70ak eura dva bocna sa nosacima. nasao sam sliku koliko sam platio svoje probaj u tj company +381 64 6437 485 Promenio Jul 22, 2023 član Zlajo91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzimikane 13 Napisano Jul 23, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Daytona 350cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li bi neko mogao da me posavetuje gde u Beogradu kupiti Tek 250? Znam mesta ali trazim iskusktva. Znam da google recenzije vise ne vrede nista. Tako da ako iko zna, ovde je. Hvala unapred, nadam se da nisam "oteo" temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Друштво, најновији хепенинг са педом. Ноћас ми се на аутопуту развила оба шрафа што држе ауспух за цилиндар, један испао а други за мало, срећа да сам стао на пумпи да проверим ниво уља па сам случајно видео. Вибрације су велике при брзинама преко 90км/ч па се разлећу делови, стара бољка кинеских мопеда. Проверавајте шрафове на време да не останете у некој недођији Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Dzimikane je napisao: Pozdrav ljudi, da li bi neko mogao da me posavetuje gde u Beogradu kupiti Tek 250? Znam mesta ali trazim iskusktva. Znam da google recenzije vise ne vrede nista. Tako da ako iko zna, ovde je. Hvala unapred, nadam se da nisam "oteo" temu. Frenki motors, imaju bas dobar servis i odrzavanje. Sve pokriju ako se pokvari samo je bitno da se servisi rade u kilometar tacno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, mikilesje je napisao: Друштво, најновији хепенинг са педом. Ноћас ми се на аутопуту развила оба шрафа што држе ауспух за цилиндар, један испао а други за мало, срећа да сам стао на пумпи да проверим ниво уља па сам случајно видео. Вибрације су велике при брзинама преко 90км/ч па се разлећу делови, стара бољка кинеских мопеда. Проверавајте шрафове на време да не останете у некој недођији Ja odrzavam u frenkiju, ovlascenom servisu i uvek kada rade servis na svakih 2000km tada mi dotegnu apsolutno sve srafove, cak te problematicne premazu onim lepkom za srafove da se ne odvrcu... Zato samo tamo gde ih znaju u dusu i vozis bez brige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzimikane 13 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Daytona 350cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam Rade! Nema nazalost na stanju nigde tako da necu uzeti izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10974 Napisano Jul 24, 2023 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Vibracije nastaju verovatno od guma sa kramponima.Koliko obrtaja vrti na 90km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...