Jump to content

Moto Zajednica

Peda TEK 125/250

Recommended Posts

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400
pre 2 minuta, Tebra11 je napisao:

Stigla vozilica danas :) Zbog kise nisam uspio ni da provozam. Prvi utisak je da je manji motor dosta nego na slikama :jee:polozaj sjedanja malo nabijen naprijed ali vremenom cu se navici. 

Evo jedna brza slika, prije kise :D

42FF8457-BB8E-4BBB-8FE5-352C2B8D5D8D.jpeg

Iste boje kao i moj motorin :-) 

rancic od cere, kaze donesi ga ti kuci ti imas motor :)

20230517_174012.thumb.jpg.e146a639ec2e66c025a25fdeae569a27.jpg

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Peda TEK 250
pre 27 minuta, Rade koenig je napisao:

Iste boje kao i moj motorin :-) 

rancic od cere, kaze donesi ga ti kuci ti imas motor :)

20230517_174012.thumb.jpg.e146a639ec2e66c025a25fdeae569a27.jpg

Ko ti je kriv sto imas motor :) 

kako si ti zadovoljan motorom, bukvalno sam ga provozao 200metara i vidim da je mjenjac dosta tvrd. 

pre 34 minuta, Tebra11 je napisao:

kako si ti zadovoljan motorom, bukvalno sam ga provozao 200metara i vidim da je mjenjac dosta tvrd. 

E pa brat, ja sam prezadovoljan a kao sto sam ranije rekao mnogo motora  sam promenio. Menjac posle promene ulja na 3000km sad radi sasvim zadovoljavajuce

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: apn4 T15 - CBF500

Evo ima na ovome oglasu nekih sa vizirom :

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Peda TEK 125 i 250, 2023. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1 km, Beograd. Cena 1.900 € - Motori - Polovni Automobili

Dali su to ti viziri,ko zna?

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Peda Tek 250
On 15. 5. 2023. at 14:47, Zlajo91 je napisao:

Da upravu si, istu cenu su i meni rekli. Ja sam ih kontaktirao preko vibera da bi mi poslali slike da vidim kako izgleda. Još sam tražio da vidim dal imaju sliku kako je na motoru. Za sada su mi ovo poslali.

IMG_8209.jpeg

I meni su poslali istu sliku.

Ja sam ga prvi put video na slici na motoru koji se prodavao i pitao čoveka da li je pravio ili kupio i on mi rekao da je kupio od uvoznika Pede motora pa sam ih ja kontaktirao posle toga.

Meni se svidelo kako izgleda na slikama motora ali motor je prodat a ja nisam sačuvao slike.  

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Peda Tek250
pre 29 minuta, Dejan SD je napisao:

Evo ima na ovome oglasu nekih sa vizirom :

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Peda TEK 125 i 250, 2023. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1 km, Beograd. Cena 1.900 € - Motori - Polovni Automobili

Dali su to ti viziri,ko zna?

Ne, to je novi model ti tako dolaze fabrički.

pre 25 minuta, nikajoka je napisao:

I meni su poslali istu sliku.

Ja sam ga prvi put video na slici na motoru koji se prodavao i pitao čoveka da li je pravio ili kupio i on mi rekao da je kupio od uvoznika Pede motora pa sam ih ja kontaktirao posle toga.

Meni se svidelo kako izgleda na slikama motora ali motor je prodat a ja nisam sačuvao slike.  

Da razumem, al baš mi je to čudno da ih toliko ne zanima ništa. Pa cenim da su to dva šarafa na korman i to je to, mozeš misliti staviti na jedan motor i slikati. Eto da ti ovde nisi napisao ne bih ni znao da postoji. Ja razmišljam da rizikujem, isti mi je rizik ko sa alija a i cena je tu negde.

On 18.5.2023. at 17:44, Tebra11 je napisao:

Uf, kod mene je bilo katastrofa tvrdo. Čak je i serviser rekao se ne seća da je na nekom bilo tako tvrdo. Medjutim stvarno vremenom popusti. Ja sam sad sipao 15w50 i meni se čini da je sa tim uljem bolje. Sad mogu i N da pogodim:jee1: Skoro pa uvek:grr: Verovatno će ti sledeća nedoumica biti paljenje, evo ja da budem iskren i dan danas ne mogu da provalim. Nekad na ,,zub” a nekad se baš mučim.

• Haha 1

• Drug član, 4742 postova

Све Педе имају тврди мењач, да не кажем лош. То је парадокс јер у основи је копија Хондиног агрегата, а Хонда је меџу осталог и позната по доброг мењача. Има кинеза који возе исти агрегат и шалтају као по лоју, овде је проблем шајбна + на сноповима мењача која елиминише неопходни луфт измеџу зупчаника. Ваџењем те две шајбнице мењач ради беспрекорно, само за ту операцију треба агрегат на пола. Ефекат је исти и са дебљим средишњим дихтунгом. Временом меџусобно трење уради своје па мењач почне боље да ради али.......

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• Hvala 1

• U prolazu, 64 postova
On 19. 5. 2023. at 18:49, Zlajo91 je napisao:

Da razumem, al baš mi je to čudno da ih toliko ne zanima ništa. Pa cenim da su to dva šarafa na korman i to je to, mozeš misliti staviti na jedan motor i slikati. Eto da ti ovde nisi napisao ne bih ni znao da postoji. Ja razmišljam da rizikujem, isti mi je rizik ko sa alija a i cena je tu negde.

Uvek možeš uzeti i ako ti se ne sviđa imaš pravo po zakonu u roku od 14 dana vratiti robu i moraju ti vratiti novac. Naravno roba mora biti neoštećena.

