mrle 8551 Napisano Mart 11, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Težak udes na Novom Beogradu: Motor se zakucao u automobil, skoro potpuno uništen | Hronika | Novosti.rs WWW.NOVOSTI.RS Motor je gotovo potpuno smrskan, a pretpostavlja se da je udario u zadnji kraj automobila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Mart 11, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je dobro, sto je najbitnije! Malo ugruvan, i poderanih pantalona, jakne i izgrebane kacige. Iako sam ga video dve trake dalje od udesa. Udario je zadnjim delom motora (repom) u zadnji deo pasata, a pasat u mene. Evo slike sa lica mesta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bitno je da su koske na broju, ostalo se sve namiri. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4891 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, nije dobro procenio kad je skretao ili se zaneo pa tako udario zadnjim krajem motora u auto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5933 Napisano Mart 11, 2020 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prikocio, zaneo se pa vas olupao? Tako sam shvatio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8083 Napisano Mart 11, 2020 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel počela sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Mart 11, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Da. Po mojoj proceni, po zvuku isao je dosta brzo. Mi smo stajali u desnoj traci, za skretanje levo u oml. Brigada (4 trake-dve za levo-dve za pravo) cujem zvuk motora, potom skripu, i jak udarac. 60-70 metara pre udesa se vidi trag da je zakacio da li stenderom, auspuhom i okrenuo se u klizanju i udario repom u zadnji deo auta, odbio se i malo dodirnuo zuti auto. Prvi sam izasao iz auta, i dosao do motora, njega ne vidim (i dalje mi je bol u stomaku) vicem kada su i drugi izasli gde je covek, i vidim njega kod semafora na nogama, mase. Reko dobro je. Prilazim mu, vidim da je kaciga cela izgrebana, on poderan, ali manje vise svestan,i kaze da je dobro. Sto kaze ona stara, problem koji moze da se resi parama, nije problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Mart 11, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, MilanM88 je napisao: Da. Po mojoj proceni, po zvuku isao je dosta brzo. Mi smo stajali u desnoj traci, za skretanje levo u oml. Brigada (4 trake-dve za levo-dve za pravo) cujem zvuk motora, potom skripu, i jak udarac. 60-70 metara pre udesa se vidi trag da je zakacio da li stenderom, auspuhom i okrenuo se u klizanju i udario repom u zadnji deo auta, odbio se i malo dodirnuo zuti auto. Prvi sam izasao iz auta, i dosao do motora, njega ne vidim (i dalje mi je bol u stomaku) vicem kada su i drugi izasli gde je covek, i vidim njega kod semafora na nogama, mase. Reko dobro je. Prilazim mu, vidim da je kaciga cela izgrebana, on poderan, ali manje vise svestan,i kaze da je dobro. Sto kaze ona stara, problem koji moze da se resi parama, nije problem! Prema opisu (i prema stanju motora) bih rekao da ga je kolega "malo" žešće podložio. Sreća da nije bilo većih posledica ni po njega ni po nekog drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Mart 11, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze lepo da se vidi rupa u pasatu,ali se vidi zadnji deo motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8083 Napisano Mart 11, 2020 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Motor je totalno razvaljen, a da ne spominjem da je šara na zadnjoj gumi obrijana. Pa koliko je brzo išao Bože me sačuvaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 11, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno bespotrebna brzina u takvom saobraćaju... i to sad, kad počinje toplo vrijeme i treba da se vozi i uživa. Nek je živ i čitav, ali ovo je još jedan dokaz da treba prvo da se krene od sebe kad je sigurnost u saobraćaju u pitanju. Sve mi se čini da mu neće više pasti na pamet da takvo nešto uradi. A šteta motora, to je CBR1100XX BlackBird, ako se ne varam. Rijetko lijepa mašina, jedan od mojih motora sa liste želja što bi se reklo. Sa takvim je napravljen onaj čuveni klip na autobanu sa 300km/h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15542 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1280 Napisano Mart 11, 2020 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Izeš malo plastike i lima, sve se to popravi, bitno da je čovek OK. Nego gledam one fleke od ulja na asfaltu, sve ih je više i više, sve su šire i šire, mnogo zajebano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 12, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna gde je žurio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Не зна се, ал' се зна да није стигао на време. 1 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Брз опоравак колеги....Чини ми се да је овде било мало више гаса и изненадно затварање семафора,одатле паник брејк и проклизавање предњег точка као и само проклизање задњег краја,а флеке од уља чини ми се да су од мотора... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan On 3/11/2020 at 8:19 PM, yogibear said: Асфалт лјеп и хладан...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...