dane@ 98 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam za ovaj divan putopis! I neka je sa srecom novi saputnik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Octobar 7, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan putopis koji sam citao, nije mi pruzao ovoliko zadovoljstvo. Sto zbog svega onoga sto jedan bikerski putopis podrazumeva, a mnogo vise zbog nacina na koji je pisan! Upravo je to razlog zbog cega mislim, a koliko vidim i veliki broj ljudi koji su pratili sve ovo, da ovo treba da zavrsi kao stampana lektira svih bikera-putnika-putopisaca, kao pravi vodic kako da nasa putovanja pretocimo u putopise. Jos jednom, Matijak i Olja, cestitam vam na ovako predivnom putovanju, i hvala vam sto ste sve to podelili sa nama zbog cega smo iz dana u dan ocekivali nastavak! Cestitam vam i na trecem clanu posade, koji-a se jos nije rodio-la, a iza sebe vec ima ovakvo putovanje! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frgich 1 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za prinovu i iskrene cestitke , bravo za izvrstan stil prenosenja atmosfere, i u svakom slucaju vrijedno pokusaja da se izda knjiga, pa vam drzim palceve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Halal vera, majstori! Sa srecom treci clan posade i kad je prosao ovo, "izgurace" i tih sedam-osam meseci kako treba. Inace sam sa svojom bracnom drugaricom bas komentarisao, kako Olja na onoj slici na recepciji hotela izgleda kao glumice u filmovima Indijane Dzonsa. Bas onaj avanturisticki izgled, kao: "ona je arheolog iz Londona koja vodi istrazivanja na nalazistu na koje dolazi Mr. Dzons." Bez sumnje, jedan od najboljih putopisa koje sam procitao, ukljucujuci i strane sajtove. I bajkerski i knjizevno i duhovito i edukativno... Mada, za ukupan dojam, mozda malo fali opsirniji prikaz oko Uzica i Cacka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 7, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam za ovaj putopis... i cestitke na trecem clanu posade!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti je onaj deda, ugostitelj u Damsku rekao ja znam nesto sto ti neznas! Svaka cast i neka je sa srecom prinova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Octobar 7, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tačno, to sam i onda primetio... ;D Šta reći....ajd' prvo sa srećom buduća prinova, a za utiske....neka se slegnu još...kao i što će vama "film" da se vraća u fragmentima, a shvatićete da je sve u životu uzročno-posledično i da sve u pozadini ima svoj cilj, i svoj put i svoje Znakove...kao i Paolo Koeljo što napisa.. Imaćete šta svojoj deci da pričate. Još jednom, Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Octobar 7, 2008 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na ovom divnom putopisu koji ste nesebicno podelili sa nama. Ja u zivotu ne procitah bolji. Na pravi nacin ste nam priblizili taj nepoznati svet, bolje i zanimljivije od bilo koje emisije na Nacionalnoj geografiji Sve cestitke za buducu prinovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan HVALA i Bog vas pogledao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za ovaj prelepi putopis!! :) Čestitam i nek je sa srećom!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Divan putopis, Vas troje... Sve cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja epizoda. Kraj. Prva sezona je zavrsena (25 epizoda, nije lose!). Od prve do poslednje epizode, scenarista je bio neprikosnoven. Uspevao je da napravi zaplet, koji je drzao citaoca zalepljenog za monitor. Urednik je savrseno proracunao potrebe ljudi sa one strane ekrana: jedna doza putopisa dnevno, svaki radni dan u prepodnevnim casovima. Znao je da taj termin odgovara svima nama koji tada spavamo. Na forumu. Mi mu i jesmo bili ciljna grupa. Producent se u jednom trenutku zapitao da li treba da ukine slike, i od upitanih dobio je sasvim suprotan, a tako iskren odgovor: "Hocemo jos!". Pre neki dan mi je palo na pamet, a gde je tu kamerman? Bilo bi lepo da se to i na taj nacin predstavi. Srecom, direktor i glavni i odgovorni je, citajuci mi misli, dobio ideju da dvoclanu ekipu poveca na viseclanu. Drago mi je. Moracu jednom da mu cestitam na tako dobroj odluci. Glavni glumci su profesionalno odradili svoj posao, i uspeli da docaraju neke situacije i dogadjaje koje nista drugo ne bi moglo bolje da opise. Kao i svuda, statisti i sporedni glumci su i ovde bili vrlo glavni, i uvek spremni na saradnju. A mi? Mi smo gledali. I citali. I svaki dan cekali novu epizodu, novu avanturu. I nadali se i vikendima. Iako smo znali da se nista nece pojaviti, pritiskali smo vredno to F5, u nadi da se urednik preracunao u danima, ili da je, sasvim slucajno, pustio epizodu predvidjenu za ponedeljak. A sada cemo da cekamo. Drugu sezonu. Sa povecanom ekipom i glavnim glumcima. Mozda neko kupi autorska prava i objavi knjigu? Videcemo. A do tada: Bogu hvala na reprizama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan kako zavidim tom detetu... ...a vama dvojma najlepse hvala za svu srecu dozivljenu citanjem i iscekivanjem nastavaka, hehe a sad i za malo suze, radosnice naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan PREDIVNO!!! Svaka cast na svemu uradjenom (mislim i na dete ) Sva najbolje!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Ubjedljivo najljepsi putopis koji sam procitao!!! Cestitam i neka vam je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ovaj putopis i ove slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na dolazecoj prinovi i cestitke za kvalitetan putopis. Doziveli ste vasu avanturu na najbolji moguci nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na ovom fantastičnom putopisu i neka vam je sa srećom. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 9, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom svaka cast za putopis i cestitke za prinovu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio nestvarno dobar osecaj uzivanja na sve moguce nacine, pravi ste trio fantastico Mislim da u vasem slucaju bebca necete traziti u kupusu, a nece ga doneti ni roda, vec ce se samo dete dovesti na nekom arapskom cilimu, a onda cete imati novih interesantnih putopisa i za nas sa druge strane stvarnosti Ziveli i sa srecom od srca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Octobar 9, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega čestitke za lepe vesti (pozdrav za trećeg putnika ;D) i svaka vam čast za putopis. Uživao sam u tekstovima koliko i u slikama.Zaista sjajno prenešena atmosfera i tempo putovanja totalno opušten. :) Prijavljujem se za izdanje putopisa u bilo kom obliku pod uslovom da je sa potpisom(odmah iza Pauka). :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Citao, pa gledao google earth i na taj nacin pratio kuda ste posli. Uzivao sam, hvala sto ste taj put podjelili sa nama... Sada, eto, znate i nesto vise, zato CESTITKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Matijak. Jos jednom cestitke, ovako javno. Hteo sam da ti kazem da sam na sajtu five-year.com pronasao dokumentarac o Ergi Rehns i Wadi Rum skinutu sa yu-tuba iz dva dela 2 X 12 min. Pretpostavljam da ce vam biti interesantno da evocirate skorasnje uspomene. Link je : http://www.five-year.com/tag/erga/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Octobar 18, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Popaje. Erga je ludilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...