jax 0 Napisano April 10, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da mi kaze sta moze biti razlog trokiranja?Motor mi u leru prima gas u fulu,vrti ga u blokadu lagano,ali kada krenem u voznju sa njim jednostavo oko 6000-7000 obrtaja krece da trokira,i nema punu snagu!Dali je mozda do odnosa gorivo-vazduha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2843 Napisano April 10, 2020 Ne silazi, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако у месту врти до краја а у вожњи гуши претпостављам да да је превише ваздуха у питању. Провери шта се дешава у филтер кутији.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17645 Napisano April 10, 2020 Integrisan, 5219 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze kolega proveri kutiju filtera i gume oko karburatora. Mozes dok radi na leru uzeti wd sprej i prskati oko njih. Ako spusti obrtaje da ce se ugusiti, pusta vazduh. Karb ne bi trebalo da ima veze ako vrti na leru lepo, isto bi bilo u voznji. Tako da je nesto drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jax 0 Napisano April 10, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Krokodilo je napisao: Ако у месту врти до краја а у вожњи гуши претпостављам да да је превише ваздуха у питању. Провери шта се дешава у филтер кутији. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Skinuo sam filter kutiju i stavio sprint filtere 4 komada,jedino primecujem da mi na auspusima vise garavi(dali je moguce da dobija vise goriva a manje vazduh?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17645 Napisano April 10, 2020 Integrisan, 5219 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, jax said: Skinuo sam filter kutiju i stavio sprint filtere 4 komada,jedino primecujem da mi na auspusima vise garavi(dali je moguce da dobija vise goriva a manje vazduh?) To mozes videti po svecicama a i po ponasanju motora. Ako dobija vise vazduha, nece dobro raditi na leru, slabo ce da povlaci, . Ako ti se javlja neko pucanje u toku ubrzanja ili trzanje moze biti i do neke svecice. To ti je najlakse proveriti. Mada ako kazes da je na leru ok totalno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2843 Napisano April 10, 2020 Ne silazi, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam filter kutiju i stavio sprint filtere 4 komada,jedino primecujem da mi na auspusima vise garavi(dali je moguce da dobija vise goriva a manje vazduh?)Е ту си се зајебо, ништа нема боље од оригиналну филтер кутију. Спринтове само за скремблере, бобере и к.рејсере.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2843 Napisano April 10, 2020 Ne silazi, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan И још треба да знаш да су карбуратори у крутој вези преко кутије, без ње само на гуменим спојкама јављају се вибрације које се преносе на пловке, па поремечај нивоа горива па бла...бла.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2843 Napisano April 10, 2020 Ne silazi, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam filter kutiju i stavio sprint filtere 4 komada,jedino primecujem da mi na auspusima vise garavi(dali je moguce da dobija vise goriva a manje vazduh?)Део бр.1 убацује додатни ваздух под притиском кад се мотор крече а Вентуријеве тубе бр.2 које си избацио а стоје на улазу карбуратора дају додатно убрзање ваздуха у одреџени режим рада. Има ту доста математике.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano April 11, 2020 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Za početak izvadi ta 4 govanca od filtera i baci ih u smeće, i vrati nazad fabrički airbox (filter kutiju) i stavi nov fabrički filter. Onda pretresi usisne gume na karburatorima. I na kraju, nije na odmet da se pregledaju i prešteluju karburatori 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 11, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam "aftermarket" filteri zahtevaju dodatno podesavanje karbova da bi masina radila kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2843 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Спринт филтри имају вечи пропуст ваздуха и требају друге дизне да би радили као што треба, само штелка смесе није довољна.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...