Jump to content

Moto Zajednica

Dzimikane

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dzimikane

  • Rođendan 24.08.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Regal Daytona 350cc

Poslednji posetioci profila

82 profile views

Dzimikane's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

13

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svima, ja dolazim, obaveza nemam, samo nadam se da nećete biti brzi mnogo, da mogu da vas pratim
  2. Hvala, gledao sam SV ali mi se ne sviđa, džabe, mora da mi zapadne za oko. A to su trenutno samo V stroma i Vulcan.
  3. @Sharky - Alex hoću, hvala. Nadam se sa slikom novog motora
  4. @gox da znam za to, ja nemam baš dugačke noge tako da u tom grmu leži zec. Ma ako ne budem ništa drugo mogao, uzeću Vulcan S-a, to bar znam da mogu. Ali strom mi daje off road (blago) i zato mi se sviđa. Znam da on legne kad se sedne na njega, zato toliko i želim da ga probam, da znam, može li ili ne Hvala ljudi svima, nisam se nadao na ovoliko pomoći!
  5. @Blaza šalio naravno, malo mi je mog pentranje po krovu i kanapa, to mi je dovoljan danak. Za crash bars se slažem, to mi je prva investicija, hvala!
  6. @Pedja1971 hvala, nadam se da hoće, nek mi bude malo teze u početku, nemam ništa protiv, samo da je izvodljivo. Što reče kolega makar štikle nosio
  7. @slobasuper9 hvala, bas ću i da svratim sledeće nedelje. Dok ga ne vidim uživo, ne znam. Boje su mu prelepe, meni se sviđa žuta mnogo.
  8. @maxx znam da jeste sramota ali sve je to učenje. Meni je bas lako sa ovim mojim, em je 185 kg em je nizak i baš mi legao za prvi motor. Nije jak, 350cc 17kw i iskreno ja prezadovoljan za prvi motor. Strom mi bi baš legao kao upgrade, znatno jači tako da razmišljam da mi više i ne treba od toga. Hvala za savet za nogu, to moram da probam sa tvojim kolegom ako mi dozvoli.
  9. @Milanezi hvala, ma moraće vežbanje. Hvala za savete, prvo da ga vidim pa ćemo lako za sve ostalo. Inače hvala svima za odgovore, dosta ste mi pomogli.
  10. @maxx pa da, tako nešto sam i mislio, samo da mogu da izdržim teret na jednoj nozi. Ne bi ga spuštao, samo sedište promenio. Crash bar mi je odmah prvo ulaganje. Ihh ego nije problem, ja uvek idem onim, ne znam, uči od pametnijih i iskusnijih.
  11. @vidakn ahahahaha ako bude trebalo hoću. I to žute, da mi se slažu uz motor.
  12. @DMartinovic ajoj sve može, nek se ja polomim samo nemoj motor. Snaći ću se ja da ga na ravnom izbalansiran i da stanem, šta ću kad budem trebao da stanem na semaforu uzbrdo a ja nizak. Znam da postoje tehnike, gledao sam. Ili ne daj boze malo da ga bacim na off road.
  13. @Sharky - Alex E pa gledao sam Cf moto NK 800, mada sam se ja fokusira na 700 cl-x advanture jer na njega mogu da sednem. NK 800 sam video, iskreno delovao mi prevelik. Žao mi sad sto ga nisam detaljnije pogledao. Ali sam razmišljao već kad uzimam nov motor, daj da uzmem Japanca, super je cf moto ali se plašim za delove. Pogledaću ove ostale, hvala ti.
  14. @DMartinovic E to me plaši, ja sam svestan da nisam iskusan vozač, ne želim da mi padne motor zato što sam ja patuljak! Hahaha
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja