acim 765 Napisano Jun 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pljeskavice, belo meso i kobasice u onoj roštiljdžinici na samom skupu su bile odlične, možda skupe, ali odlične. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je stvarno super ali ne shvatam, zar nikome ne smetaju likovi koji su maltretirali "svoje" motore (100 % kupili mama i tata ili "palo s' neba") turirajuci ih bukvalno da vadjenja dushe iz njih, pa ja posle treba od takve budale da kupim motor i .... I kao slag na tortu je bio magarac kpji je u centru Indjije bukvalno drzao pun gas na jadnom motoru oko 30 minuta da bi se motor na kraju zapalio pa ga ugasili s' pivom..... Stvarno ne znam sta je sa ljudima?? Toliko besa... Strasno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja ladno nisam video nikoga sa foruma :-\ Djenerala bi prepoznao sigurno, upoznali smo se, ali nazalost nisam ga video... Idi bre...pa dok sam ja zavrsio razgovor sa Bobanom (forumas takodje) ti si nestao, a posle u onom haosu je bilo tesko pronaci bilo koga. Jedino je Gunnera bilo lako naci...on je na ulazu zaradjivao leba Nisam te druze video u petak ali zato sam te u subotu snimio i dosao makar da se pozdravim Video sam da si bio zauzet pa rekoh da skoknem po osvezenje i izgubio sam se u masi. Inace skup mi je bio skroz super! Lepo sam se proveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajde i ja da se upisem s'komentari: 1. Petak - o.k. docek. Svirka manje-vise odlicna. Gale kao i uvek - vrh (mada mi se cini da je bio malo "smoren" ???) 2. Subota - prodavci moto-opreme = odlicna ponuda. Sto vise, to bolje! Pasulj u podne - odlican (mada kazu da je drugi kazan bio ocajan ???) Defile - odlicno organizovan, a i pivce u centru. Svirka uvece - odlicna do Podivljalih Jagoda. Tada sam i napustio kamp i otisao do grada. Znaci, poruka Seju Lipovaci - odmori neko vreme (ne on licno, nego bend) - ocajni su bili, nikad goru svirku nisu imali. 3. Nedelja - Žole Mega Car ;D , znači sremački doručak u Maradiku 1. liga, veoma dobra organizacija. Sve u svemu, sabrani utisci bili bi sledeći: * Prostor - očajan. To što nema 'lada, dopunilo je moje nerviranje zbog ubitačne podloge od nekakvog tucanika koji je poguban za motocikl težak 260 kila :o bre. * Cene - korektne. * Organizacija korektna, ali pomalo brine nezainteresovanost policije i obezbeđenja da intervenišu kad treba... A sad kritika - drugari Indjijanci, imate kredita za još jedan pokušaj da uljudite prostor. Nema opravdanja da iz godine u godinu imate odličan bilans, a ništa ne uložite da se naprave : tuševi, nadstrešnice, uređeno parking mesto za motore, obeleženo mesto za kampovanje. To ne može da se traži od klubova koji nemaju takav renome, ali vi nemate prava da ne počnete da MNOGO poboljšavate uslove boravka u kampu. Ako sam nešto propustio - ću dopišem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ladno nisam video nikoga sa foruma :-\ Djenerala bi prepoznao sigurno, upoznali smo se, ali nazalost nisam ga video... Idi bre...pa dok sam ja zavrsio razgovor sa Bobanom (forumas takodje) ti si nestao, a posle u onom haosu je bilo tesko pronaci bilo koga. Jedino je Gunnera bilo lako naci...on je na ulazu zaradjivao leba Nisam te druze video u petak ali zato sam te u subotu snimio i dosao makar da se pozdravim Video sam da si bio zauzet pa rekoh da skoknem po osvezenje i izgubio sam se u masi. Inace skup mi je bio skroz super! Lepo sam se proveo. ??? ??? ??? . