Marko05 5578 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Dokon mozak đavolje igralište. Izolacija, selo, okolo brda, idealno za neki cross-ić i u šumu. Postajući polovne, naletim na nešto, meni vizuelno, zanimljivo. Yamaha Tdr WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tdr, 1991. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 111111 km, Vrnjačka Banja... Ali pošto o cross/enduro motorima bas ne znam nista, rek'o da se posavetujem. Zanimaju me iskustva, dobre, loše strane ovog motora i eventualno ako neko poznaje dotični motor da mi kaže da uopšte vredi da se ode i pogleda? Ako neko ima sta zanimljivo za prodati do nekih 500-600e, sa ili bez papira, iz kategorije "za po šumama i livadama" neka ponudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ide opasno dobro ali i trosi opasno Tdr ima livene felne. Ove su verovatno od nekog drugog motora. Moj prvi motor je tdr. Za sumu i offroad nije. Vise je motor za asfalt samo sto izgleda malo divlje. Po meni bolje juri nesto drugo sto je predvidjeno za offroad. Ovo nije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, bopk je napisao: Ide opasno dobro ali i trosi opasno Tdr ima livene felne. Ove su verovatno od nekog drugog motora. Moj prvi motor je tdr. Za sumu i offroad nije. Vise je motor za asfalt samo sto izgleda malo divlje. Po meni bolje juri nesto drugo sto je predvidjeno za offroad. Ovo nije. Znači fullcross? Pa i ja vise vucem ka tome, al ovaj mi nesto zapadne za oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaj i ovo sa foruma, možda će biti od pomoći. Cena 700, nije zadnja, mnogo uloženo? Delovi? Na kraju ćeš ipak sam odlučiti. Srećna kupovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 18, 2020 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ova iz oglasa prodaje duze vreme. (Sto ne mora da znaci da je losa) Ja s vremena na vreme pogledam oglase, razmisljam se da uzmem jednu za do posla i nazad Doduse meni se vise svidja ona kasnija koja lici na tdm, mada svi kazu da ove prve mnogo bolje idu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam, za po šumi 250 ccm minimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Blueser je napisao: Da dodam, za po šumi 250 ccm minimum. Pa vise je to makadam i livade, mada povuklo bi me u šumu sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...