damnjanovicmilan 5 Napisano Maj 21, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Gs 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari....interesuje me da li novi model dl650 ima hill holder? I koliko je zapravo koristan. Napominjem da sa svojih 34 godine minuta vožnje na motoru nemam ali milione na 4, al eto rodila se želja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12376 Napisano Maj 21, 2020 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba ti hill holder. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
damnjanovicmilan 5 Napisano Maj 22, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Gs 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne uzima mi se tuđi motor da se učim na njemu....a opet mi se i ne kupuje nešto matoro jer koliko vidim po oglasima da je doplata 2500-3000e od polovnog 15 godina sumnjivog istorijata i novog i da mi bude venčanica da ne mogu da ga prodam a iskreno samo me lomi ta opcija što kontam da je pogotovu za početnike dobra. Dl 1050 je ima....al dal ovaj može da ima u nekom paketu opreme me živo interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 22, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Realno ne vidim potrebu za hill holderom.. u svakoj auto skoli te nauce kako da krenes iz mesta kad se zaustavis na uzbrdici.. ako ti samo ovo predstavlja odluki izmedju 650 i 1050, nije potrebno trositi reci.. u svakom slucaju, srecna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4441 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Lošmi_WayOfLife said: Realno ne vidim potrebu za hill holderom.. u svakoj auto skoli te nauce kako da krenes iz mesta kad se zaustavis na uzbrdici.. ako ti samo ovo predstavlja odluki izmedju 650 i 1050, nije potrebno trositi reci.. u svakom slucaju, srecna kupovina! Ahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Maj 22, 2020 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Milane, bolje uzmi nekoliko dopunskih časova na motociklu u nekoj auto školi gde ćeš izvežbati polazak na uzbrdici koji je na motociklu mnogo lakši nego kolima I obavezno pogledaj Twist of the wrist na YT, odlična škola vožnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nije laksi polazak nego na kolima ukoliko kola imaju automatic menjac Za auto skolu se slazem. Neka vozi prvih 1000 km po Vojvodini da se srodi sa gasom,kocnicom i motorom. Posle ce mu biti lako. Nisam ni znao da taj hill postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 686 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Hill Hold ima samo u novom 1050. U 650 ima Low RPM assist. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6297 Napisano Maj 22, 2020 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako znaš na uzbrdici da krenes autom, znaces i motorom, čak i da ne znaš naucices vrlo brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagiii 40 Napisano Maj 22, 2020 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: intruder Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12376 Napisano Maj 22, 2020 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru od el. pomagala vredi ABS i TC (kontrola proklizavanja). Sve ostalo je muža. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Maj 22, 2020 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav bre Hill hold, sta ne znas da pritisnes kocnicu i posle popustis i doziras gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 22, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Istripovao si kolega, naucices vrlo brzo, samo bez straha. Ako ti se i ugasi motor, nek trube nek zaobilaze, sta te briga, navezbaces. Samo bez panike i naucices brze nego sto si mislio da mozes. Taj motor je bas lep za voznju, i prasta greske, tako da nemoj mnogo da brines. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1106 Napisano Maj 22, 2020 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne izvezbas normalno kretanje na uzbrdici nagazi zadnju i kao sa kolima kada kreces sa rucnom popustaj desnu nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1754 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da imaš želju i još volja i uspeh je zagarantovan. Moja takođe preporuka za neke dopunske časove u Auto školi ili neke drugare koji imaju rarličine tipove motorcikala. Tipa stariji sa manjom opremom i neki noviji sa bogatijom opremom gde ćeš uvideti razliku. Sad ne znam da li na "kurs-u bezbedne vožnje" rade sa klijentima koji nemaju svoj motor. Svakako kada se ponoviš nekim dvotočkašem, obavezno na "kurs bezbedne vožnje" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
damnjanovicmilan 5 Napisano Maj 29, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Gs 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prelomio...hvala na savetima...viđamo se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3178 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan A hill hold? I moram priznati da mi ovaj kljun na novom DL-u izgleda bas ruzno. Cestitam u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 686 Napisano Maj 29, 2020 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Hill Hold ako nema može da se uprogramira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...