Prašinar 529 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,potreban mi je torex M14,nesta čačkam oko limuzine a nigde ga ne mogu naci u Srbiji da kupim,koriste ga uglavnom vw,audi grupacija,ako neko zna ili ima da proda neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 25, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Nije torex, nego torx KLJUČ NASADNI 1/2 WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Velicina E 14 mm 1/2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6564 Napisano April 25, 2020 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Torx mahom koriste francuzi. Wagen bude RIBA sistem...to je nešto drugačije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7626 Napisano April 25, 2020 Drug član, 2916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih u svakoj radnji sa alatim, pijaci, setu gedora, pitaj nekog da ti pozajmi od komsija, sigurno imaju.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5814 Napisano April 25, 2020 Drug član, 1368 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi treba 12 ugaoni muski torx, tj M14. Ima na par mesta. Torex sa gedorom 1/2 WWW.FORCEALATI.RS Torex sa gedorom 1/2 TOREX 12-UGAONI NA GEDORU 1/2 M14 L100 mm WWW.PRODAJAALATA.COM TOREX 12-UGAONI NA GEDORU 1/2 M14 L100 mm Ako si u NS dacu ti kontakt telefon. Meni je m12 bila oko 400/500din ili cak jeftinije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6564 Napisano April 25, 2020 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan 12ougaoni TORX....je RIBA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Slave74,taj mi treba,nemam pojma kako ja nisam naisao na taj sajt a guglao sam satima,taj mi treba,tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bigor je napisao: Ima ih u svakoj radnji sa alatim, pijaci, setu gedora, pitaj nekog da ti pozajmi od komsija, sigurno imaju. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Hvala Bigore,takav set imam,Slave mi je nasao sta mi je potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7626 Napisano April 25, 2020 Drug član, 2916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam i ja trazio za nosace vrata na Skodi, nigdje naci sa sitnim nutemПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za jadac,ako budes radio poslacu ti ja pa se posluzi mada tih setova xzn cini mi se da im je to oznaka ima u svakoj prodavnici auto delova samo sto je problem setovi idu do 12 mm i njih nije tesko naci,vw koristi 14 mm za kocione celjusti,18 mm za zadnju glavcinu tako da ako hoces nesta sam da uradis na autu dodjes u situaciju da gledas i pizdis a ne mozes mu nista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 25, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Na kupujem prodajem, poljska garnitura kupljena pre dvanaest godina. Trebalo mi za MG Rovera 25 kod zamene zaptivače glave motora. Odličan kvalitet, za male pare. Mislim da ih ima i sada "muška" i "ženska" garnitura na KP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...