xover 0 Napisano Jun 4, 2006 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam edno interesantno pitanje. Video sam na moto jakna BMW da sa MADE IN SERBIA AND MONTENEGRO ali ne 100% od BMW opreme se radat ovde zasto nesto sam video da e made in Hungary. Nekoi zna koi radi ovoi opreme ? Hvala :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 4, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno nije originalna, neznam nista o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dubaibike 0 Napisano Jun 5, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno nije originalna' date=' neznam nista o tome[/quote']original 100%,samo sto smo postali jeftina radna snaga,pa smo pored kine,vijetnama...i mi na etiketi. Znam da je original jer se takva oprema prodaje i ovde u Dubaiu u zvanicnom BMW predstavnistvu,a video sam u jos par radnji u Evropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 5, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan dosta jakih firmi iz evrope imaju fabrike po rumuniji, pa sto ne bi i kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Jun 5, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno nije originalna' date=' neznam nista o tome[/quote'] Je , originalna je, neke stvari se rade i u Hrvatskoj... Nemojte živjeti u zabludi, vrlo malo te dodatne opreme se radi u BMW-u, uglavnom tvornice sa istoka rade po njihovoj porudžbi... Tako danas svijet funkcionira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xover 0 Napisano Jun 5, 2006 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oprema e 1000000000000% original !!! I e bas super kvalitet !! BMW opreme sa izmezdu nai bolje. Video sam to u magazini iz Italiansko i Bulgarsko. Samo trajim koi to radi u Serbija (moje i da e Crna gora ) zasto na etiket pise Serbia & Montenegro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim je moguce da se radi u Srbiji. U Beogradu su napr. radila jedna serija uniformi za Bundesver tokom '96-'97 godine. Jedino mi je krivo sto kod nas nema nigde da se kupi BMW oprema za vozaca. Meni se te jakne svidjaju do jaja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xover 0 Napisano Jun 5, 2006 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako nekoi ima ta informacia sam gotov i na privatna poruka da dobiem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...