Jump to content

Moto Zajednica

Tomosjahac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Tomosjahac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Citao sam celu temu,i pratim je odavno. Razmisljao sam da li uzeti novog TEK 250. Prelamao se...i raspitivao da li ima gde da se kupi,kod mene u Sapcu nema i kaze dobavljac-serviser da ce ih biti tek sledece godine...samo 125ce imaju... Pratio oglase,citao forume. I odlucih se za jedan retro ne tako skup,a izuzetno izdrzljiv. U pitanju je motor koji nosi rotax 123 masinu. Pisao sam o tome da mi je potreban motor od kuce do prodavnice,grada...da zameni tomosa. I eventualno nekad na voznju neku od 200/300 km pa i vise. Nije peda,ali mozda posle ove Aprilie Red Rose. (1992 god. 17ks,vodeno hladjenje,17000km na satu,izuzetno ocuvan primerak,) Kad bude bilo na pretek novih Tek-ova 250. I ja pazarim jedan. Znam da je mali offtopic,ali ostajem dalje na temi i pratim vase komentare.
  2. E ovako,jedno pitanje u vezi kupovine samog motora... Kako ste vi kupili,koji ste ga kupili...kes -kredit? Kako ide i kakva je procedura na kredit...rata+ ucesce ili?
  3. Hvala drug na odgovoru. Pazi,svugde stizem i tomosom samo sa na putu sa njim kao glineni golub na strelistu. Planiram uzeti nesto ali opet kad pogledam za moje potrebe bi odgovarao peda od 250. E sad ne bezim i od 125ca ali samo 2t,vodeno hladjenje...i takvi dobri primerci su u ceni pede... E sad,videcemo...praticu temu i citati dalje... Samo da prodam jednog od tomosa i videcu sta cu generalno nista lose nisam cuo za ovaj od 250ccm...sem malih gluposti koje se resavaju u hodu... e sad,buni me sto u ostalim zemljama uopste nije peda vec neki drugo brend. izgleda da peda tu samo lepi nalepnice...svoj brend...kako to nznm.. ali da ih ganjaju u svetu,ganjaju ih... a delova u nekoj prodaji ne vidim da ima...ni e bay ni ovako po netu...
  4. Pratim mnogo u poslednjih par dana... Imam nekog Tomosa 15slc koji kosta pola cene tek250 minimum planiram ga prodati i uzeti tek 250 ako bude uskoro u prodaji. s'obzirom da imam celu A kategoriju,nikakav problem oko dozvole...samo bi malo nesto da promenim...da kruziram tu kraju 80kmh...volim motore. a imam i tomosa apn6 2007 god. Prvi vlasnik. zato bi ovog SLC-a prodao i dodao para i uzeo tek-a citam sve vise i gledam,on je prava solucija
  5. Pozdrav bajkeri. Generalno me zanima kolio su pregazili vasi motori? Sem nekih glupih kvarova sto sam procitao,tipa crevo od goriva,los kontakt kablova sa akumulatorom...i taj famozni sauh. Ceo zivot vozim tomosa,tako da te neke gluposti bi resavao lagano u hodu s'obzirom da Tomosa znam u dusu. doduse vozio sam kao klinac i 125ce ali poznatije marke...i tako ostanem na tomosu da zujim do prodavnice,gradine,i tako ponekad neke voznjice od 150-200km u jednom pravcu...pri prosecnoj brzini od oko 45-50 kmh. tako da nesto kontam uzeti ovog pedu tek 250. poceh citati vase komentare i rekao bi da je ok motor...bolje njega novog nego neki 500-600 ccm polovan,a nemam nesto puno ni slobodnog vremena da bi otisao negde toliko daleko a da peda ne bi zadovoljila :)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja