Dejan SD 63 Napisano Avgust 13 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj samo stavljaj kineske proizvode...... Mislim zbog kompatibilnosti..... Inace kineski proizvodi su univerzalni ,evo ja mogu da potvrdim da na hondu pasu.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ReNNo 5 Napisano Avgust 14 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tek mi je stigla Peda Tek 250 2024 i moram priznati da me je pravo pozitivno iznenadio ovaj jeftini kineski motor. Nakon prvog pregleda motora uvidio sam par sitnica kao npr. papucica za mijenjanje brzina je bila samo nataknuta ali šaraf nije bio zavijen, zadnji točak nije bio centriran, lanac je bio previše otegnut. Nisu to nikakvi nerješivi problemi tako da mi te sitnice ne kvare sveukupan pozitivan dojam. E sad,htio bih zategnuti lanac ali sam tu malo zbunjen. U servisnoj knjižici koja je došla uz motor piše da lanac treba imati hod od 10-20mm, dok na stikeru na motoru piše da hod mora biti 25mm. Koje upute su ispravne? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11038 Napisano Avgust 14 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Aj' da se i ja pohvalim šta postavih ovih pretoplih dsna sa previše sunca na moje motorče. Imam laku "srebrnu"ceradu ali nema gde da ode vruć vazduh. Zato mali suncobran štiti a ako ima imalo vetra završen posao. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
obelixxx 2 Napisano Avgust 14 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ovo mi se od jednom krenulo cuti na tek 250 2021…… Da li neko zna sta se desava?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 3 Napisano Avgust 16 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci kao neka vibracija nečega, provjeri šarafe, da se nije neki popustio, kod mene se čuo neki dodatni zvuk, i mislio sam da je nešto ozbiljno, ispostavilo se da su vibrirale male podloškice na držačima za noge od suvozača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Avgust 16 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 8. 2024. at 0:27, obelixxx je napisao: Pozdrav, ovo mi se od jednom krenulo cuti na tek 250 2021…… Da li neko zna sta se desava? Sent from my iPhone using Tapatalk Meni ovako drnda sus pleh, kad udje u rezonancu, verovatno neki plehcic i kod tebe, vidi tu zastitu na auspuhu za pocetak da li je stegnuta, njeni srafovi cesto popustaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.tek 12 Napisano Avgust 17 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/nCTnvC3AlzA?si=AJxfCmIPqkeZgRhC 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Avgust 21 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 10. 2021. at 17:23, nikajoka je napisao: Ovako ja sam se oslucio da uzmem pedu tek. Koristila mi i za asfalt a i za makadam. Pa imam pitanje jel dobra za makadam ili kako se prica ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.tek 12 Napisano Avgust 22 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Walter22 e je napisao: Ovako ja sam se oslucio da uzmem pedu tek. Koristila mi i za asfalt a i za makadam. Pa imam pitanje jel dobra za makadam ili kako se prica ne. Ako je kofistiš za makadam obavezno stavi zaštitni pleh ispod agregata inače može neki kamen da ti pocepa blok motora Evo zaprati na youtube i poslusaj ovaj snimak bice ih jos.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.tek 12 Napisano Avgust 25 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RopePero 9 Napisano Avgust 26 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje tank torbe imate za vase Tek-ove? Ja planiram da uzmem jednu, pa mi treba mala pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Avgust 26 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko gde ima da kupim sad novu pedu zvao sam po celoj nigde nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Avgust 26 (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Walter22 e je napisao: A jel zna neko gde ima da kupim sad novu pedu zvao sam po celoj nigde nema. Нема нигде, звао сам и ја. Promenio Avgust 26 član mikilesje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Avgust 26 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ево најновијих случајева са педом: јуче док сам га гањао аутопутем развила се матица задње осовине и чиста је срећа била што сам стао на пумпи да одморим задњицу и случајно бацим поглед на тај део, а оно осовина не провирује из матице. Дали ми неки људи из КШ и неки Румун кључеве 17 и 19 па сам стегао то, хвала им. Други случај, сад погледам предњу виљушку, кад оно црево за уље од предње кочнице ударало у хладњак за моторно уље, све покидало заштиту и одрало и угланцало хладњак. На следећој вожњи би се сигурно покидало ту. Изоловао сам га изолир траком и стегао пластичном везицом за десни штап. Ето, да обратите пажњу на та два детаља. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Avgust 26 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo koće sad da ceka prolece da opet bude dostupan....... Promenio Avgust 26 član Walter22 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Avgust 26 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nasao sam pedu 125 u mom gradu 1500e presla 1000km jel se isplati da je uzmem ili je bolje da cekam prolece da uzmem novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11038 Napisano Avgust 26 (promenjeno) Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nova je 1900 e,pre bi novu.Ko zna kako je ovaj razradjivao? Sa novom dve registracije ne treba tehnicki. Promenio Avgust 26 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Avgust 26 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan A gde da kupim novuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11038 Napisano Avgust 26 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kupi nekog drugog kineza,slicno je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cikota92 15 Napisano Avgust 26 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kozarska Dubica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Walter22 e je napisao: A gde da kupim novuu U RS u Banjaluci ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Avgust 26 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao naprimer kog kineza ne znam nijednog bas niti sam vidjao po oglasima. A banja luka mi je daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11038 Napisano Avgust 26 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ti si u Sarajevu? Walter brani Sarajevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Avgust 26 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne Krusevac nego eto volim Waltera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Avgust 26 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan I niko ne zna gde ima da se kupi peda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...