Jump to content

Moto Zajednica

BMW C 400 GT

Recommended Posts

• Drug član, 550 postova
  • Motocikl: Nmax 155

@cdraskovic kolega prvo čestitke na kilometraži, koliko sam ispratio za nešto više od 2 godine si nakucao 40k km. Ne znam kuda si se sve vozikao, ali bez uvrede, na ovoj kilometraži može da ti pozavidi 95% foruma među njima i ja. Nešto vraćam film jel si ti u BMW viber grupi skoro kačio slike sa Krfa?

S obzirom da je tvoj primerak dokazan, to jest nisi imao nikakvih gremlina itd. i da ga je realno sa tom kilometražom teško prodati, ja bih ga terao dok ne crkne i ne bih servisirao u ovlašćenom samo zbog garancije. Postoji statistika u kom periodu nakon kupovine novog se dešavaju krupni kvarovi zbog kojih garancija zlata vredi, ali u tvom slučaju se ne bih sekirao i da propadne garancija. Uz propisno održavanje kod dobrog majstora mislim da imaš ti još puno kilometara u sreći da pređeš, a cene servisa će biti daleko niže.

Promenio član vucko23
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 2187 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Мене занима шта се ради на 40 к, шта је све укључено у сервис

• Ne silazi, 4464 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Vrv isto što i na 20.000, samo je u međuvremenu onaj doktor skuterskih nauka dobio i nobelovu nagradu, pa je sad skuplji radni sat.

Promenio član boza_kg
  • Haha 1

• U prolazu, 13 postova

Evo šta se radi na 40k. Ja sam u ovih dve godine i dva meseca vozikao po gradu, vikendom po Srbiji (Zlatibor, Tara, Kladovo, Bela Crkva, S. Mitrovica, Divčibare, Rudnik, Fruška Gora), išao do BIH (Skelani, Bratunac, Bijeljina), a od dužih vožnji sam dva puta bio na moto skupu u Trebinju i sad skoro sam sa ženom napravio turu do Neuma i Korčule (6 dana, 1,400 km). Vozim ga i zimi, samo ne vozim kad je sneg i baš kad je ispod nule zbog leda na putu. Planiram dogodine da se upustim na čuvene Italijanske Dolomite i sve one prelaze (pasove ;-)).

Snimak ekrana 2025-08-27 213809.png

Snimak ekrana 2025-08-27 213955.png

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

• Drug član, 1692 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Taj skuter se iznajmljuje za ture po Alpima vec dugo .Napravili su ga da bude laksi i slabiji od c650gt a da moze otvoren put+grad.Stvarno su sve lepo odmerili.. i dalje najbolji proizvod.Za visoke za niske ..ma sve.

Ostalo je overkill za grad realno, na čelu sa c650gt.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: Sym cruisym 300

Drugim recima, ako se uzmu u obzir troskovi redovnog i velikog servisa, kao i godisnje registracije i sve to preracuna u gorivo, ispada da na 40.000 predjenih kilometara trosi 2 litre vise goriva (u novcu) na 100 predjenih kilometra

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: Sym cruisym 300

Na ovom konkretnom modelu (primeru), gledam iznos na fakturi, pa na osnovu toga kalkulisem

Promenio član sgolub

• Ne silazi, 4464 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Šalu na stranu, da li si ukalkulisao i da na 20.000 km ide isto servis oko 100 iljadarke?

I to kod kolege koji mnogo vozi, pa pređe 20k godišnje. Ko manje prelazi, ima i mali godišnji servis između. A i cena benzina se menja na nedeljnom nivou🙂. I tako...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja