Krokodilo 2649 Napisano Jun 9 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Код један је лер, а тамо код два одоздо је шраф за смесу.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 9 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Шраф за смесу одврнеш два круга, пожељно је да се штелује у раду али треба ти рукавица коју намокриш водом. Агрегат се брзо греје и почне да гори руку којом штелујеш. Два круга је сасвим ок, после штелујеш лер.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stephanos 2 Napisano Jun 12 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se moze kupiti ovakav display za Tek 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jun 12 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Stephanos je napisao: Da li neko zna gde se moze kupiti ovakav display za Tek 250? Aliexpres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajsn 19 Napisano Jun 13 U prolazu, 16 postova Motocikl: Peda Tek 125 2022. Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 6. 2024. at 15:10, Krokodilo je napisao: Код један је лер, а тамо код два одоздо је шраф за смесу. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Kako najlakse prici tom srafju, jako je tesko dohvatiti, pokusavao sam na razne nacine ali bez uspeha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 13 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako najlakse prici tom srafju, jako je tesko dohvatiti, pokusavao sam na razne nacine ali bez uspeha.Кратки бит, на биту цревце да ти буде лакше да окречеш шраф. На руци којом држиш бит, рукавица намокрена водом. Ја имам специјални алат(шрафцигер под 90 ступњева), али није одувек било тако, сналазио сам се на разне начине.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen4411 0 Napisano Jun 16 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam pedu tek 125 zanima me da li ima blokadu i koliko ide bez blokade ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 17 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 99% nema blokadu, to je 10-ak konja, max brzina oko 100kmh i to je to, sa performansama se uklapa u A1 kategoriju, nema potrebe da mu se stavlja blokada. Da je neka ljuta dvotaktna 125-ica koje imaju preko 30ks onda bi i veroatnoća da ima blokadu bila drastično veća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fidanym 1 Napisano Jun 17 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Здраво пријатељи, хоћу да ставим квалитетне гуме, али 110/90 17 и 130/80 17 је немогуће наћи Michelin, Metzeler, Pirelli, Conti ...итд. Пронашао сам Metzeler Karoo Street у следећим димензијама: 110/70 17 140/70 17 Да ли је неко пробао друге величине и да ли ће бити проблема са задњом гумом која је шира за 10 мм? И имам још једно питање, рекли су ми да мењам уље на сваких 1000 км, овај мотор је са уљено хлађење, колико често га мењате ви? Promenio Jun 17 član fidanym 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen4411 0 Napisano Jun 18 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Peda tek 125 preso 500 km, zadovoljan lepo vuce uzvlaci… zanima me da li je neko probao da stavlja neke auspuhe na njega i ako moze da. Mi posalje snimak ako jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen4411 0 Napisano Jun 18 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 6. 2024. at 15:45, fidanym je napisao: Здраво пријатељи, хоћу да ставим квалитетне гуме, али 110/90 17 и 130/80 17 је немогуће наћи Michelin, Metzeler, Pirelli, Conti ...итд. Пронашао сам Metzeler Karoo Street у следећим димензијама: 110/70 17 140/70 17 Да ли је неко пробао друге величине и да ли ће бити проблема са задњом гумом која је шира за 10 мм? И имам још једно питање, рекли су ми да мењам уље на сваких 1000 км, овај мотор је са уљено хлађење, колико често га мењате ви? Kako ti menjas ulje, da bi ti pokrivalo garanciju motor se vozi na servis -200km-1000km-3000km-10000km ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fidanym 1 Napisano Jun 18 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam motor od 2021, na 8000km, nema vise garancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RopePero 9 Napisano Jun 19 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Mladen4411 said: Kako ti menjas ulje, da bi ti pokrivalo garanciju motor se vozi na servis -200km-1000km-3000km-10000km ? 200-1.000-3.000-5.000-7.000-9.000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RopePero 9 Napisano Jun 19 (promenjeno) U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, fidanym said: Kupio sam motor od 2021, na 8000km, nema vise garancija Garancija je 2 godine ili 10.000km ako sam dobro shvatio, pa šta prvo bude od ta 2 Promenio Jun 19 član RopePero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fidanym 1 Napisano Jun 19 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci na oko 2.000 km je u redu sada vise. E sad ne znam sta cu sa gume, ne znam dali te 10mm visak sirine ce biti problem ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen4411 0 Napisano Jun 19 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, fidanym je napisao: Znaci na oko 2.000 km je u redu sada vise. E sad ne znam sta cu sa gume, ne znam dali te 10mm visak sirine ce biti problem ili ne Ne znam sto bi to bio problem i kad kupis novu pedu veca je zadnja guma kao i na verovatno svim motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fidanym 1 Napisano Jun 19 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да, али питање ми је да ли има места за гуму која је 10мм шира од стандардне, стандард је 130/80 Р17, а ја планирам да ставим 140/70 Р17, што је нијансу ниже али 10 мм шире . Ако је неко пробао тако нешто, може да каже да ли ће гума закачити било где на задњој виљушки Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flaxon 11 Napisano Jun 19 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nis Motocikl: Peda tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 800km pojavilo se curenje ulja, lose paljenje ujtru TJ prvo paljenje. Reci te mi da li vam se to desavalo. Ako ne, sta dalje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11017 Napisano Jun 19 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jel to crevo od uljnog hladnjaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flaxon 11 Napisano Jun 19 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nis Motocikl: Peda tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Ali I'ma I na dole da je vlazno verovatno se slivalo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen4411 0 Napisano Jun 19 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, fidanym je napisao: Да, али питање ми је да ли има места за гуму која је 10мм шира од стандардне, стандард је 130/80 Р17, а ја планирам да ставим 140/70 Р17, што је нијансу ниже али 10 мм шире . Ако је неко пробао тако нешто, може да каже да ли ће гума закачити било где на задњој виљушки Pre 1 sat, Flaxon je napisao: Posle 800km pojavilo se curenje ulja, lose paljenje ujtru TJ prvo paljenje. Reci te mi da li vam se to desavalo. Ako ne, sta dalje ? Nije meni lepo pali preso sam 550 i super sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 14 Napisano Jun 19 U prolazu, 23 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje je drugar isao u servis zbog istog problema sa curenjem ulja na crevu. Zamenili su mu u garantnom roku bez dodatnog naplacivanja. Dobio je odgovor da se taj problem sa crevom javlja na 80% prodatih primeraka (lose zapertlana creva). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 20 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Garancija je 2 godine ili 10.000km ako sam dobro shvatio, pa šta prvo bude od ta 2Ако хочеш да те служи, мењај на 1500км, сваки агрегат без филтер за уље не више од те километраже. Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 21 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan МANNOL му много паше, на хладније време 10 - 40, на овом паклу 15 - 50. Агрегат увек чист, семеримзи и гумице у кондиции, шалтање и рад агрегата веома коректан.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flaxon 11 Napisano Jun 21 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nis Motocikl: Peda tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 6. 2024. at 23:04, cvelei je napisao: Prosle nedelje je drugar isao u servis zbog istog problema sa curenjem ulja na crevu. Zamenili su mu u garantnom roku bez dodatnog naplacivanja. Dobio je odgovor da se taj problem sa crevom javlja na 80% prodatih primeraka (lose zapertlana creva). Hvala, tako su I meni rekli u servisu da je izasla takva serija sa losim crevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...