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan nije bilo lose, mada se nisam dugo zadrzao (bilo je pakleno vruce) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1436 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ladno nisam video nikoga sa foruma :-\ Djenerala bi prepoznao sigurno, upoznali smo se, ali nazalost nisam ga video... Idi bre...pa dok sam ja zavrsio razgovor sa Bobanom (forumas takodje) ti si nestao, a posle u onom haosu je bilo tesko pronaci bilo koga. Jedino je Gunnera bilo lako naci...on je na ulazu zaradjivao leba Nisam te druze video u petak ali zato sam te u subotu snimio i dosao makar da se pozdravim Video sam da si bio zauzet pa rekoh da skoknem po osvezenje i izgubio sam se u masi. Inace skup mi je bio skroz super! Lepo sam se proveo. ??? ??? ??? E sad cu jos i zbuniti neke ljude Pa sreo sam ja sto u petak sto u subotu dosta poznatih ljudi sa foruma...pa da krenemo Nucleus, VukHM, SaleNBG, ovom nisam zapamtio nick , RoadGunner, Helena, Ceh, Grof, Dexter, Motoras, Wolflord, Zo_Lee, BojanP, Yoman (doduse sa njim sam se mimoisao), Federfufna , Boban, bilo je tu jos ljudi kojima nisam popamtio nickove...a i sigurno sam nekog zaboravio. RoadGunera je ipak bilo najlakse naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja ladno nisam video nikoga sa foruma :-\ Djenerala bi prepoznao sigurno, upoznali smo se, ali nazalost nisam ga video... Idi bre...pa dok sam ja zavrsio razgovor sa Bobanom (forumas takodje) ti si nestao, a posle u onom haosu je bilo tesko pronaci bilo koga. Jedino je Gunnera bilo lako naci...on je na ulazu zaradjivao leba Nisam te druze video u petak ali zato sam te u subotu snimio i dosao makar da se pozdravim Video sam da si bio zauzet pa rekoh da skoknem po osvezenje i izgubio sam se u masi. Inace skup mi je bio skroz super! Lepo sam se proveo. ??? ??? ??? . I upoznao sam jednog clana foruma, Zo_Lee. :) Drago mi je sto so se upoznali, takodje mi je drago sto sam upoznao i Zo_Lee-jevu lepsu polovinu. :) Ljudi super ste, nadam se da cemo se sresti ponovo i to kod nas na skupu u St. Pazovi. Veliki pozdrav! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan posle ispracaja nasi drugara temerinaca za nortkap pravac indjihja susret,bilo je odlicno, sreo sam djenerala , grofa i zo lija.cena ulaza je bila sasvim pristojna ,malo me je sunce ubilo bas je przilo,posle divlji jagoda oko jedan sat pravac auto put i kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je isto ok bilo doduse nismo se puno zadrzavali pojeli suljpa i malo se przili na vrelom suncu pa smo posle zapalili za Kikindu na susret. Bilo je dobro neznam kako je bilo kasnije ali meni je ok i cena i mesto jedino sto kazu nema lada ;D ;D ;D ali prezivelo se i to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan takodjer svratio na kratko, u subotu i zbrisao u hlad na dunavu uopznao RoaD GunneR-a naravno i Jonynovak-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan MENI JE BILO OK, JEST DA JE SUNCE PICILO ALI iNDIJANCI NISU KRIVI ZA TO, LADOVINU ZA TAKAV PROSTOR I NIJE LAKO IZMAJMUNISATI, STETA STO NEMA DRVECA, ALI BILO MI JE KUL, OSVOJIO SAM 1 MESTO U ISPIJANJU PIVA, PA SAM PODELIO PIVO STO SAM OSVOJIO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Prebacen post iz teme o ocenjivanju skupa: Vratih se sinoc iz Indjije razocaran i ljut.Jedan od gorih skupova u mom zivotu. Organizacija losa, teren jako los ,nigje hladovine, sljakas kamen kao podloga za motore, velika prasina. Stigosmo u petak, svi sretni i zadovoljni sto smo stigli iz Banja luke u Indjiju bez problema i zamislite nigdje doceka na ulazu dobrodoslice od organizatora , nema nigdje nikoga. Postavljamo sator odjednom oko nas grupa policajaca i kao nekog traze pitaju nas mi onako slijezemo ramenima i cudno ih gledamo. Ujutru se probudismo reko hajde da vidimo ljepote Indjije i grada, tu su sve pohvale uredno cisto i lijepo. Vracamo se oko podne poslije kafice i jela u kamp kad tamo nekakvi redari samo pitaju dali imamo narukvice, reko ljudino mi smo stigli sinoc a zive duse a na ulazu nije bilo nema veze bice 200 dinara za ulaz i onda mozes proci reko ok nije problem i tu se zavrsava citava dobrodoslica za nas. Svakim izlaskom iz kampa bilo je maltretiranje od strane organizatora da li imas traku il nemas traku izgleda da je to bilo najbitnije. Spaljeni smo na suncu kao krompiru u rerni. Sto se tice kampa osim satora na jednoj strani kampa nigdje nije bilo