Maxmax 30 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ispran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan A onda podmazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ispran petrolejom pa sta mu bog da nije ni on vecan nek smo mi zivi i zdravi a gvozdje se menja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sprej za podmazivanje lanca koji me je odusevio. Ostaje jako dugo na lancu a ne praka po felni. Navodno bez problema prelazi 800km izmedju podmazivanja. Ja sam presao 1000 i lanac je i dalje bio dobro podmazan. Naravno nije bilo kise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22550 Napisano Septembar 28, 2018 Integrisan, 9667 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kome nije dostupan namenski sprej za podmazivanje lanca moze kupiti litijumsku mast u spreju, obicno je zovu "bela mast" to je ono u sta je umazan nov lanac kada stigne u masnom papiru... Proizvodjaci su razni, K2, WD,Wurth, od 300 din na Knez pumpama (ne znam koji je proizvodjac) do 1000 din za 300ml wurth... Jbg, gusci je od ulja, dobra penetracija i zastita... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj motulov sto ja koristim je dobar silikonski je a ne baca po felni i repu uopste a bogami dugo stoji na lancu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se setim kolka mu bese cena al mislim da nije nesto skup 1000-1300 dindzi meni dosta za dve sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Septembar 29, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao par sprejeva i ostao na Ipone spreju i meni se čini kao jako dobar izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 29, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja početkom godine uzeh Motul pastu jer mi je odgovarala njena mala veličina koja staje ispod sedišta. Krajnje neočekivano, pasta se još nije potrošila, od tada skoro 14k ali je na samom kraju. Sve sam hteo da uzmem neki sprej, ali ovo mi stalno uz mene, gde god da sam na centralni i lanac podmazan. Jedino što se sprej brže nanosi, ovo malo sporije ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Septembar 29, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam tu pastu na sajmu i razmišljao se da li da je uzmem za put. Odustao jer imam dva mala spreja za putovanja, motul i ipone pa dok se malo potroše uzeću tu pastu za probu. Koliko km izdrži pasta, kakva je u odnosu na sprej što se tiče podmazivanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 29, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno meni prva sezona na motoru sa lancom...pa nemam preterano iskustva a nisam ni koristio sprej pa ne mogu da uporedim... Ja sam mazao na 500-600 u proseku, možda i previše često ali ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2194 Napisano Septembar 29, 2018 Mr., 569 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, mali_veseljak je napisao: Nasao sam sprej za podmazivanje lanca koji me je odusevio. Ostaje jako dugo na lancu a ne praka po felni. Navodno bez problema prelazi 800km izmedju podmazivanja. Ja sam presao 1000 i lanac je i dalje bio dobro podmazan. Naravno nije bilo kise. Gdje? Koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13217 Napisano Septembar 29, 2018 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na MOL pumpti dobar sprej, nesto ispod 800 dinara. U KIT komercu ima neki i za 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Pirotehnicar said: Gdje? Koliko? https://www.moto-mania.rs/catalog/ipone/oprema-za-motore/ulja-i-sprejevi/sprejevi/sprej-za-podmazivanje-lanca-ipone-750ml.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je ipone ja sam ga koristio pre motula bio neki sprej crvene boje lepo je stojao na lancu bio dugotrajan al mi je vise bacao od motula ovaj motulov kad naprskam dovoljno je desetak minuta i posle toga mogu da vozim motor kolko god brze ne baci ni jednu tacku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Doduse taj ipone crveni nije bio silikonski ovaj jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Septembar 29, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I moj prvi Ipone je bio crvene boje ali posle su imali samo beli u radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan bas je bio smekerski taj ipone naprskas lanac a on crvene boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...