zemunac72 1452 Napisano April 20, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bajkersko srce je u njemu. Sve ce to biti kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano April 20, 2020 Drug član, 1699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ura za Hornya, Mario tebi hvala na lepim vestima, a pošto nas sutra opet puštaju na kašičicu, pazite se da ne zavrcete gas preterano, i ne zalegnete pored drugara i kolege nam koga dozivamo i molimo se na sve nacine da se vrati u normalu, da može sam u toalet, da psuje, smeje se i uziva unaokolo.Horny drži se, navijamo svi za tebe u ovim ludim I teškim vremenima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano April 20, 2020 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sretan sam zbog njega... Izdrzi drug, izdrzi!Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 20, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Moja podrška za brzi oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8321 Napisano April 20, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Даће Бог, биће то добро, Христос Воскрсе, срећан ти празник @HornY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano April 21, 2020 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo da nam se Igor najzad sam javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano April 21, 2020 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Mislimo na tebe.Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano April 22, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim temu.. I ja na toj deonici malo preterujem, najčešće tuda i vozim. Naročito baš pre te pumpe ide za redom nekoliko blagih krivina koje prosto neodoljivo mame.. Brz oboravak kolega! Najgore je kolko vidim prošlo, hvala Bogu! Drži se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano April 22, 2020 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Horny je dobro. U stabilnom je stanju, budan je, komunicira sa lekarima. Ne može da priča jer mu se grlo nije oporavilo od intubacije. I dalje je u šok sobi jer lekari žele još neko vreme da prate stanje. Verujem da će uskoro biti prebačen na ortopediju pa ce moći i sam nešto da napiše. 28 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano April 22, 2020 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Super su to vesti bravo! Želim mu brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano April 22, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Za ne poverovati kakav splet događaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5559 Napisano April 22, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu! Samo jako majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se mladicu. Molim se za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BURBONSKI 25 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam. Dobro sam. Butna kost, casica, nagnjecena karlica. Odlicno sam prosao. U jakim sam bolovima i nisam spavao. Operacija je u pon, ali mozda i danas. Jesam malo zategao, ali ne 150. Oduzeo mi prednost kao u GTA, a bio sam siguran da se mimoilazimo. JbgZelim ti brz oporavak! Cuvaj seSent from my SM-G973F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzudi 7 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se kolega. Drzim palceve da sve bude dobro. Uz tebe smo. Brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano April 27, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Mario Marko kako je Horny? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano April 27, 2020 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, zemunac72 said: @Mario Marko kako je Horny? Dobro je, oporavlja se polako. Grlo mu je ok pa normalno govori. Uskoro ga prebacuju na ortopediju što govori da je sve ok osim preloma koje ima. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Horny jesi li dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4488 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ako treba nesto da se pogura sa vma - zovite... nisam ranije video temu , ali kapiram da ceo forum vec zna da moze da me cimne za sve sto treba krv, plazma, trombociti 22 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dve kile belog... Svaka čast Darko, vazda sam te nominovao za viteza. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek počeo da čitam temu pa sam na trećoj stranici osjetio zebnju kako će sve da se završi nakon onih loših vijesti. Na svu sreću i našu radost, zasjalo je sunce na kraju tunela, pokazala se duga poslije kiše i ja navijam za Hornyja! @HornY Samo čelik u rukama i led u venama druže, tako se gorštaci bore! Idemo dalje za iste pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 7, 2020 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo da javim, pošto nije bilo vesti nekoliko dana. Igor je dobro, izašao je na ortopediju, čeka još jednu intervenciju na nozi ali osim toga je odličan. Čujemo se svakoga dana, osim noge nema nikakvih posledica. Verujem da će se javiti ovde kada bude dobio neki normalan telefon koji može na internet. Hvala svima na podršci i lepim željama. 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 7, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Uff dobro je. Drzi se junace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Maj 7, 2020 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu ,da se izvlači polako ,koliko je tanka ta linija života..........Daće Bog ,biće sve kako treba ,da si živ i zdrav i da sa nogom bude sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Igore @HornY, brt, brz oporavak ti želim, pa da opet peglamo do ZL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...