ladovine, nije mi jasno da nisu mogli razapet odredjen broj reklamnih suncobrana pa da poprave situcaju na terenu. Na kraju balade nedelja ujutru prosla je zabava, polako se spremamo pakujemo svoje stvari, polako se psihicki pripremamo za put, kolega vice ljudi necu da panicim ali mi nema torbice sa dokumentima, dok je pomagao na drugoj strani covjeku da upali auto koje je bilo pokraj nas i satora, stavili su kablove i prespojili akumulatore covjek je upalio vozilo zahvalio se u tom momentu torbicu je spustio u sator izgleda da je to neko snimio i odradio posao, za ovakve stvari krivim organizatore ove manifestacije koji nije postavio odredjene ljude da regulisu situaciju da se ovakve stvari nebi desavale, nek se ugledaju na recimo na strare rokere u umagu ili bilo koga drugog koji ka tome pridodaju paznju de se to nebi desilo.Kad smo stvarno utvrdili da nema dokumenata i ostalog obratim za pomoc organizatoru on mi kaze neznam kako bih ti ja tu mogao pomoci. Reko dobro nema veze idemo u policijiu pa nek oni izdaju neki dokument da covjek moze proci granicu i vratiti se kuci dodjemo tamo kad ono policajac vice pa kako cu ti ja tu mogu pomoci.Kaze kolega trebam se vratiti kuci i preci granicu a on veli a ti nisi odavde, Mup neradi nedeljom dodji sutra. Na tome se sve zavrsava, jedan dio ekipe ostaje a drugi dio se vraca sa losim uspomenama na sve ovo kuci.Dojam o sve ovome jako los. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan MENI JE BILO OK, JEST DA JE SUNCE PICILO ALI iNDIJANCI NISU KRIVI ZA TO, LADOVINU ZA TAKAV PROSTOR I NIJE LAKO IZMAJMUNISATI, STETA STO NEMA DRVECA, ALI BILO MI JE KUL, OSVOJIO SAM 1 MESTO U ISPIJANJU PIVA, PA SAM PODELIO PIVO STO SAM OSVOJIO Ej bre klupski druze, pa nisi se ni pohvalio da si osvojio prvo mesto u ispijanji vopsa! :o Svaka cast! Ma... nije to nista za takvog coveka kao ti! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan o koljega de si bio tamo kad sam delio pivo, dobili smo ceo karton (24 piva) eeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeroristaMkGromovi 1 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan o koljega de si bio tamo kad sam delio pivo, dobili smo ceo karton (24 piva) eeeee Imas srece sto sam ja bio sprecen da dodjem na takmicenje u ispijanju piva! Znas kako bi se zavrsilo! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Nekome je u Indjiji u subotu otpao deo maske sa motora pa sam ja nashao i ako je to motor od nekoga od vas ili znate ciji je, javite se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Slozio bih se sa svime sto je rekao Ernesto,najgori skup na kojem sam bio.Moj druze Zeljko Pesute,do skoro si pravio najbolje skupove a ovo...?Kad se iz entuzijazma predje u biznis tako to ispadne.Dobro razmisli i menjaj nesto,bratski savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan o koljega de si bio tamo kad sam delio pivo, dobili smo ceo karton (24 piva) eeeee Jbg, zakasnio sam :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Bejah i ja na skupu, bilo je odlicno. Dosao u petak popodne, bio i u subotu do oko 17h. Zao mi je sto zbog obaveza nisam mogao da ostanem tokom glavne veceri i u nedelju da stignem do Maradika, ali i ovo malo sto sam uspeo da prisustvujem ostavilo je odlican utisak. Evo linka na slicke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Slozio bih se sa svime sto je rekao Ernesto Nije rekao Ernesto, on je samo prebacio post clana zozongti-a u ovu temu. Moj druze Zeljko Pesute,do skoro si pravio najbolje skupove a ovo...?Kad se iz entuzijazma predje u biznis tako to ispadne.Dobro razmisli i menjaj nesto,bratski savet. Zeljko Pesut se povukao sa mesta predsednika kluba pre vise od godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nucleus na informacijama ali Zeljko je jedan od organizatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korozijaRU 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sad kritika - drugari Indjijanci, imate