N.F.S. 21635 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima poviseni vizir neka ponudi (kao Pikijev npr) MRA sa deflektorom i veliki givi sam imao i znam da ne rade posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Puno hvala! I tebe sam upoznao pri kupovini motora, on je "otisao" ali mi smo u kontaktu, i to je benefit ovih trgovina! Elem, mivv mi i dalje nije prijatan za uho, imam par auspuha kod sebe, ako se ispostavi da ni restriktivniji db killer ne utisa dovoljno biti ce skinut! Ali stoji mu kao saliven, drugarima se zvuk svidja mada oni ne voze, cuju ga samo u prolazu, a ja sve u obrtajima motor drzim, saltujem sa medju gasom, u nizu obavezno obrtaje izjednacim, da ako me prime u ove paljevine klub Нешо, нека је са срећом нова машина. Прелепо изгледа, још кад га ти пропустиш кроз шаке, верујем да ће бити бољи чак и од она два претходна. Ако мивара не буде одговарала и ако будеш хтео да је "удомиш" ти јавни. Само не знам да ли паше на моју фрезу... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i dogovoreno za Mivv, vec me je jedan kolega kontaktirao ali tebe posto poznajem imaces prednost! 65mm je ulaz dole, ide bez problema na 1000ccm. U toku nedelje saljem originalni prigusivac nekome u Trstenik sto auspuhe pravi, da mi po njegovim merama napravi nov ali restrektivniji, sa manjim izlazom. Imam i zapakovan sa sve granom i selnama Dominator Nesto ce valjati (ili stavljam fabricki!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da, ovo nije kopija Mivva vec original sa dokumentacijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: I da, ovo nije kopija Mivva vec original sa dokumentacijom Све јасно, види се одмах. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto sklanjam je zuto (halogeno) svetlo napred! Za zamenu gornje sijalice (kratko svetlo) treba skinuti inst. tablu, lako je bas, dva srafa i jedan dzek! H7 i odlucio sam se za proverene, one koje vozim u poslednjih 10 motora, ambalaza je promenjena ali sijalice su iste. Donje, dugo svetlo je situacija komplikovanija, koristi se HB4 sijalica ali ja sam imao od prosle suzane, narucen je set (2 kom) iz bear.rs, jedna ostalaaaaaa (mini hb4, csp cip tadodje, staje u kuciste fara bez problema ali se ozicenje mora malo doraditi) Sada to izgleda ovako, beeeelo i lepo! U kofer su bile ubacene diode ali je neko koristio bele trake i bele kablove, videlo se i bilo je ruzno. Sve sam prelemio i zamenio, crni kablovi, crne trake, diode jaceg isijavanja i blicer kada kocnicu stisnem. 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Marko05 je napisao: Нешо, нека је са срећом нова машина. Прелепо изгледа, још кад га ти пропустиш кроз шаке, верујем да ће бити бољи чак и од она два претходна. Ако мивара не буде одговарала и ако будеш хтео да је "удомиш" ти јавни. Само не знам да ли паше на моју фрезу... Ako nece na frezu, oce na bandita 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga lepotan! Ovo na grani iznad opruge crno je od djona moje cipele, naslanjao sam tu pri dolasku iz Bg, istopio je petu Ocistio sam mehanicki koliko je moglo sa grane, biti ce i hemijski sredjeno, da ne bude tragova, samo da dotle dodjem 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i naravno stigla samo prednja guma! Sutra po zadnju Mitas touring force kod Bakija a u dimenzijama 120/160 kostaju 11300 prednja, 14400 zadnja... Eto svezih cena. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I prenos vlasnistva zavrsen! Zelim i da se javno zahvalim bivsem vlasniku Nikoli na divnoj saradnji. Hvala drug, biti ce cuvana i pazena.@Nikola81Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Нешо, да те дуго и сигурно служи, пуно безбедних километара, па даће Бог да направимо неку вожњу заједно 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Septembar 12, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ponovim, leziste osovine obelezeno zutom bojom mora biti cisto i podmazano pre vracanja. Sraf koji fiksira zavija se poslednji, onda kada je sve montirano ali nije pritegnuto! Znaci, sve montirano, osovina stegnuta na propisani moment a sve resto samo privijeno (koc. kljesta, blatobaran..). Motor se par puta, dok drzimo zadnju kocnicu sabije napred, ovom radnjom poravnamo stapove. Tada se zavija sraf koji fiksira stap (ovaj zaukruzeni) i sve resto. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 9/11/2023 at 6:06 PM, N.F.S. said: biti ce cuvana i pazena. I kod mene isto kad stigne, mazicu je svaki dan Nešo srećno sa novim motorom, čuvaj mi ga 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Septembar 12, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema mira za mene.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene isto kada stigne biće pažena . @N.F.S. prelepa mašina u zdravlju da te služi, @Markone88 čuvaj mi ga . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Septembar 12, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa sou! Juce sam je preveo... Znaju me vec u MUPu, kaze mi sluzbenik- "Aj ovamo Nenade, na salter 12!" 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9508 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan U MUP-u te tretiraju kao VIP klijenta! 2 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Septembar 12, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i poreska! Ugovore standardno placam ja, i kada kupujem i kada prodajem Inace, (ako zanima nekoga ko kupuje/prodaje) 5400 din je porez na suzanu, 4150 su troskovi prenosa vlasnistva (Tablica, saobracajna, nalepnica...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, N.F.S. said: ... i poreska! Ugovore standardno placam ja, i kada kupujem i kada prodajem Inace, (ako zanima nekoga ko kupuje/prodaje) 5400 din je porez na suzanu, 4150 su troskovi prenosa vlasnistva (Tablica, saobracajna, nalepnica...) Mene ce zanimati kad tad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8002 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Džabe se nadate........moja je ......prvi sam je liznuo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, gebee&co said: Džabe se nadate........moja je ......prvi sam je liznuo. Pošto nemaš dokaz, nazad u red. Ako budeš dobar možda ti prodam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8002 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 9. 2023. at 15:41, gebee&co je napisao: Nemam šta da napišem,nego čekam da se neko prijavi ovde,da uhvatim prvi red da bolje ispratim. @max80 evo ti dokaz,znači u prvom sam redu.Ne pratiš,nisi redovan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, mada ovo može da se tumači na više načina. Ali prihvatam dokaz tako da @gebee&co da ga čuvaš 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, gebee&co said: Džabe se nadate........moja je ......prvi sam je liznuo. Ali ja za Nešu već imam zapamćen formular u mojoj bankovnoj aplikaciji. Samo jedan klik i odoše pare, a motor uzmem kad stignem Već 3 puta tako bejaše 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Šalim se ja malo Nešo, niko ne želi da kupi ovaj motor, sa uživanjem lickaj i vozi Pravda za Nešu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...