Мали Ћаћа 9740 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Peta runda WMRC sampionata je odrzana juce po paklemo vrucem danu.!!!................samo pre desetak dana ceo motor je bio u delovima na radnom stlu.Stigao je dugo ocekivan deo za menjac i konacno prilika da pregledam lezajeve na radilici,kvacilo.......Sve je bilo kako treba i bas sam zadovoljan kvalitetom zavrse obrade kao i kvaliterom matrijala koje Triumph koristi. Otisao sam na stazu sa dosta promena na motoru; -nova duza prva brzina -meksa opruga na zadnjem amortizeru(pokusavamo da krostimo meksu gumu i da traje cetiri trke) Imam 15-k minuta da odvozam na jutarnjem treningu koji je ujedino i jedini i da po ponasanju motora podesimo zadnje ogibljenje.Prva kvalifikaciona trka je bila 600SS koju startujem sa pol pozicije.Povredjeni McKeachie danas ne vozi pa mi je jedini konkurent Adam.Momak koji se ne boji padova i uvek vozi na ganici svojih mogucnosti kao i jedna od najboljim startera u klubu.On kad startuje kao da je izleteo iz katapulta.Nadam se da ce novi deo u menjacu da radi kako treba.Podesili smo malo zadnje ogibljenje i sada smo spremni za kvalifikacije.Startujem dobro mozda najbolje ove godine,ali i dalje me Adam prelazi do prve krivine.Potom gubim i drugo mesto ali samo na kratko jer u naredne dve krivine vracam izgubljeno i zavrsavam na drugom mestu.Vise manje je bio isti scenario u kvalifikacijama za Open Supersport gde sam zavrsio isto drugi. Prva trka dana po starom dobrom rasporedu je Superbike.Startujem iz prvog reda sa drugog startnog mesta.Start je uzasan motor poskace kao koza ali uspevam da ga savladam i tu gubim jedno cetiri mesta,ali polse dva kruga sam se priblizio vozacima koji su odmakli na startu.To je bila mesavina crvenih i crnih brojeva i mala grupica koja sam je trebao da predjem.Sigurnom voznjom sa pretakao sa spoljasnje strane jednog vozava na GSXR1000(crni brojevi) i na izlazu iz krivine sam pretakao R6(crveni brojevi).Da bih odmah polse toga izbio na drugo mesto i vodio ljutu borbu sa GSXR1000.Ali dva ili tri kruga pred kraje trke sam u trecoj krvini pao.Razlog pada je bio sto sam veoma kasno kocio,a u istom sa trenutku vec skrenuo i nosio motor na kolenu.Ta krivina ima par grba i ja sam presao preko jedne da bi mi pritom prednji tocak proklizao i ja se nasao na dupetu gledajuci kao motor otklizava par metara od mene. Vracam se u boks polse trke vozeci motor jer je samo bio iskrivljem birac brzina.Sledeca trka je 600SS i ovu trku startujem iz prvog reda.Ovog puta imam malo bolji start i kroz prvu krivinu prolazim kao drugi jer je za sada Adam ne uhvatljiv.Sigurnom voznjim i osvojenim poenima ne gubin svoje mesto u ukupnom plasnamu.U jednom sam trenitku bio treci ali svega par krivina i na kraju trke sam prosao kroz cilj kao drugi.U Open Supersport trci sam startovao sa istog startnog mesta.Na izlazu iz prve krivine sam peti je sam opet imao prosecan start.Ovog puta im nisam dozvoleo da se odvoje od mene i pratio sam ih u stopu.Posle tri kruga sam Seanu bio u zadnjem tocku,a on je vrsio pritisak na Kola.Obojica prave gresku u trecoj krivini koju ja koristim i izbijam na drugo mesto.Vozeci veoma sigurno sledecih par krugova uspeo sam da napravim solidnu prednost i zavrsavam trku kao drugi. Druga Superbike trku sam takodjer startovao iz prvog reda sa drugog startnog mesta.Pred trku smo promenuli gume i montirali nove prednje diskove.Pokusao sam da zagrejem i nanesem makar malo kocionog matrijala sa polcica na diskove tokom zagrijavajuceg kruga.Ali kad samo krenuli ja imao super start.Na kocnicu ,a KOCNICE NIGDE..................auuuuuuuu koci zadnjom i padoh na sesto mesto ,evo pa ovo koa da je neko pisao ovakav scenario za mene.I prica je dalje ista narednih par krugova vozim sto bolje mogu i da bi se sve to urodilo plodom kad sam izbo na drugo mesto.Dva kruga pred kraj trke na izlazku iz trece krivine sam bio malo nestrpljiv na gasu.Zadnja guma je proklizala i motor me je izbacio iz sedsta.Ali hvala Bogu,Svetoj Petki i Svetom Jovanu kojim se molim pred svaku trku sto su me sacuvali od jos jednog pada.Vizirom kacige udaram u rub mog vetobrana i sam udarac me vraca u sedista iz kog sam pre sekundu bio izbacen.Samo sam dodao oduzeti gas i nastavio da vozim kao se nisa nije desilo.Uspevajuci da zavrsim trku kao drugi...............dva pehara od tri moguca i nije lose,zbog pada u prvoj Superbike trci sam zavrsio sesti u konacnom plasmanu u toj klasi...........sledeca stanica je Shennonville u Ontariju za Prvenstvo Kanade.......... Zelim da se zahvalim svim nasi ljudima koji su dosli da me bodre po onako pakleno vrucem vremnu........HVALA VAM......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Avgust 6, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces imati vise srece sledeci put, ali obzirom na malere i novi disk, drugo mesto je odlicno! BTW, trku si opisao tako da sam se osecao kao da sam bio tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Avgust 6, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar mali ,dooobar. I sto se zajebavas, pa padas, nemoj to vise da se desava. I to jos u Superbike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9740 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Moran i ja nekada mixa ;D samo da dodam ,a propustio sam u tekstu zasto neznam.Zadnji krug u Open SS trci mi opet na izlasku iz te trece krivine nesto smeta.Ali ovja put motor stuca i to posteno.Cim se ispravim prekida,a u krivini je OK.Znao sam da sam ostao bez goriva i ako uspem da ga provezem kroz cilj bice veliki uspeh.Moja sreca sto je trece plasirani bio jedno 200m iza i nije se nadao ovakom problemu kod mene.Prolazim kroz cilj ljuljajuci motor levo-desno.Da bi se ugasio i morao sam da ga odgurma u boks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9740 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :o Sjajan vikend, citam i ne vjerujem! :o Uprkos padu i problemima vrhunski rezultati, svaka cast Nidzo, zaista sjajno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1918 Napisano Avgust 7, 2008 Vlasnik sajta, 5370 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bas steta sto nisi blize, imao bi mnogo vise publike nego sad Hvala ti sto si ucinio da se bar na nekoliko minuta osetimo kao da smo bili tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 7, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, odlicni rezultati, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9740 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Necete verovati ali ovaj put je bilo jedno 20-k nasih koji su ludovali na trubinama kad sam se probijao do drugog mesta ili kad bi obisao nekoga.Kazu mi ovi iz kluba da su moji navijaci najglasniji ;D,a zasto pojma nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Avgust 7, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Necete verovati ali ovaj put je bilo jedno 20-k nasih koji su ludovali na trubinama kad sam se probijao do drugog mesta ili kad bi obisao nekoga.Kazu mi ovi iz kluba da su moji navijaci najglasniji ;D,a zasto pojma nemam ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Septembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, vidi se da imaš srce junačko a bogami i veliko znanje! Uz tebe smo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! treba se sa svim ovim izboriti !!!! samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...