Bogdan Z 7 Napisano Jul 24, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Bogdan sa Novog Beograda, imam 35 godina i poslednjih 11 godina vozim Piaggio Free, a od pre par godina Hondu Transalp 600. Pre desetak dana sam prodao Piaggio Free, a pre dva dana kupio prelepi Piaggio Beverly 250ie. Nisam ranije posećivao forume, a danas sam tražeći neke informacije o Beverly-u naišao na ovaj forum i baš mi se svideo. Toliko za početak od mene Evo i fotki mojih igračaka na dva točka 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1759 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Bogdan sa Novog Beograda, imam 35 godina i poslednjih 11 godina vozim Piaggio Free, a od pre par godina Hondu Transalp 600. Pre desetak dana sam prodao Piaggio Free, a pre dva dana kupio prelepi Piaggio Beverly 250ie. Nisam ranije posećivao forume, a danas sam tražeći neke informacije o Beverly-u naišao na ovaj forum i baš mi se svideo. Toliko za početak od mene Evo i fotki mojih igračaka na dva točkaDobrodošao,Puno sigurnih km. Poslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 24, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4186 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Jul 24, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5020 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 25, 2020 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9610 Napisano Jul 25, 2020 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Lepa kolekcija, jedan za svaki dan i drugi za avanturu ! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao ali šorc, patike... Nemoj tako, svega ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogdan Z 7 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan On 25.7.2020. at 15:28, lomitelj je napisao: Dobro nam došao ali šorc, patike... Nemoj tako, svega ti. To samo između blokova na Novom Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...