andrej. 4425 Napisano Četvrtak u 12:39 BJB Maxi Scooter Club, 1343 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Garancija se uglavnom aktivira u prvih godinu dana, pa i manje.. van toga puno redje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7183 Napisano Četvrtak u 12:53 Ne silazi, 5181 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako deliš iskustva, mislim da su veoma dragocena! Statistika kaže da se problemi najčešće dese u prvoj, eventualno drugoj godini eksploatacije, usled eventualnih fabričkih propusta. Ako potraje toliko bez problema, dobra je verovatnoća da će potrajati i nekoliko narednih godina isto tako. Naravno, ima i suprotnih primera, ali većinom ovo stoji. A brendovi često koriste dugu garanciju da vežu kupca za sebe i da ga muzu. Jednostavno je tako, dobiju tako mnogo više novca od održavanja, prodaje potrošnog materijala... nego što eventualno izgube na popravkama i zamenama. Sve u svemu, na tebi jeste da odlučiš šta ćeš i kako. Po meni, a i mnogim kolegama verujem, dobro je da sam znaš da obaviš osnovne radnje tipa zamene ulja i filtera i sl, ali i da imaš dobrog majstora od poverenja, koji će se brinuti o tvom vozilu po dobrim praksama, prijateljski i ekonomično, onoliko koliko je to moguće naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 47 Napisano Četvrtak u 12:59 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju ja sam već ko na iglama za sutra (Trebinje ), tako da će za ovaj vikend da padne još koja hiljadarka km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 238 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Pričao sam sa AI dosta na temu ovog skutera i kaze: Šta NE kvari se skoro nikad ECU (motorni kompjuter) ABS modul ubrizgavanje glavni električni sistem to je vrlo robustno Našao je i da je najveća km na internetu bila 65k tj neko ga je prodavao u fr i da je i tada bio u jako dobrom stanju i imao samo sitnije kvarove u smislu da može svaki majstor da ih odradi. Delove koji se troše već menjaš, ostalo je poprilično novo. Nezahvalno je savetovati šta da uradiš. U mom slučaju ako mi prethodno ne dosadi tj ne prorade leptirići, plan je da ga zadržim i vozim dok može bilo on bilo ja , na 20k km će biti negde godinu dana pred kraj garancije tako da najverovatnije prelazim kod privatnika za veliki servis i sve naredne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...