Ducman 12 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Caponord 1200 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ja sam Dušan iz Novog Sada. Ljubav prema motociklima traje još od malih nogu, ali tek sam početkom ove godine kupio prvi motor (Tamaha TDM 900) na predloge i uz pomoć kolega bajkera, a pre mesec dana položio za A. Trenutno stičem iskustvo obilazeći Novi Sad i okolinu, kao i Frušku goru. U planu je duži put, ali sve u svoje vreme. Ovaj forum mi je bio polazna tačka za bukvalno bilo koju temu počevši od odabira motora, opreme, iskustava itd., tako da sam odlučio da je vreme da se pridružim. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Fruška gora je prelepa! Puno bezbednih km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 12, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao i dobro dosao u predivni svet motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Jul 12, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Okači koju sliku motorcikla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Jul 12, 2020 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija, vidimo se negde na Vencu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Jul 12, 2020 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducman 12 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Caponord 1200 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege Evo par slika mašine (u trenutku kupovine i dok je čekao u garaži da se ispune uslovi za vožnju ). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan PreleepSent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Jul 14, 2020 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra mashina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...