PetkovicBecej 133 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znači dobra/kvalitetna podkapa? Hteo bih da zaštitim kacigu što je duže moguće pa me zanima koliko vas ih koristi i da li vredi kao dodatak. Nosi li se po ovoj vrućini ili je samo za hladnije vreme i ostale stvari vezano za nju, a nisam pitao. Neka lična iskustva i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Упије зној, мање смрди кацига. Лакше навучеш кацигу преко поткапе, мање трење = чува се кацига. Када се навикнеш, неће ти пасти на памет без ње да возиш. Као бос у цокуле да уђеш. 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12981 Napisano Jul 4, 2020 Ne silazi, 7425 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve što ti je Zuba rek"o. Ja sam u stanju da ako ne nađem potkapu ne vozim nigde. Bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada nemam podkapu, onda onaj šal za oko vrata razvučem preko glave. Navika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10279 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 1515 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Praktičnije je sa potkapom. Lakše je nju prati posle svake vožnje, brzo se osuši. Ne klempaviš uši dok navlačiš kacigu ali ja ne mogu da dišem kroz nju. Navlačim je nadole sve dok mi usta ne budu slobodna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jul 4, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Sve vazi sto su gore kolege napisale ali je koristim samo kada mi je hladno. Sto se tice kacige, novije imaju promenljivu unutrasnjost pa moze da se pere/osvezi ili zameni vremenom kada za to postoji potreba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Jul 5, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od pocetka vozim sa potkapom, navikao sam se da ne mogu da zamislim da vozim bez. Jednom sam vozio na nagovor drugara zato sto je vruce bez nje, posle par km sam stao da bih navukao potkapu. Posebo tokom ovih vrucina meni znaci, imam 3, kad se oznojim stavim jednu da se pere koristim druge i tako u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vadi se postava iz kacige al kontam da je potkapa ipak praktičnije rešenje. Osuši se za sat a sundjeri iz kacige za dan a možda i vise. Apsolutno mi se sviđa ono za klempavljenje jer ove moje uši moram da podešavam svaki put kad navučem kacigu. Jel su sve iste ili da gledam neke određene? Marku, materijal i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 164 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam uzeo Ls2 skoro, perfektno mi je nalegla, medjutim kad sam ugradio aftermarket komunikaciju, sad mora malo da se cima levo-desno, gore-dole i nameste se usi .Sa potkapom je mnogo lakse, ali je necu nositi do hladnog vremena jer ova kaciga ima onaj dryfit materijal koji mnogo lepo prija, osusi se cas posla i usput hladi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kecman14 16 Napisano Jul 5, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Vadi se postava iz kacige al kontam da je potkapa ipak praktičnije rešenje. Osuši se za sat a sundjeri iz kacige za dan a možda i vise. Apsolutno mi se sviđa ono za klempavljenje jer ove moje uši moram da podešavam svaki put kad navučem kacigu. Jel su sve iste ili da gledam neke određene? Marku, materijal i sl. Trenutno nosim podkapu iz Lidla, skroz sam zadovoljan kvalitetom a koštala je 600dinSent from my COL-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Наравно да има разних поткапа, ја сам у свакој радњи у БГ-у купио по једну-две. Највише ми прија памучна из оне радње у Карађорђевој. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Jul 6, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi daleko Karadjordjeva ulica odavde...za jednu podkapu... Naručio sam iz maxomenta neku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Jul 6, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebalo da je ta, ne znam za drugu radnju sem Maxmomenta u Karadjordjevoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Jul 6, 2020 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Petkovicu,u Beceju u Delmaxu je bilo podkapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, NikolaD je napisao: To bi trebalo da je ta, ne znam za drugu radnju sem Maxmomenta u Karadjordjevoj. Ма да, него не памтим називе, све је нешто на М :), само локацију и осећај како сам дочекан од стране запослених. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 6, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 Šta su ti radili zaposleni, neka ostane među vama Šalu na stranu, mislim da su sintetičke podkape praktičnije jer se lakše suši, lakše pere, manje mirisa zadržava kada nisam u mogućnosti odmah da operem i jedino što možda lakše propusti ka kacigi ali nije ni pamučna nepromočiva. Mene čak ponekad i bolje hladi sa potkapom, kao da vazduh lakše cirkuliše... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ова памучна коју хвалим је доста еластична што говори да није баш све памук. Од других је управо одваја то што не упија толико зној као друге памучне које се натопе и не можеш после ни да их осушиш да ставиш на главу. А њихова синтетичка ми уопште не прија, некако је... Синтетичка Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim sintetičke potkape, coolmax za lito a windstoper za hladne dane.Postoje i neoprenske za prave muške koji zimi voze. Sve je stvar navike.I ja ne vozim bez potkape, bez obzira na vanjske temperature.Skidanje i stavljanje kacige je deset puta zgodnije, ne lomiš uši, ne čupaš vlasi, ne usmrdiš kacigu.....Meni je jednostavno udobnije sa njom. Vozim motor, nisam bajker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2020. at 16:39, Surla85 je napisao: Petkovicu,u Beceju u Delmaxu je bilo podkapa Nisu mi ni pali na pamet, a svakako i gospođi treba kaciga, pa ubijem 2 muve jednim udarcem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kolege vec napisase... bolje ikakva podkapa, nego bez... Ja sam neko vreme vozio MT bez podkape... maltene se raspala... Novu ne stavih na glavu bez podkape... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javljam, da ne bude da nema i nas koji vozimo bez nje . Meni ništa ne smeta bez nje, ne znam kako je sa njom (a imam je kuci), tako da ne bi da ulazim u polemiku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je stvar navike i komfora. Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jul 8, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DonToni je napisao: Evo ja se javljam, da ne bude da nema i nas koji vozimo bez nje . Meni ništa ne smeta bez nje, ne znam kako je sa njom (a imam je kuci), tako da ne bi da ulazim u polemiku. Ima nas jos hahaha dok sam bila klempava trebala mi je sad vise nisam, i lepse mi je bez nje, da perem postavu ahahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10279 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 1515 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je teško da dišem kroz podkapu. Da li je moguće da to nikome nije problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дишем на нос. Поткапа иде преко уста, али не и преко носа. Бар ја тако стављам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...