Jump to content

Moto Zajednica

Delovi za KLE -a

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Ja sam Srećko. Inače sam iz Raške (malo mesto na jugu Srbije), ali sada živim u Požegi. Imam 30 i kusur godina i KLE 500. U Subotu (ko kaže da je Petak nesrećan dan) sam imao havariju sa motorom. Na sreću nisam ništa povredio (to mi je bio dar od BOGA), ali sam KLE-a priločno sredio. Trebaju bi razni delovi, pa ako možete da mi pomognete, kontaktirajte me MOLIM VAS. Inače sam zahvalan čovek, te Vam sigurno neću ostati dužan. Samo se nadam da Vam neću zatrebati na ovaj način. Pozdrav svim BAJKERIMA, sa željom da nikada ne dođete u ovakvu situaciju.srecko.martac@jelendo.co.yu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Dobrodosao Srecko. Sto kaze jedan kolega, No stress. Vazno je da si ti dobro, a KLE ce se srediti.

Bilo bi dobro da postavis temu u podforumu Garaza, da bi ljudi videli sta ti treba (ovo je ipak samo predstavljanje). Isto tako bi bilo korisno da napises u toj temi, sta ti od delova treba (plastike, viljuska, delovi za masinu, neka cura  ;),...).

Hajde da napisem. Evo ti br. telefona Saleta iz Trstenika: 063-835-9740. Ljudi su zadovoljni sa njim. Cene su prihvatljive i relativno kratak rok isporuke.

pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja