detas 2 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Subota 14.06.2008. Javlja se Misko da je dosao u Knjazevac, ja mislio sam svratio do mene. Bilo je oko 11 sati, ja jos u gacama lol, kao samo da me saceka da se obrijem i dok traje ceremonija u razgovoru mi tek kaze da je sa jos tri drugara i njihovim suprugama motorima posao kod coveka koji je napravio mini-centralicu u selu Gradiste. Na ulazu u Knjazevac iz Zajecara levo prema Kalni, Babinom zubu i Pirotu 4km , ispred mosta levo kroz selo Zukovac pa u planinu 6km do ispred sela Gradista. Znam coveka odavno, ali godine prolaze brzo. Kad sam zadnji put bio kod njega da mu pogledam sklopku oko prikljucenja elektranice na javnu mrezu to je tek bila mala branica i jedno podrumce - sada pogledajte i sami. Steta sto su mi crkle baterije ali stavice i Misko slike koje su oni slikali. pogled sa prizemne terase na ribnjak pun pastrmki Malo levo mostic pa na dole niz kotlinu citav hektar - milina za satore u uvali pored reke lol Pogled sa prizemne terase na branu. Preko mostica pa odonud pogled na objekat. Evo jos !!! Pogled na dole sa gornje terase Reka ispod - moze da se pije i iz nje [pegla] [hehe] Livada ispod sa nadole leve strane Izvor na dole sa leve strane ispred livade Silazak do doka na jezeru Jezero Pogled sa doka uz jezero Voznja camcem po jezeru VODA ZA PICE I PASTRMKE JE PO ANALIZAMA NAJCISTIJA U EVROPI !!! Inace ima za sada samo 5 lezajeva a kroz mesec dana bice ih 10. Privatno je vlasnistvo i nije "zvanicna kafana" al` je mnogo bolje. Dogovoris se sa covekom sta i za koliko da spremi pa uzivanje do sto jedan i nazad. Kako smo nenajavljeni dosli bilo je super, meze, domaca CA, pastrmka u neogranicenoj kolicini, pa prirodno domace crno i belo CE, a ko hoce i pivCE Zao mi je sto nisam slikao svoj tanjir, od gomile pastrmki ostala su samo dva kolutica kore od limuna a onda ziveli do kasno popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan covek zivi u raju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Sada, inace posto ga dugo znam, znam kao je "stvorio raj" - svaki kamen je sopstvenim rukama dovukao i uzidao ali je vredelo - i po slikama i uzivo. Svaka mu cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 18, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zaista neverovatno. Planiram da prodjem taj kraj tokom leta, pa bih svratio da pogledam... Hvala za ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se kad stignes - 064-654-2176 ili svrati do Telekoma na gornjem ulazu, kucni kljucem pa ce me portiri naci i idemo. Mozemo skoknuti i do Babinog zuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Lepota, šta drugo reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema se sta reci. Da napravi WC dole kod livade i dovede struju sto nije problem uopste (posto nema dovoljno lezajeva) , da pobode jos jedan red onih kolaca pa ko razapne sator, ko zaveze letos lezaljku pa da nas vidi bog par dana. Pastrmke i rostilj i domaci hleb ispod sacha ... domace vince i rakijica ... salatice ... mmmmm - ZIVOT !!! Bili neki Amisi, trazili da sami spremaju i da ukloni sve aparate, ucinio im covek. Deset dana sedeli. Sve se vise palim da napravim neku vrstu privatne moto zurke. Videcemo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 18, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan auuu brate, neverovatno. stvarno za svako postovanje, divljenje a sto da ne i za zavist nema sanse da ovog leta ne dodjem. sad dal na tvoju zurku, dal u nekoj lalajkovoj turi ili sam - eto mene. a domacinu - kapa dole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan :) :)Kakva lepota ..............zadivljen sam, moracu da odvojim par dana iduce godine kada dodjem na G.O. i eto mene sa suprugom da zderemo pastrmke i da se malo odmorimo. Domacinu SVAKA CAST na predivnom prirodnom ambijentu. Eto nas uskoro (u maju 2009.)....... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mali raj! Ni sam ne znam sta jos fali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo,nadam se da cu posetiti to mesto uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Da covek ne poveruje da ovako nesto postoji. Prelepo. Stici cu sasvim je sigurno bar na neki sat da uzivam u ovom fantasticnom jedinstvu coveka i prirode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast, nisam imao pojma da ovakvo mesto postoji, poseticu ga sigurno! A jos pastrmke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Jun 19, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je greh da se ne obidje, vidice me to mesto uskoro sigurno. A Gorane, sta kazes ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem ovo mesto za samit bliskog istoka tamo negde avgusta meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ali ja moram da pripremim teren za docek predsednika, mere obezbedjenja itd... Ukratko ja sam ZA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kvarimo coveku temu ali u ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepa priroda,mesto je za opustanje i relaksaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Divno..krasno..a kakva je sada situacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne, jos uvek ne idem ove godine, stalno neke kise, aj za par dana dobijete ovde info i broj od Kane - vlasnika , zovnete i sve se organizuje. Pozz svim prijateljima ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, mi ti dolazimo..pa ti vidi sta ces http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57746.0 Salim se.. prikljuci se negde koloni ili nas nadji..bicemo neupadljivi..kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Jul 19, 2010 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci, da ne verujes da to postoji. Pre desetak dana prolazio sam tuda sa VladimiromJ za Vlasinu.Da smo znali za ovo sigurno bi svratili.Ako se neko odluci da organizuje odlazak ,javljam se unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...