kuglager 2 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au, Mile ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jul 31, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Je..nje keve!!! Albanija je u top three za provozati se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve za 5. Albanija je meni jedna od najboljih destinacija koju sam do sada odvozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kupicu i ja Afriku, pa necesh moci da me se oslobodish ;D Evo ti moja, i ovako nigde ne mogu da se vozim od obaveza :'( :'( :'( Piaggio free mi je i više nego dovoljan za moje destinacije - gajba - pijac - poso - obdanište. ps. Koristite DUREX 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ma ludnica je... Juce sam gledao, na Google Earthu, juzni deo obale... Ijaooo, kakve smo uvale i plaze promasili... Morace opet da se ide dole... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Slin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Avgust 1, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Mogli smo se negde i sresti!? Kako si sve lepo islikao,smanjio si mi posao oko mog pytopisa koji ce potrajati do bozica! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 1, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Huhhhhh !!! Svaka cast!!! Pocinjem da razmisljam ozbiljno o Albaniji!!! A svi ostali koji su imali predrasude... vreme je da ih stave u stranu i krenu na put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno odlicna tura i super slike. Veoma inspirativno! Nesto razmisljam gledajuci ove slike, prosto mi je neshvatljivo da neko moze da kupi R a da vec nema i enduro. Ma, svaki ljubitelj prirode trebada ima jedno magare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ijaooo, kakve smo uvale i plaze promasili... Pa kad samo zavrćete desnu ručku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ono za sarene zgrade u Tirani je stvarno smjesno ispalo. Po prici jednog stanovnika Tirane (inace turistickog vodica kojeg sam upoznao tamo) gradonacelnik Tirane (prje nekih 5 godina) je htio da promjeni sivu boju stambenih jedinica zaostalih iz doba komunizma. Grad je kupio farbu i cetke i podjelio stanarima. Manje, vise svi su farbali onako kako im se cefnulo, zato tim djelom vlada takvo sarenilo da (bar meni) lici na kiceraj. :o (uhvatili ste nijanse plave, da vidite tamo gdje se ispreplecu zuta, zelena, crvena... na jednoj zgradi) Inace, u Dracu, vlasnik jednog restorana je Beogradjanin tako da nisam imao problema sa komunikacijom ;D Sto se tice vjerske strukture (opet po prici ovog lika sto sam ga upoznao u Tirani) u Albaniji je 5% pravoslavaca, 5% katolika, 5% muslimana, ostalo ateisti (ostatak vladavine Envera Hodze) tako da vjerski objekti uglavnom sluze kao muzeji. Ah, da, lijepa tura... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy, svaka ti je zlatna, sve je tako kako si napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy, svaka ti je zlatna, sve je tako kako si napisao ma daj tiostale slike ;D macedonia ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji dan u Albaniji, krug po makadamu oko 180km, Prokletije... Naspavali se, krenuli lagano. Tu se uz put gaje razne kulture... U kontra smeru srecemo Nemca. Kaze mnogo mu je tezak off road, vraca se nazad. Tek je krenuo kroz Albaniju, pa smo mu dali par saveta sta da vidi Teren je bio pun velikog kamenja i ovo je jednostavno moralo da se desi. Guma rasecena, spoljna i unutrasnja na dva mesta, naravno, po 1 cm Teraj dalje... Nije puno proslo, veselje opet... Posle toga mi je jos jednom pustila prednja, ali srecom dovukli smo se do sela, gde sam kod vulkanizera kupio novu unutrasnju 19icu, stavio i nisam imao vise problema... Tri krpljenja gume, plus vulkanizer su nam oduzeli dosta vremena, pa smo na Adu Bojanu stigli tek kasno oko pola 11 uvece. Tu se odmorili jedan dan i prekosutra kuci, preko Rozaja, Ribarica, Pazara i Raske... Pred raskom, ekser u zadnjoj gumi, jos nas i pljusak sastavio dok smo krpili... Tu prodje neki smrad na nekom Suzukiju GSX-R, sa ribom pozadi, bez da stane i pita dal nam treba neka pomoc. Sva sreca nije nam nista trebalo, ali ne mogu da shvatim da prodje pored rastavljenog motora i da ne pita dal treba nesto... To je bila najneprijatnija stvar koja nam se i desila na putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Eto, to bi bilo to... Moram opet tamo, za enduro motor izmisljeno... Sutra idem na novu turu, ali to neka bude iznenadjenje ;D ;D ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 2, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Dane ! Ziv bio i vratio nam se da balavimo gledajuci tvoj putopis . Srecno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tu prodje neki smrad na nekom Suzukiju GSX-R, sa ribom pozadi Jel bio debeo....neka falsh XR1000 na glavi? Jebene su ti slike. Svaka cast i tebi i kumu. Nego jel ste bar smotali po onu jednu lozicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 2, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Eto, to bi bilo to... Moram opet tamo, za enduro motor izmisljeno... Sutra idem na novu turu, ali to neka bude iznenadjenje ;D ;D ;D... Ja znam,ja znam... pičko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Avgust 2, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto, to bi bilo to... Moram opet tamo, za enduro motor izmisljeno... Sutra idem na novu turu, ali to neka bude iznenadjenje ;D ;D ;D... Ja znam,ja znam... pičko! i ja, i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 2, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što je dobar i klimatizovan ovaj put ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Eto, to bi bilo to... Moram opet tamo, za enduro motor izmisljeno... Sutra idem na novu turu, ali to neka bude iznenadjenje ;D ;D ;D... Ja znam,ja znam... pičko! i ja, i ja ;D ;D ;D pa svratite i vi onda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 2, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam jedan originalni vizir od Africe,a i par žmigavaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam jedan originalni vizir od Africe,a i par žmigavaca! Ova je '88, tako da ne verujem da pase to sa tvoje... Sad ce to sve lepo da se napravi... Dodao si u potpis teks, picko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 3, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam jedan originalni vizir od Africe,a i par žmigavaca! Ova je '88, tako da ne verujem da pase to sa tvoje... Sad ce to sve lepo da se napravi... Dodao si u potpis teks, picko Dopao mi se! Moji su horizonti široki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 3, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juuuu, pa tamo ima svega ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...