Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dana 5,6,7.09.2008.god.Smederevska Palanka,Banja Kiseljak,gradski bazen MOTOHUMANOST. HUMANOST NEMA ALTERNATIVU. JOS JEDNOM POKAZUJEMO SPREMNOST DA POMOGNEMO DRUGIMA U NEVOLJI I DAMO KRV. Za sve bajkere,dobrovoljne davaoce krvi, besplatno Bik na raznju Ulazak u kamp Dva pica Ulazak u bazen Nocno kupanje,igre na vodi Rok koncert i jos nesto lepo i zgodno Generalni pokrovitelj SO Smederevska Palanka Organizator MK COPER SRBIJA Crveni krst Srbije Republicki zavod za transfuziju krvi Pozivamo sve bajkere i ljude dobre volje da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji! Flajere delimo na predstojecim skupovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Avgust 8, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Gazde, posto se ionako planira akcija za pocetak septembra, moglo bi da se iskombinuje sa ovim dogadjajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo i zvanične plakate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Avgust 20, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I još malo informacije: kamp je na samom bazenui dmah pored banje kiseljak Postoji mogučnost smeštaja Hotel "Jezero" 1.5km udaljen od kampa tel 026/321-330 Hotel "Gitaric" ul. 10 Oktobra br. 10 tel : 026/321-486 Pa vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 30, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan steta sto smo tada na skupu u Sutomoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo i mape za one koji neznaju gde je s.palanka.udaljenst od bgd oko 70 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam samo da defilea nece biti, jer ce se za vreme akcije davanja krvi koja traje od 14:00h do 20:00h sluziti bik. Bice dovoljno za sve... A od 20:00h se nastavlja svirka sa gostima iznenadjenja, nocno kupanje i bajk igre na vodi u drushtvu veselih devojaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan I da vremenska prognoza: Petak 33 stepena, Subota 37, znachi vreme ce biti vrh, tako da ljudi dodjite da se zezamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam samo da defilea nece biti, jer ce se za vreme akcije davanja krvi koja traje od 14:00h do 20:00h sluziti bik. Bice dovoljno za sve... A od 20:00h se nastavlja svirka sa gostima iznenadjenja, nocno kupanje i bajk igre na vodi u drushtvu veselih devojaka... Hehee, kakve li su to bike igre na vodi?? Da necete da naterate motore u bazen??? :D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Septembar 3, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam samo da defilea nece biti, jer ce se za vreme akcije davanja krvi koja traje od 14:00h do 20:00h sluziti bik. Bice dovoljno za sve... A od 20:00h se nastavlja svirka sa gostima iznenadjenja, nocno kupanje i bajk igre na vodi u drushtvu veselih devojaka... Hehee, kakve li su to bike igre na vodi?? Da necete da naterate motore u bazen??? :D ??? MZ, ako popijemo kao sto umemo, ne treba neko dva puta da nam kaze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Za bajkove ce se naci i po neka devojchica da ih rashladi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Septembar 4, 2008 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu pre podne stize i ekipa iz Obrenovca ! Ponecemo i kupaci, Gumu ,Misice, Dusek i Camac na naduvavanje ...... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Stizu i Zajecarci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan mogu da kazem da je mesto prelepo!!!! nisam znao da u palanci postoji ovakva oaza mira i lepote... Danas sam obisao da vidim kako je... kad sam video teren za odbojku na travi, za mali fudbal, klupice i stolove nesto slicno kao u etno selima i dovoljno mesta za kamp... EXTRA a odmah tu i bazen i to sve za DZ koliko sam mogao da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ja i bukva dolazimo, spremite kante za krv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na organizaciji, bio je ovo verovatno najbolji provod ove godine, drugačiji od drugih, bez prašine i pucanja. Dakle, prvo smo dali krv, posle toga dobili pogolemu ;D porciju bika na ražnju, a onda rashlađivanje u bazenu i pored bazena (uz pivo) ;D ;D ;D Svaka čast domaćini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan mi smo dosli oko 16h odmah smo potrazili kantu de se cedi krv, obavili smo sto pre jer do palanke nismo apravili nijednu pauzu za pivo ispred prodavnice , i bili smo jaaaako zedni, i samo smo cekali da damo krv da popijemo nesto, kad ono nesmemo 2 sata alkohol ni cigare, sto naravno nismo postovali, bik je bio dobar i porcija je bila solidna, najeo sam se super. U bazenu sam se iskupao popili pice, i oko 20h smo zapalili kuci jer smo imali nekih privatnih obazveza, a taman smo se malo provozali. Evo par fotki sa lokacije, a osecam da je bilo do jaja uvece znaci bas mi je bilo krivo sto sam odlazio. I vodu na usta su mi vadili igre u bazenu ali jebiga Deki drugi put, stvarno si se potrudio za mikrofonom Svaka cast na lokaciji, pa jos i bina pored bazena, znaci ako sledece godine pravite na istom mestu evo me vec od cetvrtka, svaka cast, odusevio sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim rechima, trudili smo se da bude dobro i mislim da je bilo. Ja sam tek sada doshao kuci , zao mi bilo da izadjem iz bazena! Slike ce malo kasnije biti postavljene. Hvala svima koji su bili !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 7, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio samo u petak i bilo mi bas coooool!! Malo ljudi ali bas je bilo dobro raspolozenje!! Poz Cupriji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan još jednom u ime mk čoper-srbija i crvenog krsta da se zahvalimo svima koji su došli na ovaj humanitarni skup a posebno onima koji su se prijavili kao dobrovoljni davaoci krvi ,a bilo je preko 130 bajkera i 112 je i dalo krv. izuzetan odziv koji je premašio sva očekivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih forumase koji su bili na motohumanosti a imaju slike da iste postave jer smo mi imali problema sa aparatima i baterijama a i bili smo malo vise zauzeti oko doceka i prijema gostiju.Unapred se zahvaljujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam procitao da nije bilo pucaca istog trenutka sam zazalio sto nisam bio,a ako bi uspeli da zadrzite tu praksu imate bar jos petoricu novih gostiju za dogodine.Zbog finansijske situacije sam se bio odlucio za Rumu i pokajao se kao imnogo puta pre toga i resio da vise ne posecujem skupove.Kada sam procitao da kod vas nije bilo ,,majstora za kvarenje atmosvere'' vratila mi se se zelja da odem na poneki skup.Ako je to vasa zasluga kao organizatora sledeci put to napisite u najavi i garantovano ce vam se povecati broj gostiju.Znam neke koji ce sigurno doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...