shoyyka 10192 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, shoyyka je napisao: to je za bicikl, oce li izdrzati nase lance? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10192 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Piše da je i za motore...zašto ne bi izdržao...naručio ovaj i običnu četkicu,videćemo koja će manje da pršti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Jul 6, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poceo od obicnih flasa za vodu da pravim neki "hvatac" prljavstine i viska ulja. Ideja je sledeca (kasnije, kad napravim, cu i slike okaciti) da na pola prerezem flasu, tj, 2 flase i da te polovine medjusobno spajam tako da dobijem jednu duzu posudu. Vjerovatno se moze kupiti neka takva dugacka, uska i duboka plasticna posuda, ali otpadnih flasa svakako imam, tako da me nece nista kostati, osim malo vremena i nekog ljepila, a i sto neko rece, ljepse je kad sam nesto napravis... Jos cu vidjeti da od viska "dijelova" napravim i neki nosac, da posuda bude sto blize lancu, da ne prlja okolo nista. Narocito mi je to bitno da ne moram puno ruku da angazujem kad cistim i podmazujem lanac. Prosli put sam sina uganjao da okrece tocak dok ja cistim, a dole sam stavio dosta papira. Pa jos ako ima malo vjetra, pa onako zamascene papire pocne da nosi okolo... milina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14208 Napisano Jul 6, 2018 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imas flasa/baloncica za vodu od 6l i od toga "skrojis". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16445 Napisano Jul 12, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2320 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Rasturih pola motora da operem lanac...sutra pravim Scota, hebes ti ovo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Gumeni prsten posle tretiranja u petroleju stojao nekih dva sata u posudi sa petrolejom na slici prikazane dve gumice od istog gumenog materijala vidi se koja je bila u petroleju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Gumica koja je stajala u petroleju izgubila elasticnost krta je i puca lomi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do sad godinama cistio lanac petrolejom al vise ne definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Cisto sam hteo da probam ovaj eksperiment da vidim sta ce se desiti i desilo se ono sto nisam ocekivao petrolej definitivno ostecuje ringove na lancu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da ga šteti, ja isto godinama perem petrolejem. Brišem felne njime, viljušku, tak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14208 Napisano Septembar 27, 2018 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Maxmax je napisao: Gumica koja je stajala u petroleju izgubila elasticnost krta je i puca lomi se Gumica koja bi stajala dugo na suncu takodje bi se deformisala i ispucala, petrolejom se samo opere a dobar je jer za to kratko vreme dok razgradjuje ulje ne steti gumicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan To je taj petrolej koji ja imam e sad dal je dobar il ne ne znam samo znam da sam u njemu drzao prikazanu gumicu nekih dva sata i od nje je ispalo to sto ste videli na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugari i ja sam razocaran ja lanac cistim njime oduvek e sad ko sto vi kazete mozda je posledica deformacije gumice jer je duze vreme sedela u petroleju kao sto rekoh oko dva sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Posaljite mi slike petroleja kojim vi cistite lanac ako mogu da nadjem takav mozda ovaj koji ja kupujem nije dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan И сапун пере и негује руке али остави га на рукама пар сати па чеш да видиш. Значи нема и јаре и паре.Sent from my SM-G903F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21798 Napisano Septembar 27, 2018 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno sitno iseckanu unutrasnju gumu drzao u vecini hemikalija koje u garazi imam, a sve to u pokusaju da napravim "zivu gumu" kojom cu namazati spoj izmedju gume i felne na skuteru.... Gumu nije uspeo da rastopi benzin, nitro razredjivac, aceton... Oko 3-4 dana je u teglama stajalo, u benzinu se poveca volumen gume i tako ostaje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bila gumica za cesmu ona mi je bila pri ruci al se nije razvukla i omeksala vec je postala kruta i lomljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno sitno iseckanu unutrasnju gumu drzao u vecini hemikalija koje u garazi imam, a sve to u pokusaju da napravim "zivu gumu" kojom cu namazati spoj izmedju gume i felne na skuteru.... Gumu nije uspeo da rastopi benzin, nitro razredjivac, aceton... Oko 3-4 dana je u teglama stajalo, u benzinu se poveca volumen gume i tako ostaje...Зато ја користим "FAMIN", брзо чисти и испира се водом.Sent from my SM-G903F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da me pogresno shvatite nisam neki pametnjakovic samo sam hteo da probam sta ce se desiti sa gumicom kad je stavim u petrolej i iskustvo sam podelio sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bila gumica za cesmu ona mi je bila pri ruci al se nije razvukla i omeksala vec je postala kruta i lomljivaГумице на погонском ланцу су ВИТОН, а он је отпоран и на температуру и на много страшније хемикалије од петролеја. Sent from my SM-G903F using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...