Gavrilo87 38 Napisano Maj 9 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stalno ga vidjam tu, radim u Knezu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 29 Napisano Avgust 21 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam ponudu za servis na 40,000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 29 Napisano Avgust 21 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan 104k dinara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6007 Napisano Avgust 21 Ne silazi, 4464 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan vrh! Brzo rezerviši da se ne rasproda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1936 Napisano Avgust 21 (promenjeno) Drug član, 550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @cdraskovic kolega prvo čestitke na kilometraži, koliko sam ispratio za nešto više od 2 godine si nakucao 40k km. Ne znam kuda si se sve vozikao, ali bez uvrede, na ovoj kilometraži može da ti pozavidi 95% foruma među njima i ja. Nešto vraćam film jel si ti u BMW viber grupi skoro kačio slike sa Krfa? S obzirom da je tvoj primerak dokazan, to jest nisi imao nikakvih gremlina itd. i da ga je realno sa tom kilometražom teško prodati, ja bih ga terao dok ne crkne i ne bih servisirao u ovlašćenom samo zbog garancije. Postoji statistika u kom periodu nakon kupovine novog se dešavaju krupni kvarovi zbog kojih garancija zlata vredi, ali u tvom slučaju se ne bih sekirao i da propadne garancija. Uz propisno održavanje kod dobrog majstora mislim da imaš ti još puno kilometara u sreći da pređeš, a cene servisa će biti daleko niže. Promenio Avgust 21 član vucko23 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1013 Napisano Avgust 21 BJB Maxi Scooter Club, 2187 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Мене занима шта се ради на 40 к, шта је све укључено у сервис Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6007 Napisano Avgust 21 (promenjeno) Ne silazi, 4464 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vrv isto što i na 20.000, samo je u međuvremenu onaj doktor skuterskih nauka dobio i nobelovu nagradu, pa je sad skuplji radni sat. Promenio Avgust 21 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 29 Napisano Sreda u 19:49 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta se radi na 40k. Ja sam u ovih dve godine i dva meseca vozikao po gradu, vikendom po Srbiji (Zlatibor, Tara, Kladovo, Bela Crkva, S. Mitrovica, Divčibare, Rudnik, Fruška Gora), išao do BIH (Skelani, Bratunac, Bijeljina), a od dužih vožnji sam dva puta bio na moto skupu u Trebinju i sad skoro sam sa ženom napravio turu do Neuma i Korčule (6 dana, 1,400 km). Vozim ga i zimi, samo ne vozim kad je sneg i baš kad je ispod nule zbog leda na putu. Planiram dogodine da se upustim na čuvene Italijanske Dolomite i sve one prelaze (pasove ;-)). 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3591 Napisano Sreda u 20:15 Drug član, 1692 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Taj skuter se iznajmljuje za ture po Alpima vec dugo .Napravili su ga da bude laksi i slabiji od c650gt a da moze otvoren put+grad.Stvarno su sve lepo odmerili.. i dalje najbolji proizvod.Za visoke za niske ..ma sve. Ostalo je overkill za grad realno, na čelu sa c650gt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 97 Napisano Četvrtak u 17:41 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugim recima, ako se uzmu u obzir troskovi redovnog i velikog servisa, kao i godisnje registracije i sve to preracuna u gorivo, ispada da na 40.000 predjenih kilometara trosi 2 litre vise goriva (u novcu) na 100 predjenih kilometra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6007 Napisano Četvrtak u 17:45 Ne silazi, 4464 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je to u dramima? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3591 Napisano Četvrtak u 17:48 Drug član, 1692 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @sgolubu poredjenju sa kojim modelom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 97 Napisano Četvrtak u 17:57 (promenjeno) U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom konkretnom modelu (primeru), gledam iznos na fakturi, pa na osnovu toga kalkulisem Promenio Četvrtak u 17:59 član sgolub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6007 Napisano Četvrtak u 18:16 Ne silazi, 4464 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Šalu na stranu, da li si ukalkulisao i da na 20.000 km ide isto servis oko 100 iljadarke? I to kod kolege koji mnogo vozi, pa pređe 20k godišnje. Ko manje prelazi, ima i mali godišnji servis između. A i cena benzina se menja na nedeljnom nivou. I tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...