StefanV 90 Napisano Jul 6, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi posle mukotrpnog odabira i 2 sata kupovine (ful opreme za mene) što bi rekli od glave do pete kupljen je F800 GS,Dobio sam 6m garancije i servis koji ce oni odraditi Hvala kolegi @Veksonna pomoći u odabiru opreme....Voleo bih da mi neko objasni samo kako da okacim ovde slike zaboravio sam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 6, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4267 Napisano Jul 6, 2020 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ala si se ponovio svaka ti čast! Neka je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 6, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dragi kolega...6 godina me nije bilo na dva točka....morao sam i opremu kupiti....u subotu je isporuka i vec sada skakućem kao ping pong loptica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5637 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 2001 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da se voziš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, da srecom da ga vozas, 40.000km je ništa. Novi jeste novo, ali u tvom slučaju mislim da nisi pogrešio, jer nisu uporedivi motori. F750 je naslednik F700 a naslednik F800 je F850 mislim. Sedeo sam na oba u ostoj garazi a F700 i probao, i mogu ti reci da i pored cinjenice da je agregat i ram isti, to su 2 različita motora. F800 je punoooo ozbiljnija sprava bar na izgled. Krupni ljudi na F700 izgledaju kao da su detetu oteli biciklu. F800 ima zicane tickove, predaju gumu 21, jaci motor, reko bih i da zivljim odzivom i generalno izgleda robusnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 6, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobrim mojim kolegama na lepim željama,već planiram da mozda se u septembru spustim za bgd....ali ima vremena....Samo mogu reci da mi je srce kao kuća veliko i da sam najsretniji na svetu jer sam oduvek želeo gs-a ali nije se moglo zbog finansija i hvala svima koji se me moralno pogurali za GS-A . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Jul 6, 2020 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je to. Sve čestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 6, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend cu napraviti onako detaljan review što bi rekli i snimam,pa ono okačiću pa ako neko bude voljan neka pogleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 6, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već u drugom postu od Stefana vidio da on naginje ka ovom polovnom... Ko pročita pažljivo post, nao nadovezivanje na komentar prije, samo će mu se kaZti... Drago mi je da si uzeo moped koji ti se sviđa... U zdravlju da ga voziš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 228 Napisano Jul 6, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, prava motorcina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5505 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam! Nek je sa srecom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan i da ponovim: SRECNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 7, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan U subotu je ljudi preuzimanje ,voleo bih da mogu da se teleportujem 4 dana unapred,a i najavili su mi kišu na dan preuzimanja ali ni to nece skinuti moj osmeh sa lica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2429 Napisano Jul 9, 2020 Andragog, 4995 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 11, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Hej zdravo kolege i drugari upravo stigoh iz salona naravno (kupljenoo) osmeh od uva do uva,zadvoljstvo hmmm moglo bi se reci na skali od 1-10 da je cista 10ka Prvih 200km napravljenih onako opuštencija da tako kazem motor klizi jednostavno,podvozan upravljiv Prezadovoljan ! Potrošnja kako bord pokazuje kada sam sipao 98micu je bila izmedju 4.2 i 4.6 na putu izmedju 70-120km Uočio sam jednu malu malu malu manu da tako kazemo,sa koferima na nekoj većoj brzini motor se onako baš (ljulja) mada dosta vetrovit dan je bio ,tako da i na 50km kad je grunu vetar u mene bas je bilo onako neprijatno...kapiram kada bi skinuo bisage da bi voznja bila bas ugladjena onako dojaja Sve u svemu prezadovoljan, Evo i slika malo bolje da se vidi sve 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Jul 11, 2020 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš u planu da dođeš motorom iz Švedske do Srbije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 11, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno za Ćaletov rodj u 7 oktobra ali videcemo 85% da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 13, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas napravljenih hmmm 200km ,sad moze jedno hladno pivo i na spavanjac sutra se treba raditi o ne ali jbg tako je ...mašinica je oprana,prebeisana i spremna za garažiranje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Jul 19, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo neka ti je sa srećom.....pravi izbor....odlični koferi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 540 Napisano Jul 19, 2020 Pažljivo prati, 621 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa sprava nek je sa srecom kolega. U zdravlju da se navozas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jul 23, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan I ja pazario isto ali kod nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 23, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Ooo kolega čestitam,neka te služi i da budes zadovoljan kao i ja ,moze li se čuti nesto vise o motoru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Jul 25, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Moze li jedno off pitanje..... Kako se tolerisu vozaci motora u Svedskoj....da li vas hvata radar ako prekoracite brzinu, i da li mozete da parkirate motor bilo gde na trotoaru ili vaze ista pravila kao i za vozace automobila.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jul 26, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan On 23.7.2020. at 13:00, StefanV je napisao: Ooo kolega čestitam,neka te služi i da budes zadovoljan kao i ja ,moze li se čuti nesto vise o motoru ? 2011 godište, 57000 km. Prezadovoljan. Posle mog R1100S-a kao da vozim bicikl. . Ovo mi je bila i želja. Našao ga preko foruma zahvaljujući @drmilan_u i @Zema koji je objavio prodaju. Danas pao prvi krug sa kumom @ZoraNS - NS, Sremska Mitrovica, Ruma, Inđija, NS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...