drmilan_ 5407 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je ovaj mnogo jaci od 650 i matoriji od @N.F.S.ove suzike, al sasvim slucajno sam naleteo na ovog, i bas mi se zasvodjao, mator, u prvoj boji.. nisam neki ljubitelj ovih motora, i ne znam kako bi se uopste snasao na njemu, al bas mi se zasvidjao Suzuki gsxf WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsxf, 1991. godište, Touring, vozilo prešlo 43000 km, Leskovac. Cena 1.000 € - Motori - Polovni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 4, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stara dobra gvozdenija, nadzivece ona ove nove kozmetike bez problema! P.S. Manje konja ima od ove moje 650ccm ali 102Nm obrtnog momenta... Mmmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7948 Napisano Novembar 7, 2020 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav redovno pratim sve što je vezano za Suzuki pa i ovu temu iako vozim Bandita,e sada pitanje ako može za Gile_Extremeboy ,u vezi delova ako možeš da vidiš imali potrošne lamele , metalne ploče ,i opruge za Bandita 600 i ko je proizvodjač pošto bih to menjao,a računam na komšijsko poštovanje pošto sam Jagodinac.Ako ti je bolje da ostavim tel. ili mi ti ostavi tvoj pa da te pozovem.A imam i za N.F.S. poruku u vezi njegove Suzi bivšeg vlasnika neznam lično ali kada god sam ga sretao motor je uvek bio tip top iako sam od N.F.S. očekivao neki savet u vezi ulja ali dobro, inače ja sam Bandita kupio u Kagujevcu, a evo i slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 7, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drug, ne razumem ovo oko ulja? Jesi li me negde pitao pa nisam odgovorio ili sta Dok ti Gile ne odgovori, ovo pobrojano imas u Louis.de... P.S. Takodje, vlasnika bivseg tog Bandita ne poznajem ali motor znam, radi lepo, cesto sam ga vidjao parkiranog pred "roda centrom".. Ima upadljivo preradjeno sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7948 Napisano Novembar 7, 2020 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam u temi koje ulje sipate pošto si dosta davao dobre stvari mislio sam da ćeš bar nešto olakšati inače oko ulja sve je subjektivno tako da sm mislio smo neka kična iskustva.Što se Bandita tiče više nego zadovoljan ,a oko naručivanja iz Louis-a nisam naručivao jeli komplikovano.Jesam sa E-bay,a sve je došlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 7, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako si me tagovao a ja prevideo izvinjavam se, preskocim po neku temu.... Generalno a posto sam i ja takvog bandita vozio preporucujem 15w50 bilo kog renomiranog proizvodjaca (za motocikle namenjeno).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7948 Napisano Novembar 7, 2020 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok nema ljutnje samo sam pomenuo ,i hvala ako ništa drugo bar za mišljenje.Iako imam 54 godine žešće me buni to što mnogi lagano mešaju polu sintetiku i sintetiku ne mislim bukvalno ali koliko znam nisu baš kompatibilni ili ja grešim bar tako je bilo.A ispiranje aditivom nije baš dobro za lamele.Samo je tu moja dilema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 7, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tema o gsx650f modelu, sem iste marke nista zajednicko nemaju. Na sva pitanja siguran sam postoje odgovori u temi o motociklu koji vozite. Pozdrav i sigurne kilometre zelim, Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam na oglasu stender od GSF 650 2008god, sta mislite da li pase na GSXF? To je rekao bih konstrukcijski potpuno isti motor sem oklopa i satova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 8, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I mene isto zanima! Javljaj ako sta saznas drug.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Reklo bi se, naoko, da je isti! https://www.ebay.de/p/1072473530 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano Novembar 9, 2020 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam prodavcu da mi izmeri taj deo gde prolazi sraf, pa Cu izmeriti kod mene mesto gde nadolazi, trebalo bi da se gadja ako na to mesto pase, neverujem da je gsf visi-nizi nesto pa da bude problema oko visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano Novembar 9, 2020 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Taj prodavac ima i masinu od gsf650 sa 11.800km ako nekom treba, 400e trazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano Novembar 9, 2020 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam da je kupim ubacim kod mene a prodam moju. Moja ima 52.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 9, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jutro, 3c, ovo u vazduhu nije magla, ovo je kaljuga i prljavstina iz lozista... Vizir mora otvoren biti, ne magli ali sam ceo u blatu nekom iz vazduha. Ocistio ga vlaznim maramicama (motor), idemo dalje, Josanica! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Novembar 9, 2020 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kud si pošo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 9, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaao nosio na potpis dokumenta neka, rekoh motorom cu cas a Majka mi je u Sokobanji (bas blizu Josanice gde sam isao). SMRZAO sam se! Imam neke uvex kisne pantalone, rekoh zastitice kolena... Nema pojma, sve mokro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Novembar 9, 2020 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je da samo useres motor I smrznes se. Onda kad dodjes kuci peres ga 2 sata min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Novembar 9, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan U ovo doba godine, jedino podrzavam lagano dnevnu voznju do kafica i nazad, pozeljno izmedju 12 i 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 10, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto se Hondaš mesa u temu,samo sam hteo da se nadovezem na zimu. Ako kupite hondu bice vam toplo (oko srca) i moci cete kao i ja da vozite svaki dan Salu na stranu,planiram da nastavim da vozim svaki dan sve do minusa,kise ili snega. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 10, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja i vozim svakog dana, i po snegicu blagom , ali jes" uz kraljicu motora sve lepse, mekanije i ugladjenije... San svakog motora je da bude "Made by Honda". P.S. Menjam Suzy za CBF1000, boja nije bitna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 10, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 10, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da, gledam ovu sliku sto postavih iznad, ove folije pored fara sam lakirao a zute skinuo (bile su samo zalepljene pa se krajevi povrcu kada briskam, bas mi se svidelo ovako) Znaci pod lakom su sada Pre/posle.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 10, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, N.F.S. je napisao: Ja i vozim svakog dana, i po snegicu blagom , ali jes" uz kraljicu motora sve lepse, mekanije i ugladjenije... San svakog motora je da bude "Made by Honda". P.S. Menjam Suzy za CBF1000, boja nije bitna Menjaj,ja ne menjam. Nisam lud valjda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7948 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, neću da davim kao u gornjim postovima samo da iznesem javnu pohvalu.Elem radi se o našem kolegi Gile_Extremeboy potražio pomoć dečko odgovorio i pomogao,svaka čast i hvala ti ovako javno.Sinko živ mi bio a bogami i navozao na dva točka još dugo. Retkost na pomoći bar iz mog iskustva u ovom ludom vremenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...