boza_kg 4859 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 3680 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi su oplavili zvona kvačila, baš zato što su drndali gas na uzbrdici dok čekaju semafor, pa ovo teoretski ima smisla. Ali deluje totalno nepouzdano. A i nije mi nešto teško da držim kočnicu par minuta kad treba... Promenio April 23, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa u principu nije tesko...da... Ali nekad zatrebaju obe ruke da se nesto uradi...namesti...pogleda tel..ili sta god... Na motoru nisam imao taj problem zbog nozne kocnice...ali na skuteru... Tako da znaci ovaj gedzet... Prvi put sam se sreo sa tim na Hondi SH150...ima fabricki ugradjenu slicnu spravicu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 23, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Е ово је прави додатак , поготово ако се крене са женом на море 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2554 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 1124 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd -Aranđelovac auto putem samo do Ikee i u povratku od Ikee (ostalo preko Avale ,Ralje..) nekih 190km ukupno,potrošnja 3.8l na 100km. Ali ,nisam prelazio 90km/h..zbog razrade do prvog servisa. Oduševljen sam kako se skuter ponaša u krivinama i kako poteže iz 60 km/h do 90km/h. Kad se setim beverlija ovde vibracija uopšte nema u poređenju sa njim. Vraćao sam se po mraku,svetla odlična,duga nisu previsoka imaju finu širinu čak i u krivini pokrivaju fino onaj ugao puta u koji nije uperen far zbog krivine..Tako da neko dodatno osvetlenje nije hitno a da li ću ga i stavljati ne znam .. Amorte sam stavio na najmekše u povratku i kad sam sam to je pesma..U dolasku su bili na 3.Oseti se razlika po lošijem putu, 5-ca upija primetno bolje.Jedino me mrzelo da izduvavam zadnju gumu na 2.4 (sad je valjda 2.6 bara ,postavka za dvoje)tu bi dobio još mekoće za rupidžone. Dobro je pa sam poneo zimske rukavice za povratak.. Promenio April 23, 2023 član Džim Džarmuš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Да, то је то, ту око 80-90 је најлепша вожња и тако је и мени отприлике та потрошња. А и више сам пута спомињао да су му сватла изузетна. Promenio April 23, 2023 član ПИпезос 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 23, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Dobro je pa sam poneo zimske rukavice za povratak.. Razmisli o grejačima ručica.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano April 24, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ПИпезос je napisao: Е ово је прави додатак , поготово ако се крене са женом на море A da nije ta kutija malo mala za zenu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4859 Napisano April 24, 2023 Drug član, 3680 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte na offu, ali evo dole lepo objašnjeno kako izgleda pakovanje za more: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 24, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mrmiki je napisao: A da nije ta kutija malo mala za zenu Хаххаххахахааааа, то ти сигурно из искуства ... за моје женче је то ајд половина ствари Pre 2 sati, boza_kg je napisao: Izvinte na offu, ali evo dole lepo objašnjeno kako izgleda pakovanje za more: Аххахахххахахахахааааааааааааааааааа .... па оплаках, ево пети пут пуштам, ово је ХИТ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2989 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan A da nije ta kutija malo mala za zenu 2:Ja bi moju mogao da spakujem ako je presavijem na pola :-)Ako ona ovo pročita - NEKO MI JE HAKOVAO PROFIL... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4734 Napisano April 24, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drzimo se okvira teme. Zacas se tema zatrpa off-om. Hvala. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2554 Napisano April 25, 2023 Drug član, 1124 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезос Hajde kad sam već krenuo danas da te smaram za dodatnu opremu.. Kad stigneš jel možeš da mi odaš tajnu kako si nabavio kreš bar za svoj skuter. Poručio bih takav.. pošto Seba ne može da mi napravi. I da ...Da li si ga montirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 25, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Креш бар за C400GT сам набавио од Wunderlich-a посредством нашег колеге са форума @Baniša и његова цена тада према мени је била 275€ што је прихватљиво јер је цена на сајту 239€ а не испоручују за Србију, теби би било сигурно увећано за трошкове слања за Београд уколико се не провозаш колима до Србобрана Нисам га монтирао, једноставно нисам стигао (вала да сам га монтирао већ би била тешка фала на форуму са сликама) кад ухватим мало времена одем да се провозам а кад оћу да монтирам онда се деси неко кијамет време, сигурно ћу га монтирати после празника, NafetS ће ми прискочити у помоћ, незгодан је шраф који треба да се одврне испод фара а ја велик ко трокрилни орман па се тешко сагнути Wunderlich Systemschutzbügel C 400 GT schwarz WWW.WUNDERLICH.DE Maßgeschneiderter, perfekt integrierter und durchdachter Systemschutzbügel für den BMW Scooter C 400 GT. Dieser schwarz pulverbeschichtete Schutzbügel schützt nicht nur die... