N.F.S. 22350 Napisano Jun 27, 2020 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Praaaaavi! Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 27, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Auuu koliko nisi pogrešio nisi svestan! Fenomenalan motor! Uživaj!!! P.S. Ne zaboravi dobar sprej za lanac i rezervnu sajlu kvačila da imaš uz sebe! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom! Šta radi to sa 1300cc,gužva asfalt? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 27, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom. Ako je covek spustio cenu sa 3000 (video sam ga na oglasima) na 2300 svaka mu cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom... al' potežak, oko 290kg...baš me zanima utisak jer smo sa kilažom skoro isti... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: Nek je sa srećom! Šta radi to sa 1300cc,gužva asfalt? Hvala, drug. Pa, ono što na prvu loptu mogu reći da su njenih 145 konjića prilično živahni i moćni, ali kočnice ubivaju! Oduševljen sam i još uvek pod utiskom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Pingvin37 je napisao: Nek je sa srecom. Ako je covek spustio cenu sa 3000 (video sam ga na oglasima) na 2300 svaka mu cast Hvala! Pa nije baš na 2300 spustio, ali je dovoljno bilo da dobacim, uz malo dodatnih investicija u moj postojeći budžet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13088 Napisano Jun 27, 2020 Ne silazi, 7448 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj vlasnika da li je i kada servisirao zadnje vešanje. Ako nije, to nek ti prvo bude na spisku. Pripremi se da te sprži od toplote po gradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 27, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ipak teretana 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Jun 27, 2020 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo da gledamo jedan Varadero,pa to je igrackica od motorceta. I onda sam ga jedva ubedio da pogledamo ovaj FRJ,kad je covek upalio zamalo smo se potukli ko ce je kupiti 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Varadero i fjr su totalno 2 različita motora. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Jun 27, 2020 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan V strom vs Varadero vs Caponord ? FJR smo isli da bacimo pogled samo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem želim da se zahvalim @Surla85 što me je nagovorio da odemo da vidimo ovaj FJR. Ja nisam hteo da idem da ga gledam, jer mi je cena delovala nedostižna i onda nisam želeo da balim na motor koji ne mogu sebi da priuštim. Kada je čovek upalio motor nama su vilice pootpadale i još kada je rekao konačnu cenu, ja sam jednostavno morao da ga kupim (kaparišem). Jedva čekam da ga dovezem kući pa na jedan tretman pranja i sređivanja, da zasija punim sjajem kakav i zaslužuje. 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sretno kolega!!!Vozim motor, nisam bajker. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan alal vera i nek je sa srecom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 28, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u klub, oduševiće te motor. I ja sam ga isto tako bezvezno kupio zahvaljujući jednom od forumaša ali kupio je i on mene. Pre 17 sati, shoyyka je napisao: Sa srećom... al' potežak, oko 290kg...baš me zanima utisak jer smo sa kilažom skoro isti... Provozaj se do Smedereva i probaj motor koliko ti volja, možda dobijemo još jednog u sektu 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 28, 2020 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan To je motorcina... @ThePainkiller nek te dobro sluzi...srecna kupovina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Floyd je napisao: Dobrodosao u klub, oduševiće te motor. I ja sam ga isto tako bezvezno kupio zahvaljujući jednom od forumaša ali kupio je i on mene. Provozaj se do Smedereva i probaj motor koliko ti volja, možda dobijemo još jednog u sektu Hvala kolega... ne brinem ja kad ga vozim nego kad stanem... i znaš ono, garaza, pomeri ga i td... Ali dobro sasvim drugačiji je pristup oko njega... ovaj sad mogu i u šumu da parkiram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jun 28, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslom sam često bio u Kanjiži i svaki put sam razmišljao o tome da se najavim čoveku i da pogledam motor. Problem kod mene je što sam mnogo lenj za neke stvari i propustio sam dosta dobrih motora u zadnjih 2-3 meseca.Tako je bilo i sa ovim FRJ-om(ako je uopšte taj iz Kanjiže) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Jun 28, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom drug i punoo kilometara. Bas danas pricali ja i Sloba(surla85) kako ste ga gledali i otimali se o njega 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Mindžake Merava je napisao: Poslom sam često bio u Kanjiži i svaki put sam razmišljao o tome da se najavim čoveku i da pogledam motor. Problem kod mene je što sam mnogo lenj za neke stvari i propustio sam dosta dobrih motora u zadnjih 2-3 meseca.Tako je bilo i sa ovim FRJ-om(ako je uopšte taj iz Kanjiže) Da, to je taj iz Kanjiže. I mi smo išli onako bez veze da vidimo motor već kad smo bili blizu, tj. u Trešnjevcu...i isplatilo se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Pevac je napisao: Sa srecom drug i punoo kilometara. Bas danas pricali ja i Sloba(surla85) kako ste ga gledali i otimali se o njega Slobodan je drug i da nije njega ne bih ni išao da vidim ovaj motor. Nije baš da smo se tukli oko motora, nego je bilo: "Borise, ako ti nećeš ovo da kupiš, ja ću sigirno..." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jun 28, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, ThePainkiller said: Da, to je taj iz Kanjiže. I mi smo išli onako bez veze da vidimo motor već kad smo bili blizu, tj. u Trešnjevcu...i isplatilo se... Lep motor!!! Srećno i da se slatko navozaš sa Yamahom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mašina kupljena... 12 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...