MotoBuster 0 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kosovo i Metohija Motocikl: Honda SCV 100 Lead Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje u vezi skidanje blokade sa ovog skutera. U pitanju je Honda SCV 100 Lead, zanima me da li je sam mogu skinuti, ima li neko možda iskustva, možda je imao isti motor, itd... Inače, ima blokadu na 60km/h, a ko se malo bolje razume zna da taj motor može da ide i do čak 100km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6835 Napisano Maj 16, 2020 Ne silazi, 6595 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ko se malo bolje razume...ne dira ništa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2085 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preko 60 sa ovim nije bezbedno.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBuster 0 Napisano Maj 17, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kosovo i Metohija Motocikl: Honda SCV 100 Lead Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, m.milivojevic je napisao: Sve preko 60 sa ovim nije bezbedno. Sent from my iPhone using Tapatalk Što ne bi bilo sigurno? Skuter ima male gume, niži je ovako i tako je rađen za malo veću brzinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2085 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas zbog toga...Osnove fizike...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Maj 17, 2020 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naleti na neku dobru rupu sa ovim malim točkovima i ima da letiš u jarak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...