Dudico 581 Napisano Utorak u 23:19 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer - BMW R1200GS LC - BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Usuto 10w60 Pro4 u LC, još uvek nedovoljno km za neki ozbiljniji feedback ali ima neke nijanse razlike u odnosu na 10w50 Pro4, ne mogu da kažem ni bolje ni lošije u ovom trenutku, već samo da se oseća neka razlika... @đunta "uz još neki zahvat na razvodu ventila motor se više ne čuje i ide bolje"... koji tip zahvata? je li DIY ili zahteva ozbiljnije prepravke i specijalne BMW alate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 360 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan @đunta Hvala na informaciji za karticu. Konkretno na ulja je popust 20%, što uopšte nije malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4824 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 6956 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rapax je napisao: @đunta Hvala na informaciji za karticu. Konkretno na ulja je popust 20%, što uopšte nije malo. Ma nema na čemu. Cena i bez popusta bi bila dobra jer se radi i vrhunskom ulju. Imali su oni još bolje, Pro 4 Plus, trkaći kvalitet ali aditiviran za ulicu i dug interval zamene, međutim, ispostavilo sa da je "običan" Pro 4 više nego zadovoljavao kupce i taj top nije imao neku značajnu prodaju i onda su samo proširili gradacije. @Dudico, agregat mora da bude malo tiši, lepše kao da radi i da se bolje šalta, mada kod vodenjaka to uveliko zavisi od stanja kardana i diferencijala, odnosno samog kliznog spoja. Što se tiče razvoda ventila, kod svakog motora je manje više problematičan jer je na kraju magistrale, prija gušće i lepljivije ulje. Mnogi misle da se bez analize ulja ne može utvrditi kvalitet, što nije baš sasvim tako. Ulje koje spada u koje se drži nisu baš istog kvalitera. Urađen je tek prvi motor i još je rano doneti sud, bez obzira što je to meni već stari štos i što vlasniku i prijtelju održavam barem 300.000km BMWe kroz proteklih više od decenije, sve vreme na Silkolenima. Da ne idemo u off, ima viber grupa gde ja držim uglavnom banku, a inače se BMW pooulacija presilila na viber i tamo se debatuje na miru. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 296 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx, Hayabusa gen 1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel beše ima delmax u Vinči ili Leštane? Nešto mi u glavi da sam video negde na smederevcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...