Sith 66 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za Tomos Automatic A5 Saturnus originalni far (ili makar kuciste fara posto staklo imam) i Saturnus stop svetlo original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5309 Napisano April 25, 2020 Ne silazi, 4769 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imašu u Moto Bike-u da kupiš nov saturnus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6564 Napisano April 26, 2020 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ima to kod njih...ali zajedno košta ko pola (nekog) Automatika. + - 60 €....ima i ceo za te pare, sa okruglim farom doduše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da ima u Moto Bike-u, to mi je zadnja varijanta. Treba mi kockasti far. Spakovao sam motorić skroz, samo mi još to ostalo, nego rekoh mozda neko od kolega ima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam automatika 91 godište sa kolibrijevom mašinom, A35s. I počeo sam da ga sređujem prošle godine. Mehanika završena, ali estetika još mora da se radi. Stavio sam okrugli far. Nisam imao paravougaoni. Hteo sam da ga farbam, ali ći videti šta i kako. Ubaci neku sliku da vidimo kako izgleda tvoja mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...