N.F.S. 22150 Napisano Octobar 18, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem sem vrhunski!!! Zvuk koji meni baaas lezi, hvala TonI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 18, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 18, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek idu forumski megabajti! Ova crnka mora u HD rezoluciji da bude... 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Octobar 19, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Šone, ne zameri mi ali ima nesto sto mi bode oci ...sta jos imas sivo na motoru, da se slaze uz top? Meni on bas strci od cele "triple black" price. Samo moje skromno misljenje, bez uvrede... (ko o cemu, baba o ustipcima i ja o topu) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 19, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si uocio, na slikama se ne vidi ali iste sive boje je pozadina nalepnice "gsx650f" i plastika pod sedistem.Posto je auspuh mat on na slikama izgleda drugacije, inace hteo sam fabricku boju da mu vratim, ovako kao sa linka. FULL SYSTEM P-TEC II BODIS GSX-R600 / 750 2011-2016. WWW.RACINGCORSE.COM Enter and buy here the FULL SYSTEM high P-TEC II full titanium with reference SGSXR600-039, from the well-known brand BODIS for your GSX-R600 / 750 2011-2016. Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Nece da primi gas do kraja!!Ponekad hoce kao da probije odjednom. Kada je pri rezervi sa gorivom skoro da ne moze da se vozi, cim mu dam jaci gas pocne da se gusi. Nisu svecice, nije pumpa za gorivo, ne pravi pritisak u rezevoaru, sva creva su ok. Sta bi moglo biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 19, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve lici na filter goriva na pumpi ili sito filter takodje u sklopu pumpe, gore iznad regulatora pritiska.... Gile je to zabusivao, ima negde u nazad. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 19, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo tudja slika ali vidi se problematicni kanal... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio i novi filter goriva, a nisam bas cistio taj kanal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 19, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U tom je kanalu sitance, neki ga buse ali da sam ja u pitanju potrudio bih se da ocistim a zadrzim ga! Ovaj je lik sa slike gurao zicu sa obe strane, ja bih posle svakog izguravanja prljavstine i nekim "brejk klinerom" prskao (Naocare na oci!!!) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Octobar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo (sistem pumpe za gorivo) lici kao na burgman 400 k8. Slicni simptomi. Od Satelisa dobio savet da probusim metalno sito u tom delu, i da stavim klasican filter. Isao kao blentav posle. Ako nije slican sistem, izvinjavam se Edit: stigo me NFS Promenio Octobar 19, 2023 član MaxiS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2553 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego izbušiš taj filter goriva, odradi test benzinske pumpe. Raskači crevo od goriva i sprovedi ga u neku flašu, daj kontakt, sačekaš da pumpa odradi i izbaci gorivo u flašu, ponoviš još 2 puta (ukupno 3) i izmeri količinu goriva u toj flaši. Ako je filter ok, trebalo bi da ima 300-400 ml goriva, sve ispod nije dobro. Ovo je provera kod V- Stroma, verujem da će biti ok i za tvoj motor. Neka bude bar pola rezervoara goriva kad budeš merio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 19, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da imaju oni problema sa tim. Meni je pocela da se cuje pumpa, negde na 8000 km od kako sam ga uzeo. Motor trenutno ima nesto preko 45 000 sada. Lepo prima gas, lepo povlaci kao i uvek sve pet, ide u sve obrtaje, rezervoar cist kao suza. Od pocetka pa do kraja sipam najskuplje 100 gorivo na trzistu. Ali na leru (to je ono sto cujem) cujem kako blago zuji pumpa u tanku. Stavljao sam skupe aditive za stabilizaciju, plus aditive za ciscenje dizni, nije nesto pomoglo. Ono cega se plasim je to da je izgleda pocela da zuji od kad sam ga terao do samog kraja rezerve. Mrzelo me da stanem da napunim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa stavljena nova i isto se ponasa, tako da sam nju eleminisao.(sad imam u rezervi). Probacu taj kanal da procistim i jos nesto usput ako vam padne na pamet!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Boba1990 je napisao: Pumpa stavljena nova i isto se ponasa, tako da sam nju eleminisao.(sad imam u rezervi). Probacu taj kanal da procistim i jos nesto usput ako vam padne na pamet!! Da, dva filtera ima, postavih tamo u 1250 temi davno... odgledaj, improvizuj... Ljudi se namuče neznajući... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Octobar 20, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtube.com/shorts/pn1cK96MK_A?si=59CA9Hzon4rMeuRy Sito filter bilo prljavo. Hvala puno na savetima. Ako vas put nanese kroz Krcedin javite se. Promenio Octobar 20, 2023 član Boba1990 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Octobar 20, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio si video kao privatan, ako si ti postavio. Ne može da se pogleda, promeni u javni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 22, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kad pricamo o pumpama cek rekoh da ja i svoju pretresem Pisao sam vec pri zameni na nekoj od prethodnih Suzana, sada koncizno ali opet jasno. Skinuti sediste, odviti dva srafa koja rezervoar drze, gorivo se izvuce... Rezervoar blago povuce ka repu i u vis. Sa desne strane se reskace prvo creva oduska i preliva pa za njima i konektor pumpe. Sa leve strane se raskaci brza spojka goriva, moze i prstima, stegnu se dve kockice i prvo se blago pogura u napred zatim (stegnuto i dalje!) u nazad. Rezervoar u poziciju sa slike, ja sam u krug naredjao sundjere da bi moji preskocili troskove mog upokojenja ako padne Odviju se imbusi u krug, pumpa se izvuce jednu trecinu te se raskaci dzek plovka, dok se izvlaci (pumpa) rotira se u levo. (kada vec pumpa izvadjena pogledati rezervoar iznutra, dzaba zamena sitanceta ako je zardjao) Evo i par slika rasklopljeno, sve sam sterilisao, gumice nove se blaaago premazu silikonskom mascu (prihvat brze spojke na pumpi takodje). Idemo gaaaas (i polako!!!) 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 22, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlike u telu pumpe, ova gde se vidi sitance je od gsx650f iz 2009 god (nadjoh sliku kada sam menjao), ova druga slika je od trenutne suzane, gsx650fa 2015god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 15 Napisano Octobar 23, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Bandit 650SA Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupovao filter? Hteo bih preko zime da zamenim kod mene, trazio sam po nekim prodavnicama i nisam nasao. Vozim gsf650 2010,ali pretpostavljam da je isti kao kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 23, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uz kupljeni motor mi je prethodni vlasnik dao, spremio za zamenu..."Eurosumar" pa naruci druze.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 15 Napisano Octobar 23, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Bandit 650SA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,narucicu onda kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 26, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Ofarbao" brenerom titaniumski prigusivac.. Sada to ovako izgleda, sareno, na radost! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6129 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan MAP brener ili acetilenski? Jesi li pravio neku pripremu ili mazao nečim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 26, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Plin/kiseonik, messer za secenje sa velikom diznom... Nista hemija, zeleni skoc, njime ocistim i odgrejem, ove se boje dobiju za 10 sekundi ako duze zadrzis vrati se u pocetnu boju. Prvo krene zuta pa zlatna, crvena, ljubicasta i plava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...