srbac 2413 Napisano April 10, 2020 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 187, bio mi je ok crossruner. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 10, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 189cm nisam ga vozio, sedeo sam na njemu, šta ja znam " veći sam od njega" a trebalo bi drugačije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 11, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Kriterijume koje sam postavio mogu da zaboravim,.........ponuda je izuzetno mala........strane oglase još nisam pogledao........... Ali, našao sam neke alternative........... Triumph Tiger Explorer 1200 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph Tiger Explorer 1200, 2013. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 68000 km, Sopot. Cena 7.399 € - Motori - Polovni... BMW R 1200 RT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R 1200 RT, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 49500 km, Ub. Cena 6.950 € - Motori - Polovni Automobili Honda vfr1200 vfr 1200 vfr WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda vfr1200 vfr 1200 vfr, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 38000 km, Niš. Cena 7.300 € - Motori - Polovni Automobili Triumf sam čuo da je kvalitetan, ali opet samo čuo/čitao........ne znam ko bi u Beogradu osim ovlašćenog mogao da servisira isti ako dodje do većeg zahvata.......... BMW, otvaram pandorinu kutiju o održavanju, dobar dan = 100 eur, predostavljam da priča ide tim putem......... VFR mi je od ovih najzanimljiviji, probao sam taj model, položaj mi nije idealan,.......... Ono što spaja sva tri motora je da su iz CH,.........novi trend? E sad, imamo Sopot, Ub i Niš........pa ako neko poznaje prodavce, posebno za motor iz Niš, dodatna insajderska informacije bi bila značajna............ Razgledaću kada se bude normalizovalo stanje oko registracije, iako je sada moguća kroz neke birokratske zavrzlame, ali ne žuri mi se toliko.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1866 Napisano April 11, 2020 Drug član, 2862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Triumph TIGER EXPLORER XC 1200 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph TIGER EXPLORER XC 1200, 2012. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 59000 km, Novi Sad. Cena 8.200 € - Motori... Nešto skuplji ali prepun opreme Servis može i kod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Marko011 said: Kriterijume koje sam postavio mogu da zaboravim,.........ponuda je izuzetno mala........strane oglase još nisam pogledao........... Ali, našao sam neke alternative........... Triumph Tiger Explorer 1200 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph Tiger Explorer 1200, 2013. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 68000 km, Sopot. Cena 7.399 € - Motori - Polovni... BMW R 1200 RT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R 1200 RT, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 49500 km, Ub. Cena 6.950 € - Motori - Polovni Automobili Honda vfr1200 vfr 1200 vfr WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda vfr1200 vfr 1200 vfr, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 38000 km, Niš. Cena 7.300 € - Motori - Polovni Automobili Triumf sam čuo da je kvalitetan, ali opet samo čuo/čitao........ne znam ko bi u Beogradu osim ovlašćenog mogao da servisira isti ako dodje do većeg zahvata.......... BMW, otvaram pandorinu kutiju o održavanju, dobar dan = 100 eur, predostavljam da priča ide tim putem......... VFR mi je od ovih najzanimljiviji, probao sam taj model, položaj mi nije idealan,.......... Ono što spaja sva tri motora je da su iz CH,.........novi trend? E sad, imamo Sopot, Ub i Niš........pa ako neko poznaje prodavce, posebno za motor iz Niš, dodatna insajderska informacije bi bila značajna............ Razgledaću kada se bude normalizovalo stanje oko registracije, iako je sada moguća kroz neke birokratske zavrzlame, ali ne žuri mi se toliko.......... Prodavac iz Uba, malo čudniji, nije nešto spreman za razgovor ,dogovor... Krut. Ali po preporuci, pa onda po mom iskustvu dovozi motore u dobrom stanju. Padne na sitnim stvarima, guma 90% a zapravo nije, tank torba mu je zaštitni znak i svakog zajebe za nju... da probaš motor, pa ako baš moraš... Ali motori generalno budu dobri, godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 11, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Jovica iz Uba.... Zaštitni znak mu je pušnica za meso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1866 Napisano April 11, 2020 Drug član, 2862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A što ne Meni lično lepši i od BMW-a i VFR-a Kawasaki Versys 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Versys 1000, 2012. godište, Touring, vozilo prešlo 65399 km, Beograd. Cena 5.550 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12726 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 7371 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema "više" motora za manje pare od "Versysa 1000". Najviše se dobija za uloženo. Ovo ostalo sem njega je blizu novog motora, na primer novi strom a da ostatak iskreditiraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Alekre said: Nema "više" motora za manje pare od "Versysa 1000". Najviše se dobija za uloženo. Gde si video Kawasaki da je motor To je u početku bio agregat za struju. Što znači da ne može da se pokvari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8689 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A što ne Meni lično lepši i od BMW-a i VFR-a Kawasaki Versys 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Versys 1000, 2012. godište, Touring, vozilo prešlo 65399 km, Beograd. Cena 5.550 € - Motori - Polovni Automobili Išao sam da gledam taj motor i ozbiljan je krš. Spustili su mi cenu odmah na 5000. Procureli prednji amortizeri, padao na desnu stranu, nema akumulator, gume ne baš sjajne, ozbiljni tragovi korišćenja, ružni koferi i preglomazni (za moj ukus).Moj utisak je da je motor koristio neko ko uopšte ne mari za svoje stvari, mada se i ja vodim tim da sam ja njega kupio, a ne on mene, ali uvek se trudim da mi motor, ako ne izgleda kao nov, bude mehanički u što boljem stanju, što kod ovog ništa od navedenog nije slucaj. Marko će ga sigurno zaobici, jer mu je estetski odbojan, ali i drugi da znaju da nije dobar primerak. Treba ga platiti oko 4000 i srediti ga da bude MOTORČINA, kakav inače jeste..