Dudico 581 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer - BMW R1200GS LC - BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Usuto 10w60 Pro4 u LC, još uvek nedovoljno km za neki ozbiljniji feedback ali ima neke nijanse razlike u odnosu na 10w50 Pro4, ne mogu da kažem ni bolje ni lošije u ovom trenutku, već samo da se oseća neka razlika... @đunta "uz još neki zahvat na razvodu ventila motor se više ne čuje i ide bolje"... koji tip zahvata? je li DIY ili zahteva ozbiljnije prepravke i specijalne BMW alate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 355 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan @đunta Hvala na informaciji za karticu. Konkretno na ulja je popust 20%, što uopšte nije malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4822 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 6956 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rapax je napisao: @đunta Hvala na informaciji za karticu. Konkretno na ulja je popust 20%, što uopšte nije malo. Ma nema na čemu. Cena i bez popusta bi bila dobra jer se radi i vrhunskom ulju. Imali su oni još bolje, Pro 4 Plus, trkaći kvalitet ali aditiviran za ulicu i dug interval zamene, međutim, ispostavilo sa da je "običan" Pro 4 više nego zadovoljavao kupce i taj top nije imao neku značajnu prodaju i onda su samo proširili gradacije. @Dudico, agregat mora da bude malo tiši, lepše kao da radi i da se bolje šalta, mada kod vodenjaka to uveliko zavisi od stanja kardana i diferencijala, odnosno samog kliznog spoja. Što se tiče razvoda ventila, kod svakog motora je manje više problematičan jer je na kraju magistrale, prija gušće i lepljivije ulje. Mnogi misle da se bez analize ulja ne može utvrditi kvalitet, što nije baš sasvim tako. Ulje koje spada u koje se drži nisu baš istog kvalitera. Urađen je tek prvi motor i još je rano doneti sud, bez obzira što je to meni već stari štos i što vlasniku i prijtelju održavam barem 300.000km BMWe kroz proteklih više od decenije, sve vreme na Silkolenima. Da ne idemo u off, ima viber grupa gde ja držim uglavnom banku, a inače se BMW pooulacija presilila na viber i tamo se debatuje na miru. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 296 Napisano pre 54 minuta Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx, Hayabusa gen 1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel beše ima delmax u Vinči ili Leštane? Nešto mi u glavi da sam video negde na smederevcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...