pronto 6671 Napisano Maj 29, 2020 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš TI...u smislu, fizičko lice, da RADIŠ homologaciju. To radi proizvođač. Kada nešto ima homologaciju (trebalo bi da) znači da je prošlo testove, u laboratoriji i na terenu, da ih je uništeno XY (čega god), utvrđeno od čega je, šta nudi i za šta služi.....da bi se na kraju izdao sertifikat o saobraznosti, kako se kod nas naziva. Taj jedan papir (obično kategorije FT1 ) je suma raznih drugih "papira" i dokaz da proizvod poštuje sve zakonske norme koji se na isti odnose. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11448 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 26.5.2020. at 7:24, Mc SREMac je napisao: Pa nisu normalni vise, koji to automobil ima iste zmigavce napred i nazad...treba da radim tehnicki za koji dan i vise nisam siguran hoce me zezati za zmigavce, retrovizore ili auspuh... U plavoj tacki kod lidla,tamni vizir,yoshimura i nosac kofera bez reci proslo,rekao mi samo da skinem kofer zbog slikanja,prolazis sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Maj 29, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto su aftermarket auspusi problem kod nekih i kakve veze ima boja vizira sa tehnickom ispravnoscu vozila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2020 at 7:14 PM, Zuba87 said: Мотор НЕМА осовине Ima osovinice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 31, 2020 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2020 at 11:30 PM, piki said: U plavoj tacki kod lidla,tamni vizir,yoshimura i nosac kofera bez reci proslo,rekao mi samo da skinem kofer zbog slikanja,prolazis sigurno. Tamo sam bio...))) Prošao, skinuo kofer samo, nosač nisam morao da skidam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da imam dva hondina auspuha od XX na kantasakiju gtr sa homologavcijom i da nece da me puste na tehnickom jel su duzi nego na slikama koje oni poseduju (za debljinu gume). Gde naci auspuhe od motora koji je star 30+godina... ili gde izvrisiti tehniki u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 29, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Obidji vise tehnickih, probaj sa onim manjim, sigurno ce te vec neko pustiti... srecnoSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Septembar 16, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram motor iz uvoza, ali ima GPR prošao je AMSS i sad treba da brinem hoće li mi ovi uraditi tehnički... Koje je to ludilo! Koja je cena homologacije i da li može da se uradi, bilo bi ok jer je to trajno rešenje... Gde sad da kupujem originalni auspuh za Dakara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3739 Napisano Septembar 17, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da panduri zaustavljaju i sklanjaju van saobracaja ove budale sa otvorenim izduvima,narucito skuterase. Oni se najvise loze da voze neke besne masine ,a ono 300 kubika plastike u vr glave. Stvarno je iritantan zvuk otvorenih izduva. Kuca mi je blizu ulice i cujem svaki dan razne motore i skutere. Kad prodju ovi sa otvorenim izduvima bas je neprijatno,nije to dzabe preko zabranjeno. Kod nas se ne zna reda ni u cemu pa ni u tome. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Septembar 17, 2020 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema gore od T-maxa sa otvorenim auspuhom  šampion ružnog zvuka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3739 Napisano Septembar 17, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker-Boy je napisao: Nema gore od T-maxa sa otvorenim auspuhom  šampion ružnog zvuka... Upravo tog stalno i vidjam (cujem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, BaneNS je napisao: Ja planiram motor iz uvoza, ali ima GPR prošao je AMSS i sad treba da brinem hoće li mi ovi uraditi tehnički... Koje je to ludilo! Koja je cena homologacije i da li može da se uradi, bilo bi ok jer je to trajno rešenje... Gde sad da kupujem originalni auspuh za Dakara.... Pa pročitaj temu ako te interesuje...evo ti prvi post na ovoj strani objašnjava to što si ti pitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da panduri zaustavljaju i sklanjaju van saobracaja ove budale sa otvorenim izduvima,narucito skuterase. Oni se najvise loze da voze neke besne masine ,a ono 300 kubika plastike u vr glave. Stvarno je iritantan zvuk otvorenih izduva. Kuca mi je blizu ulice i cujem svaki dan razne motore i skutere. Kad prodju ovi sa otvorenim izduvima bas je neprijatno,nije to dzabe preko zabranjeno. Kod nas se ne zna reda ni u cemu pa ni u tome.Nisu bolan normalni ti umišljeni bijesni jahači skutera a ni ostalih jednocilindraša.Često sam u Dalmaciji i u Istri, tamo je puno skutera sa kvazi akrapima i akrapima, wingsima itd, ludilo da nemože bit veće.Toliko iritantno da bih svakog mogao autom prigazit....A nisam agresivac, ni mrava ne bih zgazija.. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...