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije ovo sport touring BMW k 1300 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW k 1300 S, 2012. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 58018... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 11, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Znaci samo tehnodrom ima motore @dvlns koliko te placaju za epp @ProMaster je lepo zaključio da je za 5000 eur / stariji motor verovatno lakse naći. Zato gledam sada sve opcije, i suzuki 1250. @JevtaNS poznajes motor? Vidim po računu da je svašta nešto radio u jednom cugu, inače lepotan. Komentarisao sam dizajn proslog modela vrsysa na drugoj strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Marko011 ma ok eto placaju ali slabije sad kriza je. Nekako mi se ucinilo da sport touring motor i triumph ili versus nemaju bas dodirnih tacaka. Inace ako ces da preskaces cifru ja bih ovo gledao a da ostajemo u sport touring domenu Suzuki GSX S1000F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX S1000F, 2017. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1866 Napisano April 11, 2020 Drug član, 2862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko011 Da poznajem motor puno uloženo lepo se vozi prodaje ga zbog kupovine novog. Lepota je u oku posmatrača mada jeste Versys ružnjikav pogotovo u odnosu na engleza @dvlns Ovo nije za dvoje i kofere na žalost suzuki je nešto hteo ali se ne zna šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @JevtaNS nisam procitao da covek trazi motor za dvoje ali sam procitao sport touring. Suzuki je hteo da se prikljuci Kawasakiju i mjihovom 1000SX i ne znam koliko je uspeo ili nije jer nisam ni jedan vozio. Covek trazio u prvom postu motor jednog tipa, mlad, poznate istorije i ovaj Suzuki je sve to jedino sto je preko budzeta i ima samo tank torbu. U ostalom nemam nista od toga sta ce kupiti ne poznajem ni jednog vlasnika nego onako trosim zatvorsko vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1866 Napisano April 11, 2020 Drug član, 2862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja primedbi na tebe nego na suzuki i kako su napravili zadnji deo tog modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta znam meni lep jbg ukusi i bla bla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 11, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, dvlns said: @Marko011 ma ok eto placaju ali slabije sad kriza je. Nekako mi se ucinilo da sport touring motor i triumph ili versus nemaju bas dodirnih tacaka. Inace ako ces da preskaces cifru ja bih ovo gledao a da ostajemo u sport touring domenu Suzuki GSX S1000F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX S1000F, 2017. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo... Ovo je u gabaritima z1000sx, mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1866 Napisano April 11, 2020 Drug član, 2862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dvlns je napisao: A sta znam meni lep jbg ukusi i bla bla Jeste on lep ali neupotrebljiv za tu klasu. To je sport model za trbušaste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci zato mi se sviDZa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Upotrebljiv je zato sto je bas ta klasa, sport touring. Pravi predstavnik, kao i Z1000SX. Ovo ostalo nista ne pripada ovoj temi osim VFR. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dugo pratio oglase, malo su cene "čudne"........mt-09 godinu dana star ista cena kao nov, čak i skuplji od novog.......stavljen akrap, par sitnica i eto skočila cena...........Pogledaj strane oglase za njega. Ima ih par godina starih sa smešnom kilometražom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan "ne stoji bio je prodat vozen pa vracen u zamenu" eno i dalje stoji po istoj ceni.Vrh odgovor. Priznaj da su te matirali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano April 11, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da,ja reko e onda dobro ,cena nije za komentar i neuzeh ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12726 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 7371 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji neka rupa u polovnjacima oko 2010. godine gore dole. Nema ih puno i nisu im cene puno opale. Da li je to rezultat krize koje je bila tada, verovatno. Moramo da sačekamo da dođe novi talas polovnjaka (motocikli koji su danas par godina stari). Ja sam neko vreme (idiot) hteo da uzmem drugi motor. Razlika u parama koje bih morao da dodam je bila baš velika. Razmatrao da to bude motocikl novije generacije koji bi zaista bio iskorak u odnosu na moj motor. Tracer 900, Tenere 1200, Strom 1000 kljunasti, R1200GS... To je već cifra oko 8000 eur. Onda kontam, pa i to je polovan motor. Isto moraju gume, transmisija, kočnice, jedan dobar pretres celog motora... Jebeš ga, nov motor je onda tu blizu. Šta sam još primetio dok se vozim: malo ima skutera npr. ovih od 50cc nema uopšte. Motor, ili je lomatina ili je relativno nov. Sredine nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...