Motorcyclist 24945 Napisano Jul 20 Integrisan, 8091 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam da citam knjigu, au koji vremeplov. Nema silnih aplikacija, pomoci na putu, ej negde auto-put BESPLATAN!!! Kad je to bilo covece, bas je proslo vremena... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 630 Napisano Jul 20 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam hteo da poručim jer si ti pronašao. Ako nema više možda bi mogao da mi pozajmiš da pročitam, pa je vraćam. To sam čitao davno kada sam tek došao na forum i maštao da vozim motor i idem u zajedničke vožnje (bila tada godišnja bjb vožnja, pa deda mrazovi i slično..) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24945 Napisano Jul 20 Integrisan, 8091 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, VPetar said: Ja nisam hteo da poručim jer si ti pronašao. Ako nema više možda bi mogao da mi pozajmiš da pročitam, pa je vraćam. To sam čitao davno kada sam tek došao na forum i maštao da vozim motor i idem u zajedničke vožnje (bila tada godišnja bjb vožnja, pa deda mrazovi i slično..) Mislim da sam je jos negde video, pogledaj. Ako ne nadjes nije frka, pozajmicu ti pa mi vratis kad procitas. Mozda hoce i neko ko je vec procitao pa se javi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...