Kiro 153 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan E pa red je bio da i moja glavudža dobije neku malo bolju zaštitu.Danas sam uzeo Defendera, najšarenijeg u celoj prodavnici. ;D S obzirom na to da sam do sad nosio neki kineski krš od kacige (jbg, kad sam nju kupovao nisam imao za bolje) u ovome se osećam ko u svemirskom brodu.Za razliku od stare koja je bila sva "razglavljena" ova mi je taman, nigde nema ni milimetra lufta, odlično mi stoji na glavi, ima D-ring kopčanje...Vizir je nemoguće zamagliti i sa potpuno zatvorenom ventilacijom a ima i antiscratch.Kažu ljudi da je pomalo bučna, al meni je ovo sad luksuz, pošto se uopšte ne čuje duvanje, pištanje, fijukanje vetra, samo zvuk motora.Sve u svemu ja sam prezadovoljan.Cena - prava sitnica, 16900, iliti u Evrima 220. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jebooooteeeee al je sarena! :o :o :o Jos ova interpretacija "Snezana i sedam samuraja", nemam reci. ;D Svaka cast na izboru, i da ti nikad ne zatreba za sta je namenjena! Meni se licno kod Suomija ne dopada taj njihov idiotski patent zamene vizira, ali verujem da drugih problema neces imati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 28, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i leptiriće? ;D Lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 29, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bas tu sa leptiricima je kupila Stefanova djevojka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan mozda je za nijansu presarena ali cestitam! i nikad ti ne zatrebala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 29, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Xe, he, moja kaciga je malo dete za ovo...u zdravlju da je nosiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan aa, svaka cast Kiro! Ova moja je mnogo sarena ali ova tvoja je jos vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru! Jeste da je dosta sarena, ali je lepa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Xe, he, moja kaciga je malo dete za ovo...u zdravlju da je nosiš Ma hteo sam ja da uzmem istu kao sto je tvoja, nego...Imam po komšiluku male djece, nije lepo s moje strane da svaki dan vozam dve gole tete na motoru. Tačno je da ubija kolko je šarena, ali ja sam baš ovu hteo. ;D Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 29, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bices zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan NEMOJ DA SI JE OGREBAO OVAKO LEPU! dobra ciga nema sta suomy je suomy to zna i ujka tomi ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bas je lepa i zanimljiva samo da ti ne zatreba pa to steta ogrebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, super je! I, toliko je sarena da ce te svako u saobracaju primetiti! A to je dodatni plus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano Avgust 3, 2008 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kiro neka je sa srecom. Ma dzaba ti sve prvak sarenjenja opreme je Evil i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan druze jesi je sam farbao il ti je neko pomogao ,salim se, kull ,sa srecom da je nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je skroz,nema zamerke. A jel bilo muskih modela? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je skroz,nema zamerke. A jel bilo muskih modela? ;D ;D ;D ;D Slabo. ;D Samo ove metroseksualne... :D Jedina mana za sada joj je buka.Ubija!Al sa druge strane, vizir nemoguće zamagliti.U četvrtak sam vozio pola sata po hladnom i kišovitom vremenu i namerno duvao, da pokušam da ga zamaglim, ma neće ni da čuje.Baš sam zadovoljan kacigom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2202 Napisano Avgust 31, 2008 Skuteras, 3726 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svako vece je reklamira na centru grada. Do sad su skoro svi videli. Oni sto nisu videli nisu ni prolazili kroz Ivanjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Svako vece je reklamira na centru grada. Do sad su skoro svi videli. Oni sto nisu videli nisu ni prolazili kroz Ivanjicu :D :D Steta za njih. ;D ;D Stavi cepice u usi i ulepsavaj Ivanjicu&Cacak i samo za to nek ti sluzi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svako vece je reklamira na centru grada. Do sad su skoro svi videli. Oni sto nisu videli nisu ni prolazili kroz Ivanjicu Pa što sam kupovao motor i kacigu nego da me gledaju ribe? :D Nego si ti ljubomoran što sam ti zauzeo parking mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2202 Napisano Septembar 1, 2008 Skuteras, 3726 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za jedno sedam dana ces da dobijes korpu. Morace tu ponovo da se parkira jedan italijanski motor i jedna diskretna, mat crna, italijanska kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspe Čapo da ga vaskrsne. U tom slučaju će Kure morati da ukloni ono ždrebe i da napravi još jedno parking mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Joj, Kiro, pa ti uz'o žemsku kacigu. Nema da brineš, ribe te sigurno neće gledati, misliće da si od "onija". ;D Spremi se da me "odereš" jedan djir do Kušića, možda doidem u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Slušaj ti manijače, u kacigu nemoj da me diraš. :D Ajd, al planiraj pre podne ako možeš, popodne dolaze gosti sa finansijskim injekcijama. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...