hakala 72 Napisano Maj 7, 2020 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Veceras oko 21h je nastradao Bobica iz Čačka na putu Mrčajevci-Preljina u Donjoj Gorevnici. Iz neutvrdjenih razloga presao u levu traku i direktno u kola. Nek mu je laka crna zemlja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 8, 2020 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Neka su ti siroki nebeski putevi Bobi.... Ostace u secanju nase voznje .... Kawazoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igorak 0 Napisano Maj 8, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jako tuzna vijest.Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Maj 8, 2020 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru prijatelju moj, neka ti je laka zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 8, 2020 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru prijatelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Maj 8, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć je poginuo naš drugar, bajker Sloba Bobica iz Čačka, enduraš od milošte "deda", po vesti u novinama prešao u suprotnu traku i sudario se sa automobilom Neka ti je slava druže, pokoj ti duši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7680 Napisano Maj 8, 2020 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Нек' му је лака црна земља Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 8, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Maj 8, 2020 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Večna ti slava, brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 8, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Teško je rečima opisati osećaj kada se opraštaš od ljudi sa kojima si proživeo život. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Maj 8, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Neka su mu široki putevi nebeski, porodici i prijateljima iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Tuga,bas...Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Maj 8, 2020 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru.....Saučešće porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Maj 8, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Siroki putevi nebeski a porodici iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj vječni duši njegovoj.Obitelji i prijateljima moja sućut.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Maj 8, 2020 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da napišem... ne mogu da opišem koliko me ovo pogađa, a ne mogu da pišem u prošlom licu ništa... Eh boboška, druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 8, 2020 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Boboška, neka ti je laka zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje saučešće obitelji i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Maj 8, 2020 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Večna ti slava Deda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 8, 2020 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Nevjerica, tuga,... Carstvo ti nebesko dobri čovječe. Ako Bog da srešćemo se jednog dana na nekoj stazi na nekoj nebeskoj planini a ti nam do tad izplaniraj rute za voznju. Laka ti zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Maj 8, 2020 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam potrebu da ovo podelim sa vama, ne znam: Boboški, (radosti života, sa "onim" sjajem u očima, drugu) Kepijada, Zlatibor, 2019. Noć pre društvo je, u sopstvenoj režiji i izvedbi, sviralo bluz. Dobar, pa je odgovarajuće i trajao. Onda smo vozili ceo dan, u stvari i duže od toga. Bio sam načet, od kilometara i padova. No, umesto da dođe po svoje, razređen osećanjem bratstva i zajedništva, umor se pretvorio u još jednu okasnelu zlatiborsku noć, drugu po redu. Sutradan ujutro, mrzovoljno sam napadao prve kilometre, sporo palim, treba mi vreme da uđem u ritam. Vozio sam prvi u maloj grupi, Boboška je to tražio od mene, stalno mi je govorio u našim retkim zajedničkim vožnjama: "Ti znaš put, ne zajebavaj", neposredno pre nego sam promašio skretanje ispod Velike Grude. Smejao se, nekim čudom odmoran i raspoložen. Vozili smo, gubili se i pronalazili često, celo prepodne, uvek uz smeh. Jurili se i igrali u grupi. Grešio sam neuobičajeno puno u navigaciji. Malo od istinski, malo i namerno. *** Bilo je rano popodne, već sasvim na kraju plana, sećam se pouzdano da smo bili negde iznad Seča Reke. Rešio sam, upravo zbog Boboške, tog veselog "namćora" koji je često kukao, a svaki put se u stvari radovao težem putu (!), koji je ceo dan vozio iza mene, koji se smejao, koji je bio najglasniji, u svakom društvu prirodno uvek u centru pažnje, rešio, dakle, baš zbog njega da napustim trek i pronađem zanimljiviji i teži spust niz planinu. Pronađem tako neku stazu i, ne govoreći nikome ništa, svi su naime bili potpuno sigurni da pratim plan i znam gde idem, umesto niz, krenem uz brdo. Iza, čujem kako zavrće od srca, nastupa teška Yamaha, znam ko je, radosno ne odustaje. Put se ubrzano komplikuje, u jednom trenutku ostajemo potpuno sami, nas dvojica, ali nastavljamo sve dok se još uvek nekakva trasa nije pretvorila najpre u usku stazu, a onda je i staze nestalo, pa nekim slalomom, kroz drveće i šiblje, stižemo do prelomnice, ispred nas je samo provalija. Jedno ništa, obraslo drvećem, pa tako u vrtaču! Okrenem se, spreman na Dedine prekore i žalbe "zbog mog avanturizma, sa lakim motorom", već sležem ramenima. Kad tamo, sudarim se sa užarenim pogledom onog istog dečaka, što prži motokros i ne odustaje: Dere se: "Ajde, idemo! Dalje, dalje!" "Ma gde dalje? Nema dalje", vičem ja. "Ma šta nema? Teraj dalje!!!", viče i Boboška, crven u licu, nestrpljiv, pun života, mlad, neustrašiv i nasmejan, svoj, sve gledajući onu rupu ispred nas! Posle smo se vraćali, sakupljali društvo na povratku, slušali kako nas psuju, malo od šale, malo od zbilje, i smeškali se pogledima ispod kaciga, koje su nas kao čuvale. Gledam te kako teraš dalje, onako nasmejan i pun života, kao tog dana. Malo koga sam cenio, u ovoj našoj pasiji, toliko kao tebe. Gledao si me kada sam kao mlad vozač grešio, i slao mi toplu podršku kasnije, kada ponekad nisam. Kada nama, koji smo ti bili sporedni u ovoj zemaljskoj avanturi, već toliko nedostaješ, ne mogu da zamislim kako je onima koji su zaista bili deo tvog života. Ako jednom avanturisti treba ikada poželeti mir, ja ti mir želim. Ako ne, pokaži im tamo ko smo i od čega smo! 29 1 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Zajedno smo radili i družili se na razne načine, avanturista širokog srca, bio i osto, milion posto, srećan put ti želim Bobi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 8, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan auuuu, blagi uzas. Vrhunski covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...