Bojan Budjevac 437 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, symon je napisao: Putovao sam više puta u Budvu Ulcinj na more uopšte , bilo autom, motorom, busom. Uvek iznova drndaju trnci doživljaj je neponovljiv, Motorom je najbolje, Baš ste uživali a i mladost je tu... Slažem se u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 437 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Dane Deda je napisao: Kad ja ovako mator uzivam ovim putevima (nekoliko puta u sezoni) sta reci za tebe, vidi se po faci, ili je to doprinela (siguran sam) ova lepa suvozacica. I jos nesto; bolje si izabrao zenu nego motor. Suvozačica je "kriva" za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 437 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Satelis je napisao: Vozi vozi dalje, cekamo nastavak.... samo napred Kad vidim vodu, more, sav poludim, batrgam se, pevam, urlam od srece neki mandrak me obuzme, totalno ludilo mozga. Hahahahha, poznato stanje uma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 437 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, popovich je napisao: Sjajan putopis i fantastične slike Boka! Pogotovo slike Višegrada i mora. A taj potez od Trebinja na sjever motorom je milina voziti. Ja sam iz Dubrovnika mog pastuva gonio na servis u Bijeljinu pa sam išao tom istom dionicom kroz nacionalni park Sutjeska. Jednostavno da ostaneš bez daha, prelijepo sve! I put odličan ili se barem meni tako činilo tada. Ja sam iz Dubrovnika pošao u cik zore negdje oko 5, pola 6 pa sam na Sutjesku stigao u najbolji dio dana - sunce prži, nebo plavo i krivina za krivinom sa ljepotama oko tebe. Hvala za izdvojeno vrijeme i trud, pročitao sam sve u komadu. I još da se složim sa @Dane Deda da si ljepšu curu izabrao od motora, ali neko mora i BMW da voli. Hvalaaa puno! Slažem seee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 742 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bojane svaka čast,lepa tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17440 Napisano April 6, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3711 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre tri godine sam (sa suprugom) iz Banja Luke sišao do Mostara, pa onda preko Nevesinja, Gacka, Foče, Višegrada i Užica se vratio kući u Aleksinac. Sve za jedan dan. Put izmišljen za vožnju motora i nemoj da ti je krivošto si promašio put i otišao do Nevesinja. da si produžio i do Mostara još bi lepše predele za vožnju motora video. A pre dve godine sam iz Igala isto otišao prvo do sela Petrovići (da drugaru zapalim sveću na grobu), pa se opet vratio do Trebinja i preko Bileće prošao ovaj put kojim si i ti išao. Predivni predeli i dobar put. Hercegovina i Crna gora su za mene najlepše deonice za vožnju motora i ove sezone je u planu par dvodnevnih i trodnevni tura na tu stranu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano April 6, 2020 Andragog, 5079 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odličan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2215 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bojan Budjevac je napisao: Ako budes prolazio zlatiborskim krajem, znaš šta ti je činiti. Zato su i korisni ovi putopisi, i jos jednom hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4369 Napisano April 6, 2020 motoras, 2500 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Skontao sam u kasnijim poslovima da je petak u pitanju. Ja sam malo pobrkao datume. Kad si ti krenuo na more ja sam se već vratio. Išli smo preko Mostara i na Jablanici nas je okupala kiša. Taman da svrnemo na jagnjetine vruće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano April 6, 2020 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E sad Bojane pripremaj da na Garaskom jezeru to sve proslavimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, stari roker je napisao: Skontao sam u kasnijim poslovima da je petak u pitanju. Ja sam malo pobrkao datume. Kad si ti krenuo na more ja sam se već vratio. Išli smo preko Mostara i na Jablanici nas je okupala kiša. Taman da svrnemo na jagnjetine vruće. Mogao si rokeru i ti neko štivo sa tog putešestvija skrojiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 437 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Dane Deda je napisao: E sad Bojane pripremaj da na Garaskom jezeru to sve proslavimo. Racunaj da smo se dogovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 437 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Vroc-Kapo je napisao: Zato su i korisni ovi putopisi, i jos jednom hvala Nema na čemu. Da napomenem, uz komplet lepinju ide + domaće kiselo mleko iz zlatiborskog okruga. To cini taj cudesni komplet. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...