• Drug član, 1210 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Uvek možeš uzeti i ako ti se ne sviđa imaš pravo po zakonu u roku od 14 dana vratiti robu i moraju ti vratiti novac. Naravno roba mora biti neoštećena.
Ovo važi samo za online kupovinu, koliko sam upoznat.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Podržavam 2

• Drug član, 1496 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
pre 9 minuta, Rade koenig je napisao:

Danas brat kupio isto tek 250, samo beli, sa svim koferima itd... ina jos jedan na Adi

2050€+200€ ???

• U prolazu, 60 postova
Pre 21 sati, Krokodilo je napisao:

Све Педе имају тврди мењач, да не кажем лош. То је парадокс јер у основи је копија Хондиног агрегата, а Хонда је меџу осталог и позната по доброг мењача. Има кинеза који возе исти агрегат и шалтају као по лоју, овде је проблем шајбна + на сноповима мењача која елиминише неопходни луфт измеџу зупчаника. Ваџењем те две шајбнице мењач ради беспрекорно, само за ту операцију треба агрегат на пола. Ефекат је исти и са дебљим средишњим дихтунгом.emoji41.png Временом меџусобно трење уради своје па мењач почне боље да ради али.......

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ne znam koji je po redu ovo koristan komentar vezan za mehaniku kod ovog CG klona. Zapamtio sam onaj savet za zatvoren lezaj .............
Nego me zanima ,ako kupim ovaj TEK drzis negde neki servis (ovlascen, neovlascen). 
Ako ne radis nego samo iz sopstvenog iskustva imas znanja bio bi dobro da se otvori tema sta bi bilo sve pozeljno otkloniti kod kineskih klonova. Mozda tema i ima ,a da je ja jos nisam pronasao.

pre 29 minuta, Rade koenig je napisao:

Danas brat kupio isto tek 250, samo beli, sa svim koferima itd... ina jos jedan na Adi

Da brata dugo sluzi ,i da mu dosadi....... 

• Sviđa mi se 1

pre 1 minut, Dejan SD je napisao:

Ne znam koji je po redu ovo koristan komentar vezan za mehaniku kod ovog CG klona. Zapamtio sam onaj savet za zatvoren lezaj .............
Nego me zanima ,ako kupim ovaj TEK drzis negde neki servis (ovlascen, neovlascen). 
Ako ne radis nego samo iz sopstvenog iskustva imas znanja bio bi dobro da se otvori tema sta bi bilo sve pozeljno otkloniti kod kineskih klonova. Mozda tema i ima ,a da je ja jos nisam pronasao.

Da brata dugo sluzi ,i da mu dosadi....... 

Pa mislim da nece, isto kao i ja je vozio velike i jake motore pa je resio da uzme ovo kao logicno resenje gledajuci cene servisa i samih motra itd... 

• U prolazu, 60 postova

Krokodilo
To jedva 380 Km od mene ,nije daleko kada je masina ispravna.

Rade
Ja nemam nista ,sada prvi put polazem za A kategoriju. Nikako ranije da sklopim sve u slagalicu pa polozim za B a za motor me malo auto skola da sacekam lepse vreme , pa promenim posao ,pa levo desno i nikada da stignem.
Sad sam se naljutio i rekao necu da u 50 vozim bez dozvole i neki kinez bi mi bas pasovao za put na posao za lepog vremena. Ne zanima me divljanje a treba mi magare kojim mozes i da odvozas neku ekskurziju od 200-300Km dnevno .
Meni je prva zelja neki MZ ETZ ali racionalno gledajuci npr ovaj TEK je povoljniji i za odrzavanje i za laksu nabavku delova,a MZ ako naidje nekada neki povoljno za restauraciju ...........otom potom.

Promenio član Dejan SD
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 5 postova

E ovako,jedno pitanje u vezi kupovine samog motora...

Kako ste vi kupili,koji ste ga kupili...kes

-kredit?

Kako ide i kakva je procedura na kredit...rata+ ucesce ili? 

Promenio član Tomosjahac

• Svrati ponekad, 286 postova

Vozdra raja, nisam pisao od ljetos (a nisam ni čitao temu) pa ću ovih dana iščitati napisano.

Prešao sam malo više od 2000km za 11 mjeseci i zadovoljan sam sveukupno osim sa nekoliko sitnica, ali za ove pare to je nebitno.

Pitanje: da li ste i kada štelovali zazor ventila na Pedi Tek 250, koliko često se to treba raditi?

Nije naročito pristupačno pa nisam radio dosad.. npr. na kineskom GY6 skuteru je sve pristupačno i često ih štelujem.

Ja sam "sam svoj majstor" pa bih to lično odradio, zapravo možda sam to već trebao uraditi ali nije mi se dalo.. zanimljivije je voziti. :D

Ako nekoga zanima potrošnja, mjerio sam detaljno - troši između 3 i 4,5 litara.

Normalna vožnja je 3,5 litra, penzionerska vožnja je 3 litra (ili čak i manje) a ako gasiram kao stoka onda ide i preko 4 litra.

• U prolazu, 60 postova

Rade:
Koliko je litara taj "orginal" top kofer? Mislim rekao si da brat kupio sa sve koferima pa rekoh mozda si upucen :)
Moze tu da stane fulface kaciga i mozda jakna?
Inace lepo deluje ovaj 2023. 
Ne znam kome su bolja svetla? Negde sam procitao da malo led svetla kao smetaju vozilima koja dolaze u susret.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja