nadoveza 1 Napisano Avgust 5, 2020 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ja Sam nikola i nedavno Sam uzeo jedan skuter da se ucim na stunt sa njim malaguti f12 100cc ekstra isao I do 120 do pre 2 Dana Dok se nije ugasio u voznji.. I Kad se da kontakt nista ne svetli.. ne Pali.. struja mrtva ako neko sta da radim neka napise zahvalan cu biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano Avgust 6, 2020 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prazan ti je akumulator, nemas punjenja. Zameni regler. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Avgust 6, 2020 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam brate naravno da je pravilno da mora da se I'ma akumulator Ali ja sam ga vozio i Dan dva bez akumulatora i palio je..jel svakako Kad je regler neispravan motor ne moze da radi I sa I bez akumulatora ili... ? @Arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Avgust 6, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan 100tka bi trebalo da ima digitalno paljenje koje pri padu napona počne da prekida....što je signal da je napon u instalaciji slab. Za razliku od svog brata 50, ne može da se vozi bez baterije. Pošto je akumulator vidim ogroman izdatak i bedak je dati lovu za to....ti sedi pa ga gledaj. Postoji velika verovatnoća da si insistiranjem na vožnji bez dovoljno struje sjebao i druge stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23231 Napisano Avgust 6, 2020 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uvek treba krenuti od osnovnih stvari... Glavni osigurac, pokidana zica...Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Avgust 7, 2020 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam stavio akumulator i posle mesec dana stajanja bez problema upalio ali akumulator ne puni.. vozi dok se akumulator ne isprazni i tu staje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Avgust 7, 2020 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je kao sto kaze NFS neki kabli izgoreo ili se iskidao Ali treba ga naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...