Sharky - Alex 6171 Napisano pre 20 sati Drug član, 1778 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas me na tri razlicite lokacije pojurili dzukci. 800MT ima ktm-ov agregat koji melje i mislim da to opasno nervira pse, pored najmirnije da prodjem zalajace, jedino je dobro sto ne smeju da pridju na blize od metar-dva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1252 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva meseca me pojurila horda džukaca, svi sa leve strane, a jedan kojeg ne videh me ujede sa desne strane. Srećom bio u full opremi, preko pantalona me ujeo, napravio samo ogrebotinu i masnicu. Prošao sam zvaničnu proceduru, prijavio gde šta treba, i na kraju kod advokata da tuži JKP čistoću. Ponudili su odštetu 45.000 rsd, ja rekoh OK, uzimaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...