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2554 Napisano April 25, 2023 Drug član, 1124 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kad montiraš,provozaću se do tebe da vidim uživo da li odgovara par stvari oko kreša.. ... .... Tako da..bez pritiska Naravno ako budeš u mogućnosti da se nađemo.. @Banišada li je ova marža i dalje aktuelna obzirom da je na sajtu,cena ista kao kad je Giga kupovao?Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano April 25, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš da, cena je ista kao i tada. Rok isporuke je 2-3 nedelje.. Pomenuta cena je za crash bar u crnoj boji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2554 Napisano April 27, 2023 Drug član, 1124 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko možda ima workshop manual za c400gt?I ako ima,da li je voljan da ga podeli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Džim Džarmuš je napisao: Da li neko možda ima workshop manual za c400gt?I ako ima,da li je voljan da ga podeli? Ево и ја сам заинтересован за тај сервисни мануал има га не E-BAY https://www.ebay.com/itm/133967057090 Promenio April 27, 2023 član ПИпезос Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2554 Napisano April 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 1124 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan S'obzirom da nigde nisam našao adekvatnu zamenu za OEM navlaku,(koja i ne postoji u ponudi kod BMW) pontis iz KV mi je sašio ovu navlaku za sedište. Njihova najveća mi je bila velika a prva "ispod"mala, kao i kod ostalih proizvođača. Ova moja je 130×90 cm (mogla je biti od 5-10%manja..). Generalno sam zadovoljan,nije nešto lepa ali je materijal nepromočiv za razliku od oxfordove koja je puštala vodu kao sredovečan muškarac. Veći mi je problem što bmw jako dobro dihtuje na spoju sedišta i spremišta motora ,čak ima i masivan keder. Jedva zatvorim sedište ali ok kad se lepo namesti ide to lepo. edit. platio sam je 1500 rsd uključujući bakšiš za momka iz dostave. Promenio April 28, 2023 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2989 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu takvu već 3 godine. Ista je i danas kao kad sam je kupio i dalje je nepromočiva. Čak nije ni izbledela, mada nije bila konstantno na suncu. Prao sam je nekoliko puta jer je bila prljava od kiše i od mačaka.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2989 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan @Baniša Успешно намонтиран креш-бар од Wunderlich-a ... а сад да нађем неке магленке на алију или овде у домаћој понуди Promenio April 29, 2023 član ПИпезос 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2554 Napisano April 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 1124 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Al mu je čučnulo Kako ti se čini? Ima li tu čvrstine duž cele šipke ili se ugiba na gurku rukom? Promenio April 29, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Са обзиром на колико се шрафова држи, делује поприлично чврсто и компактно ... мени је ово сасвим ок, кинези на алију имају мало проширени модел креш-бара који штити и део на горе према BMW знаку и кошта око 100€ али је поштарина око 300€ тако да сам се ја одлучио за ову варијанту Promenio April 29, 2023 član ПИпезос 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano April 29, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ПИпезос je napisao: @Baniša Успешно намонтиран креш-бар од Wunderlich-a ... а сад да нађем неке магленке на алију или овде у домаћој понуди Imam jedne za preporuku ali su možda malo velike.. Prodaju se u Euro Partu, delovi za kamione.. Zovu se Euro Strands- Siberia Qube. Za oko 7-8000 po komadu. Najveći snop je do 60m a bacaju do 330m svetlost. Otprilike su dimenzije 7x7 cm, vredi ih pogledati Hvala @ПИпезос 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 29, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Baniša je napisao: Imam jedne za preporuku ali su možda malo velike.. Prodaju se u Euro Partu, delovi za kamione.. Zovu se Euro Strands- Siberia Qube. Za oko 7-8000 po komadu. Najveći snop je do 60m a bacaju do 330m svetlost. Otprilike su dimenzije 7x7 cm, vredi ih pogledati Мало су повелике, сад видех 7х7 је сама лампа без носача, то би пре легло на неког ГС-а ... а да сија брутално то јесте Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...