Dexterr 1969 Napisano Jul 18, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Krmco said: Nema obavezu niko odgovoriti, Ali treba svoju čast sačuvati. A pretpostavka je majka svih za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Jul 18, 2020 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan A ima odgovor u temi : https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84617-kratak-put-u-jevropu/ Bez stajanja na ičiju stranu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 18, 2020 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 13.7.2020. at 12:00, СајберГастарбајтер je napisao: Hmm, i da i ne. Ja sam pogledao temu jer se neko nasalio na temi video klipovi na konto tockova, i ono sto sam mogao da procitam je da se i Djunta "p***" na bivseg kolegu Petra Pana, da je i njegov screenshot imao zatamnjeno, ako se ne varam, kao i ovaj mail od A.J. Tako da su po meni tu 1:1. Da kazem da su obojica dali "polovicne informacije", koje su mozda izvucene iz konteksta celih poruka, a mozda i nisu, i koje mogu i ne moraju da promene smisao, kada bi bile potpune. Oni prezentuju, mi koji citamo ocenimo na osnovu toga ili trazimo jos informacija da bi doneli neki svoj sud na osnovu dostupnih informacija, a da se ne osetimo izmanipulisani, dal' od jedne, dal' od druge strane. U privatnom biznisu nema zarobljenika, tako da rasciscavanje je ovde o profesionalnim referencama koje su i reklama za firmu, i usput da li se naplacuje grejanje srafova klijentima ili ne (bar tako ukapirah). Da kazem da smatram ovde sebe nepristrasnim i da me ne interesuje niciji lik i delo na forumu i da je ovde bilo pitanja od strane forumasa i za A.J povodom ekspresne dozvole za neki stand. Vidim da je on odgovorio, i odgovor ce da za neke pije vodu, dok za druge ne. Tako da nije jednostrano udri na Djuntu. Niko nikom ne pominje decu, zenu, vec se tice "reklame", da li je istinita ili ne. Tako da ne vidim sta je tu licno. Svako nek izvuce zakljucak na osnovu informacija koje su tu, shodno onome sto je za njega kljucni argument za i protiv. Ja sam bio rezervisan prema obojici do tačke. Kad se Djunta POSRAO na lik i delo Petera iz Temerina, Petar pan na forumu. Kog lično poznejem i odradio dva točka bezprekorno. No, to je za Djuntu neki nevažan lik i neznalica, kao neko dete omalovažavanjem i nipodaštavanjem se posrao da bi on narastao kao kvasac u očima drugih. Djunta je duboko potonuo u mojim očima... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoHonda 10 Napisano Jul 18, 2020 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cesto idem u N. Sad poslom i secam se do pre neke godine da sam nosio nekoliko felgi, sto od Afrike, sto od Transalpa Petru Panu iz Temerina. Brzo, kvalitetno i jeftino uradjeno sve. Nisam merio da li baca posle njegovih radova ali i na vecim i na manjim brzinama nije bilo problema. Mislim da sam platio 10E balansiranje i 5E svaku puknutu zicu. Ne znam kako Djunta radi ali da se pljuje konkurencija na taj nacin, to stvarno nije korektno. Koliko sam cuo, Peter se odselio u Nemacku... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 18.7.2020. at 14:27, VelikaBeba je napisao: A ima odgovor u temi : https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84617-kratak-put-u-jevropu/ Bez stajanja na ičiju stranu.... Prepravljeni putopis ne daje konkretan odgovor na konkretno pitalje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 19, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ovde svi postavljaju pitanja ali niko ne daje konkretne odgovore. Nikada nećemo saznati da li je jedan pravi učenik nekog gurua a bogami ni da li je drugome neki guru sredio dozvolu za Kneza. Ustvari većina nas zna oba odgovora ali bi baš voleli da čujemo ... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko gubi ima pravo da ćuti. Da se ljuti. Msm ćuti. Pa, ovde je valjda sve jasno, poput veze korone i izbora, Čede i Lukasa, brze vožnje i hronike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jul 21, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Posto je tema izgubila svoj pravac,ja imam dilemu koju samo ovde mogu postaviti. Porucim pizzu, donesu mi je u četvrtastom pakovanju,otvorim pakovanje,ona okrugla,uzmem parče, ono trouglasto,hm..... nesto mi je tu sumljivo.... 5 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 21, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tema se izgubila,a uloge su izgleda podeljene i nastupilo je primirje. Sad onaj sto je izmislio pricu ,ne zna sta da kaze . Nije ocekivao da postoje bas ovakvi dokazi odbrane optuzene strane. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Jul 21, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Svega toga ne bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Jul 22, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.7.2020. at 8:40, milos-v je napisao: Tema se izgubila,a uloge su izgleda podeljene i nastupilo je primirje. Sad onaj sto je izmislio pricu ,ne zna sta da kaze . Nije ocekivao da postoje bas ovakvi dokazi odbrane optuzene strane. Mozda bi moglo da padne i neko izvinjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 22, 2020 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, oldtajmer je napisao: Mozda bi moglo da padne i neko izvinjenje. Od koga ? Kome ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 22, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja je čelična felna! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Jul 22, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, johann je napisao: Od koga ? Kome ? Pa valjda je sve receno , u temi , kratko putovanje u jevropu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 23, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za uvredama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Jul 23, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dexterr je napisao: Nema potrebe za uvredama... E jbg. jel to opet nesto obrisano? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2038 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 1136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne komentarisem, pratim temu, ali vidim da se opet brisu postovi...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14992 Napisano Jul 23, 2020 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Obrisan post nije bio uvredljiv, sta vise... u smislu da neko i Peteru Panu duguje izvinjenje, e sad 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Jul 23, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Znaci opet sam zakasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18528 Napisano Jul 23, 2020 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 23, 2020 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bdada je napisao: Obrisan post nije bio uvredljiv, sta vise... u smislu da neko i Peteru Panu duguje izvinjenje, e sad Poslednja rečenica jeste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 23, 2020 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Dexterr je napisao: Nema potrebe za uvredama... Nikog nisam uvredio. Kad se vec prozivamo za izvinjenja. Ja sam lepo napisao da Djunta treba da se izvini Petarpanu (Peteru) I ja sam sedeo sa znamenitim licnostima i caskali o lepom vremenu i sl. Isto kao i Djunta sa njegovim “učiteljem” A.J. Ga je lepo pitao jesi ili nisi ? A on prepravlja putopis... Pa sam se nadovezao ironično na stavku iz Djuntinog racuna. Gde lepo pise cedjenje ulja iz agregata i diferencijala zagrevanjem 2,5 sata x neke pare. Konstatovao da ko to prihvati da je OVCA. Ovaj forum sluzi da se svi edukujemo i upoznamo sa radom clanova. p.s. Ovca je korisna zivotinja, moze da se jede, šiša da bude kucni ljubimac. 5 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18528 Napisano Jul 23, 2020 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam na vreme pročitao! "Crkni" od muke Deksteroviću 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Jul 23, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan I ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...