N.F.S. 22201 Napisano Avgust 20, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pleksi je 3mm (original 4mm), krivim iznad ringle posto u rerni ne mogu drzati ruke Parce drzim u rukama i iznad ringle ravnomerno vrtim, okrecem uz konstantan mini pritisak, kada se iskrivi koliko zelim, sklonim sa toplote... Ovo na slici nije konacni oblik, jos cu ja istrazivati! 80% je bolje neko sa onim malim, funkciju nikakvu nema u bilo kom polozaju. Inace, zamenjeni lezajevi u prednjem tocku, okrenut smer kako treba i montirana guma ( Hvala @Marko05) Nema vise tresenja na izmedju 65 i 75 kmh! Tegovi od po 380gr na guvernalu Odoh da saniram oziljke na felni sto ona MAJMUNCINA od vulkanizera napravi... Ne mozes naci normalnog u Kg pa to ti je... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: Inace, zamenjeni lezajevi u prednjem tocku, okrenut smer kako treba i montirana guma ( Hvala @Marko05) Увек друг, задовољство је моје. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5719 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 2009 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. a gde kupuješ pleksiglas, radnja kog tipa ? I koliko košta ? Pitam da bih pokušao da nađem u Nišu, pa da probam nešto slično da odradim. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Avgust 20, 2021 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Nisu imas da kupis plexi u Eurodeal-u, barem je ranije imalo kada sam ja kupovao za neke moje projekte i imali su na neke manje komade. Takodje u Nisu imas firmu Tuplex koja ima plexi u raznim debljinama ali prodaju na celu tablu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 20, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo... Evo linka gde kupujem. Cena je za 35x18 oko 750 din po komadu. Zavisi koji je proizvodjac, ima i skuplje i jeftinije. Ovi dimovani su skuplji od transparentnih. Oracal Polikarbonati | Prodaja materijala namenjenih za reklamnu i građevinsku industriju. WWW.ORACALPOLIKARBONATI.COM Oracal Polikarbonati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5719 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 2009 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala društvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Avgust 20, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za Oracal, ozbiljna firma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 21, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lezajevi vrata i kosuljice kao dusa, necu menjati, samo podmazivanje i idu nazad Kada sam tu, prvo od papira sablon pa karbonska nalepnica na trokut 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 21, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sada kanta za papir tu? ..... ....pa da napravim mrezu za ovu rupu iz tocka. Nece da moze, cim sam obrezao videh da je mreza celicna i da ima "svoju volju".. Okviri kante su je drzali u obliku koji vidim. Trazim dalje, alu mrezica treba. Koliko ce jos kanti biti zrtvovano? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 21, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pricam sa portirom, kaze, "zamenio si auspuh, ne cuje se sada " Isto mesto, drugi motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Avgust 21, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan N.F.S. molim te, skidaj ovaj čunak,al kad molim.Ne vidi se motor od njega.Jesi ga ti umasnio,al drži ga na zidu do tehničkog pregleda. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 21, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dva sam izduva dao (jedan pravio umetnik Robert, drugi Leo Vince) prijateljima da se koriste dok mi ne zatreba, proslo vremena pa sada skupljam hrabrost da trazim nazad! Izduv sa slike je milina voziti, radi motor kao Honda! Evo, sa ove strane ga nema 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 23, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepog li pogleda kroz prozoooor Druze se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 23, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam predstavu koji motor sad vozis od ova dva. Onaj sa belim felnama je mnogo lepsi,samo jos da ima trakice u nekoj drugoj boji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, milos-v said: Ja nemam predstavu koji motor sad vozis od ova dva. Onaj sa belim felnama je mnogo lepsi,samo jos da ima trakice u nekoj drugoj boji nisi u toku. taj sa belim felnama je stari, on je vec prosao kroz Nesin "tretman" ovaj novi ima potencijal, ali je tek zapoceo svoj "tretman" a ako mislis da su u pitanju isti motori, gresis. STARI je bio gsx650f, a NOVI je GSX650F STARI je bio sa belim felnama, a NOVI je sa plavim felnama STARI je imao neki cudan auspuh, NOVI ima original auspuh STARI je imao krpacinu na prednjoj masci, NOVI nema krpacinu ima tu jos ponesto, potpuno drugi motor 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 23, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je jedan stari,a jedan novi al ne znam koji je koji. Samo primecujem da mi je sa belim felnama lepsi... Hvala na pojasnjenju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Avgust 23, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ma N.F.S. zavarava trgove,sad ubacio i Hondu,i kada ga sretneš negde neznaš da li je to on ili vetar u kosi.Još samo da Markone88 kupi BMW-a rođaci,eto i njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 23, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, dooobri ste Uzeo malo da se vozam CBF-om pa kada si vec tu @milos-v, ukljucuje li i kod tebe ventilator cesto? Gradska voznja.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Могу ја да одговорим, могу ја, могу ја, могу ја? Не укључује се код Мише вентилатор уопште. Од априла се није укључио. Можда то значи: 1) Да је црвена Хонда покварена? 2) Да Миша треба понекад и да седне на мотор? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 valjda plava Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не, Нешина је црвена, а о њеној исправности причамо (бууудааалеее, Хонда се не квари) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Zuba87 said: Не, Нешина је црвена, а о њеној исправности причамо (бууудааалеее, Хонда се не квари) Pa i Mišina je bila crvena, pa je Flomaster skrsio u Rumuniji... prefarbao posle u plavo, prodao Milosu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 23, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: Hahaha, dooobri ste Uzeo malo da se vozam CBF-om pa kada si vec tu @milos-v, ukljucuje li i kod tebe ventilator cesto? Gradska voznja.. Hvala Paaa kad je napolju pakao ,dok izadjem iz ulice upali se ventilator. dok se vozim ne radi,cim usporim pali se i pre nego stanem. Uvek vozim sa dugim nogavicama jer duva vrelo po nogama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 26, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, imao privatno posla pa ne stizem da raduckam Blatobrani gotovi, napred/nazad... Oba duza neko na proslom motoru sto radih, nadam se boljoj zastiti. Tesla je odradio grane za primer, trudicu se da ih odrzim sjajnim i cistim. Prskam wd-om svakog dana , pred svaku me voznju isparenja blaaago obrlate pa imam jos lepsi osecaj uzivanja 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11708 Napisano Avgust 26, 2021 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 21.8.2021. at 19:27, gebee&co je napisao: N.F.S. molim te, skidaj ovaj čunak,al kad molim.Ne vidi se motor od njega.Jesi ga ti umasnio,al drži ga na zidu do tehničkog pregleda. Vracaj dedinu sliku nemoj sa tobom da probamo peć-sto bi Maratonci rekli. Vracaj neki stari auspuh,ovaj nas fabricki je ubedljivo najgadniji auspuh na bilo kom modelu Suzukija jos od kad su pravili masine za tkanje. Sto kaze kolega,cuvaj nam za tehnicke preglede,taman se provozas do svakog iz teme i obidjes Srbiju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...