kredita za još jedan pokušaj da uljudite prostor. Nema opravdanja da iz godine u godinu imate odličan bilans, a ništa ne uložite da se naprave : tuševi, nadstrešnice, uređeno parking mesto za motore, obeleženo mesto za kampovanje. To ne može da se traži od klubova koji nemaju takav renome, ali vi nemate prava da ne počnete da MNOGO poboljšavate uslove boravka u kampu. Ako sam nešto propustio - ću dopišem Ne znam, prijatelju, gde si ti bio, ali ako nisi video tuseve, onda si bio loma janpi. ;D Svi kukaju za hlad, sto je minus, ali ne toliki! Niko ne prica o tusevima, tekucoj vodi, podeljenim majicama, podeljenim ulaznicama za bazen, pivu za male pare (limenka 70 dindzi). Muzika nikad ne moze biti svima po ukusu. Da se ja pitam, voleo bih da je bio neki death metal. A znas kad cu ja to cuti na nekom moto skupu? Nikad... Ajde uzdravlje, i ne pljujte, vec se potrudite da, ako ste u stanju da organizujete bolji skup, organizujte i zovite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se slozio za majice i bazen.....sto sam uzivao to sam i platio.....mozda su pojedinci bili izdvojeni ...ali ko sisa neke likove iz tamo neke ....bilo je za vrat i gdje ti je narokvica gledajuci me u kacigu...."druze znas gdje si je stavio, tu i gledaj,na ruci mi je ispred tebe nije na celu"!Nema potrebe za svaki prolaz isti tretman...Znaci niko nije upitao ko ste,sta ste,odakle ste,treba li sta......Bio sam na mnogo manjim skupovima,na mnooogo jacim od 5600 motora,organizacija VRH! Bio sam za zozongti-jem....stvarno je tako bilo kao sto je napisao. Podrazumjeva se da organizator ne moze da obezbjedi sigurnost svakom satoru,ali na prvu reci bez imalo zelje za bilo kakvom pomoci,sta ja tebi sada mogu tu pomoci i to je sve. Zahvalio bi se u ime ekipe iz BL Mili Janjicu iz Futoga,Classic Wheels,koji je ostao bez lanca na motoru i slucajno zatekao sa nama u kampu.Mile je organizovao kombi, prevezao svoj i nas motor u NS da se dalje rjesava situacija,potrudio se da nam drug dobije papir za prelaz granice i ostalo. Po povratku iz NS svratili su u Indjiju da provjere da li se ko javio sa pronadjenom torbicom i dokumentima,svjesni situacije Indjijanci su se izvinjavali i kao nesto pokusali da izmasiraju,da krajem dana prosetaju kampom.....ccccc Zakljucak,Indjija,lijep i cist grad.Ali sledece godine na ovaj datum sigurno ce neki drugi susret biti posjecen.Najvazije od svega koliko ja znam niko nije nastradao ....sto je u danasnje vrijme sve cesce na susretima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, prijatelju, gde si ti bio, ali ako nisi video tuseve, onda si bio loma janpi. ;D Svi kukaju za hlad, sto je minus, ali ne toliki! Niko ne prica o tusevima, tekucoj vodi, podeljenim majicama, podeljenim ulaznicama za bazen, pivu za male pare (limenka 70 dindzi). Muzika nikad ne moze biti svima po ukusu. Da se ja pitam, voleo bih da je bio neki death metal. A znas kad cu ja to cuti na nekom moto skupu? Nikad... Ajde uzdravlje, i ne pljujte, vec se potrudite da, ako ste u stanju da organizujete bolji skup, organizujte i zovite. Video sam tuseve, nije to poenta i ne pljujem nego prijateljski predlazem poboljsanja. Majcu nisam dobio iako sam stigao u petak popodne, ulaznicu za bazen takodje nisam dobio, ali za to me i nije briga. Izbor muzike je bio dobar, ali su Jagode usrale motku. I zna se sta slusaju bajkeri, a ako oni vise nisu vazni za moto-skupove, onda to treba javno da se kaze, a ne na racun stare slave bajkera da se skupe metalci i narodnjaci pa da se po njima kroji muzika. btw, da li se secas moto skupa u Vrscu 1998. godine? Malo kreativne kritike ne moze da skodi, a najgori su oni koji te tapsu po ramenu i kad treba i kad ne treba. I ti nisi umeo da navedes ceo moj post gde ih hvalim, nego pravo na kritiku? Pozvani su svi na zurku 13. septembra u Vrsac, nece svirati Jagode ali cemo se truditi da se braca bajkeri osecaju dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...