Lukac 1386 Napisano April 11, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Diversion 900S, god 1997, uvezena u decembru 2019 iz Svajcarske,registrovana na mene krajem januara,50000km pravih, u Svici jedan i prvi vlasnik, god 1943,zadnje tri god zbog bolesti nije vozen, kupljen na licitaciji, sa svom dokumentacijom i garancijom. Motor je u A1 stanju , ljudi sa foruma znaju da su moji kriterijumi visoki, pa cu slobodno reci da ovakav primerak odavno nije bio kod mene. Od dodatne opreme ulozio sam: povisen vizir, siri Lucas volan, druga ogledala, lepsa, teflonska kociona creva,sediste, dodatni farovi, led svetla,utikac sa voltmetrom,nosaci za tri kofera (ide top case a po zelji i sva tri kofera),prednji zmigavci, polirane i plastificirane felne, svi originalni delovi idu uz motor.Radi kao sat, ne cuje se nijedan lanac, uradjeni svi servisi i stavljen nov akumulator, svecice, filter za vazduh- znaci kljuc u bravu i vozi.Cena za forumase 2200e. Razlog prodaje- posto nisam uspeo da prodam Triumpha, verovatno cemo njega voziti letos. Magna 1100 ce biti restaurirana tek za mesec i vise dana. Pozdrav svim forumasima i STAY AT HOME.Lukac 063 339530, 011 8484211 9 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22417 Napisano April 11, 2020 Integrisan, 9613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepota za videti kamoli za voziti! Cisto i pedantno, samo da se nastavi sa uzivanjem i odrzavanjem Mmmmmmm! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 11, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor bas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17527 Napisano April 11, 2020 Integrisan, 5162 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano April 11, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav je (samo bez opreme ) stigao iz Svice , palio radio, ja otvorio karbove, kao ajd da pogledam ono nov kitovi stavljeni, bio sam zbunjen, nemam sta da radim, hahaha. Nego narucena su dva auspuha za nju nadam se da ce stici, a u decembru mi je stigao jedan umesto dva, pa ce ici verovatno uz motor, evo slike ovog jednog sto sam kupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 11, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan A kolko taj jedan?Sent from my SM-A530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano April 11, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Za ljude sa foruma 50e toliko sam ga platio sa nalepnicom i db kilerom, meni jedan ne igra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 11, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Samo db kiler sam prošle godine platio toliko Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan jel ovaj auspuh za levu stranu motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 11, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Cena vise od korektne. I meni se cini da je za levu stranu. Sent from my SM-A530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano April 11, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnica nije zalepljena moze i leva i desna strana, samo sam je stavio za slikanje, sorry Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Lukac said: Nalepnica nije zalepljena moze i leva i desna strana, samo sam je stavio za slikanje, sorry hvala na pojasnjenu. Imam neke interesante prosledicu im! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lep primerak, ja bih pre sacekao kupca za Triumph mozda ulozio u registraciju radi lakse prodaje, nije mi samo jasno kako se jos nije pojavio kupac za isti jer su smesne pare za njega i XJ 900 vozio dok ne bude gotova Magna. Znam koliko si zeleo u ovom trenutku da imas motor spreman za put, a Yamaha moze na put u trenutnom stanju sigurnih 10.000km, a ni na ulje da ne pomislis. Nisu ga za dzabe proglasili u top 10 ikada napravljenih motorcikala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...